Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Laatste nieuws

Redactioneel

 1. Premium

  Delta Air Lines: Einde coronapandemie in zicht

  De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij heeft de coronapandemie in vergelijking met sectorgenoten goed doorstaan, en de vooruitzichten zijn rooskleurig.

  De koers van Delta Airlines is de afgelopen zes maanden per saldo niet van zijn plek gekomen. Mede door de deltavariant en de opkomst van Omikron koos een deel van de vakantiereizigers ervoor het vliegtuig niet te pakken.

 2. Het is slecht voorbeurs, technologie in de touwen, maar ASML is goed

  AEX indicatie is -0,9%, tech ligt slecht. Fraai ASML kan vraag niet aan, Galapagos, Aalberts, dollar stijgt en zelfs Duitse rente boven nul.

 3. Slotcall: Amerikaanse rente dendert door

  AEX (-1,5%) en een rondje langs Unilever, Alfen, Applied Materials, Aegon, ASML, KPN, UMG, Aalberts, JDE Peet's, Ordina en meer!

 4. Staat het merendeel van de bitcoinbezitters nu op verlies?

  Beleggers in de Ark Invest ETF die later zijn ingestapt staan op verlies, maar de early birds niet - hoe zit dat bij bitcoin?

 5. Koopscenario Philips

  Philips-beleggers weten op lange termijn precies waar te kopen en te verkopen. Een videoanalyse.

 6. Premium

  Alles groen bij Arcadis, behalve de koers

  Arcadis zit in de goede markten van klimaatverandering en energietransitie. Maar na een stevige rally is de interesse van beleggers al langere tijd bekoeld.

  Het kon niet op met Arcadis. Vlak voor de publicatie van de cijfers over het derde kwartaal 2021 noteerde het aandeel boven de €47. Dat impliceerde een rally van liefst 240% in een jaar tijd. De derde kwartaalcijfers vielen beleggers tegen, waarna het aandeel een flinke correctie doormaakte tot €41,60, het niveau waarop wij onze analyse schreven.

  Sindsdien is de de koers met nog eens bijna 8% gedaald en zelfs dat is nog wat slechter dan de daling van de AEX (-5,5%) sinds 28 oktober 2021.

Columns

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links