Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Interview

 1. “De laagdrempeligheid van de beleggingswereld wordt gefaciliteerd door start-ups”

  Wie worden de toekomstige techkampioenen? Op de IEX Beleggersdag geeft Constantijn van Oranje, Special Envoy van Techleap.nl, zijn visie op de Nederlandse techsector. IEX sprak alvast met hem.

 2. “Er moet een gedragscode voor crypto-partijen komen”

  Bitvavo-CEO Mark Nuvelstijn over vijf jaar onstuimige cryptogroei en de wenselijkheid van (zelf)regulering in een jonge sector.

 3. Hoopvolle ontwikkelingen bij Onward voor mensen met een dwarslaesie

  Onward Medical zet een belangrijke stap in de ontwikkeling van een therapie om mensen met een dwarslaesie weer te laten lopen. 'Een wereldprimeur', aldus CEO Dave Marver.

 4. “Er is een beleggingsrevolutie gaande onder jongeren”

  “Er is een revolutie gaande onder de nieuwe generatie beleggers”, stelt Hugo Suidgeest naar aanleiding van een onderzoek dat broker Trade Republic heeft laten uitvoeren door marktonderzoeksbureau Ipsos.

 5. Premium

  Grondstoffen in oorlogstijd

  Welke grondstoffen en metalen krijgen de hardste klappen en waar liggen kansen voor beleggers? We vragen het twee experts.

  Sinds de Russische inval in Oekraïne is er veel aan de hand op grondstoffenmarkten. Welke grondstoffen en metalen krijgen de hardste klappen en waar liggen kansen voor beleggers? Jilles van den Beukel, geofysicus en onafhankelijk energiespecialist, en grondstoffenspecialist Koen Lauwers leggen het uit.

 6. 'Waterstof voor personenauto’s slaat helemaal nergens op'

  “Waterstof voor personenauto’s is absoluut een gelopen race", stelt autojournalist Werner Budding. Hoogleraar autotechniek Maarten Steinbuch gaat daar volledig in mee: “Waterstof voor personenauto’s slaat helemaal nergens op.

 7. Premium

  In welk automerk zien specialisten de meeste toekomst?

  De transitie naar elektrisch zal automarkt op zijn kop zetten, stellen autojournalist Werner Budding en hoogleraar autotechniek Maarten Steinbuch.

 8. CEO Cabka: "Beursgang brengt financiële stuwkracht en meer bekendheid"

  Beleggers belonen de nieuwkomer met een koersstijging van 7% op een rode beurs.

 9. Azerion-topman: "Wij zijn niet afhankelijk van het geld op tafel"

  Ad-tech bedrijf Azerion houdt minder over aan de beursgang vandaag dan gepland. Maar de ambitie van ceo Aytekin lijdt daar niet onder.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links