Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Partnercontent

 1. Connect

  Winnaar Gouden Stier: “Alles begint met duurzaamheid”

  ASN Impact Investors heeft dit jaar de Gouden Stier gewonnen in de categorie Beste aanbieder duurzame fondsen. De vakjury was er snel en unaniem uit. Een vereerde directeur San Lie van ASN Impact Investors legt uit wat ASN Impact Investors zo goed doet. Danielle Laban van zusterorganisatie SNS hoopt dat de erkenning meer particulieren aanzet om te beleggen voor later.

 2. Connect

  Onward Medical-CEO Dave Marver geeft een business update

  Onward is een medisch technologiebedrijf dat therapieën ontwikkelt om beweging, functie en onafhankelijkheid te herstellen bij mensen met een dwarslaesie. CEO Dave Marver legt uit wat de visie van het bedrijf is en welke innovaties in het verschiet liggen.

 3. Connect

  IEX Gouden Stier 2023: Vijf vragen aan Meewind

  Meewind is genomineerd voor een Gouden Stier in twee categorieën: Beleggingsfondsen en Duurzame fondsen. In vijf vragen stelt het bedrijf zich aan u voor.

 4. De opbouw van een impactvolle fintech-portefeuille in opkomende markten

  Triodos Investment Management zet fintech in om financiële diensten overal ter wereld toegankelijker te maken.

 5. Connect

  Geen angst voor all-time highs

  InsingerGilissen, in twee categorieën genomineerd voor een Gouden Stier, over de belangrijkste aandachtspunten bij beleggen in aandelen.

 6. Hoe risicovol is beleggen in microfinanciering?

  Terugbetalingspercentages waar veel westerse banken jaloers op kunnen zijn en weinig correlatie met de rest van de financiële markten: het Triodos Fair Share Fund.

 7. Connect

  Vanaf 2023 is meer belegd in passieve fondsen dan in actieve fondsen.

  Als je echt wilt indexbeleggen, dan is een keuze voor een zeer breed gespreide portefeuille aan te bevelen.

 8. Connect

  Beleg in kleine leningen met grote impact

  Ondernemende mensen overal in de wereld kansen bieden en daar een stabiel rendement aan overhouden. Dat is wat Triodos Fair Share Fund belooft en sinds meer dan 20 jaar waarmaakt. IEX sprak met fondsbeheerder Florian Bankeman, die ook het huidige jaar met veel vertrouwen tegemoetziet.

 9. Connect

  Zo word je schatrijk (drie ingrediënten)

  Om 'gewoon' financieel onafhankelijk te worden volstaat iedere willekeurige combinatie van twee van de drie ingrediënten.

 10. Vijfde seizoen Bulls & Bears garandeert 'een beetje spice en uitdaging'

  Woensdag 10 januari trapt tv-programma Bulls & Bears af met de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Producer en expert Pim Bertens vertelt er alles over, samen met presentator Gerben van Driel.

 11. Connect

  IEX Gouden Stier 2023: Vijf vragen aan LYNX

  LYNX is genomineerd voor een Gouden Stier in twee categorieën: Brokers en Klantenservice. In vijf vragen stelt het bedrijf zich aan u voor.

 12. Connect

  IEX Gouden Stier 2023: Vijf vragen aan Van Lieshout & Partners

  Van Lieshout & Partners is genomineerd voor een Gouden Stier in de categorie Vermogensbeheerders. Een korte kennismaking.

 13. Connect

  Investeren in een directe lening aan mkb-ondernemers

  Naast traditionele beleggingskansen is een directe lening aan een mkb-ondernemer een aantrekkelijk en lucratief alternatief. Maar wat houdt zo’n lening precies in? En hoe profiteer je daarvan als belegger?

 14. Connect

  IEX Gouden Stier 2023: Vijf vragen aan ABN AMRO

  ABN AMRO is genomineerd voor een Gouden Stier in twee categorieën: vermogensbeheer en private banking. In vijf vragen stelt Sandy Blaauboer-Boots de bank aan u voor.

 15. Dit is spoofing en zo voorkomt u het

  Spoofing brengt grote risico's met zich mee voor beleggers. Identiteitsdiefstal en koersmanipulatie bijvoorbeeld. Wat valt ertegen te doen?

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links