Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Podcast

 1. Deze bedrijven komen met een winstwaarschuwing

  In deze gloednieuwe aflevering van de IEX BeleggersPodcast bespreken de heren de bedrijven die binnenkort waarschijnlijk met een winstwaarschuwing gaan komen. Daarnaast hebben ze het over een grote shorter die zich op de markten beweegt, de dalende rentes en tal van aandelen.

 2. "Ik word hebberig van deze koersen"

  In deze podcast hebben we het onder andere over de huidige bearmarket, de renteverhogingen van centrale banken, ING, Air France-KLM, ASML en meer!

 3. Wat als China Taiwan binnenvalt?

  Deze IEX BeleggersPodcast staat in het teken van tech. Onze techaandelenanalist Paul Weeteling vervangt deze week namelijk Niels Koerts.

 4. "Philips heeft aantoonbaar gefaald"

  In deze podcast hebben we het onder andere over Unilever, Boskalis, DSM, Adyen, waarom u de markt niet moet timen, Philips en uiteraard Microsoft.

 5. "De Nederlandse staat wordt een oor aangenaaid"

  In deze podcast hebben we het onder andere over de ECB, Shell, Air France-KLM, Snap versus Meta, Alibaba, Nvidia, PostNL, Intel en meer!

 6. "Nu gaan ook de defensieve aandelen onderuit"

  In deze podcast hebben we het onder andere over de Amerikaanse supermarkten, ABN Amro, Sofina en een shorter, Aalberts, Fastned, Bam & de Afsluitdijk en tot slot rode vlaggen.

 7. "Dit is het meest extreme wat ik ooit heb gezien in tech"

  In deze podcast hebben we het onder andere over technologieaandelen, Alfen, Ahold, PostNL, JET, Philips, AMG, Twitter en meer!

 8. "Deze forse koersdaling is een zegen voor startende beleggers"

  In deze podcast hebben we het onder andere over de huidige bearmarket, de Fed, SHell, ING, AMG, ArcelorMittal, JET en BAM.

 9. "Besi terecht afgestraft"

  In deze podcast hebben we het onder andere over hoge inflatie, excuses van de ECB, Besi, Meta, Apple, Unilever, Philips en meer!

 10. "Kleine beleggers gaan de rekening betalen"

  In deze podcast hebben we het onder andere over de stijgende rente, vermogensbelasting, Netflix, ASML, Flow Traders, Fugro, Tesla,

 11. "We moeten ernstig rekening houden met rode koersen"

  In deze podcast hebben we het o.a. over de Fed, Shell, Alfen, ASML, KPN, Rabocertificaten, Air France-KLM, Euronav, HAL, Twitter en Elon Musk.

 12. PostNL, Fastned en 12% inflatie: Buy, Hold or Sell?

  Marktcommentator Arend Jan Kamp heeft het samen met hoofd Beleggersdesk Erik Mauritz en redacteur Coen Grutters over onder meer de hoge inflatie, de inval bij PostNL en de cijfers van Fastned.

 13. Moet u al in obligaties vluchten?

  Deze week is obligatiehandelaar Ben Leppers te gast. We hebben het in deze podcast uitgebreid over de rentes, obligaties, de brede markt en verschillende aandelen.

 14. "Áls Pharming raak schiet, is het ook goed raak"

  We hebben het in deze podcast uitgebreid over de hoge inflatie, de Chinese invloed op aandelen, de bankensector, Pharming en meer!

 15. "Het slimme geld koopt"

  In deze podcast hebben we het o.a. over de ECB, China, Beter Bed, Basis-Fit, Boskalis, Fugro, HAL, Amazon, D'Ieteren en een kooptip.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links