Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Podcast

 1. "Ik koop liever op een all-time low dan op een all-time high"

  AEX 1000 here we come, of waarschuwt de AFM terecht voor overwaardering? EU versus China, Apple, Elon Musk en lucratieve optietips.

 2. Verbazing bij econoom Mujagic: "Bizarre argumenten voor renteverlaging ECB"

  In de IEX BeleggersPodcast bespreekt Pieter Kort met econoom Edin Mujagic en hoofd Beleggersdesk Hildo Laman de beursontwikkelingen van deze week.

 3. ECB aan zet, alle grondstoffen duurder en reuring in telecomland

  In de IEX BeleggersPodcast van deze week bespreekt Kim Bergsma samen met Hildo Laman, hoofd Beleggersdesk, en Rob Stallinga van IEX Profs de beursontwikkelingen van deze week.

 4. Nvidia mania, Shell en een koopwaardige smallcap

  Pieter Kort bespreekt met Erik Mauritz van Trade Republic en IEX-analist Martin Crum de beursontwikkelingen van deze week.

 5. Martine Hafkamp: "Deze twee aandelen hebben wij voor onze klanten gekocht"

  Pieter Kort bespreekt vandaag met Martine Hafkamp van vermogensbeheerder Fintessa en IEX-analist Martin Crum de beursontwikkelingen van deze week.

 6. Ego's op de beurs: "Beleggen lijkt iets rationeels, maar dat is het niet"

  Redacteur Kim Bergsma spreekt vandaag met Bob Homan, hoofd Investment Office bij ING, en Pieter Kort, hoofd content bij IEX. Samen bespreken ze de beursontwikkelingen van deze week, en meer!

 7. Tech vliegt, obligaties zwalken en dan is er ook nog dividend

  Redacteur Kim Bergsma ontvangt vandaag Hildo Laman, hoofd IEX Beleggersdesk en collega Rob Stallinga van IEX Profs. Ze bespreken de beursontwikkelingen van deze week.

 8. "2024 moet gewoon hét jaar voor Besi worden"

  In de IEX BeleggersPodcast van deze week spreekt Pieter Kort met Hildo Laman, hoofd Beleggersdesk, en Jean-Paul van Oudheusden van Markets Are Everywhere. Ze behandelen de beursontwikkelingen van deze week.

 9. IEX BeleggersPodcast: Waarom JET-topman Jitse Groen beleggers niet overtuigt

  Peter Paul de Vries spreekt met beursveteraan Corné van Zeijl over Tesla, de échte winst van Just Eat Takeaway, beursganger CVC, de HALculator en meer.

 10. IEX BeleggersPodcast: van kopercrisis naar grondstoffenrally? Plus: Shell & ASML

  Redacteur Kim Bergsma ontvangt vandaag Hildo Laman, hoofd IEX Beleggersdesk en collega Rob Stallinga van IEX Profs. Ze bespreken de beursontwikkelingen van deze week.

 11. "Dit is waarom ING en ABN Amro het beter doen dan de markt"

  De IEX BeleggersPodcast van deze week, met de Zaak-Shell en de Zaak-Ajax, BAM, AMG, Alfen, JET en wat gaat de Fed doen?

 12. IEX BeleggersPodcast: "Alphabet en Alibaba zeer koopwaardig"

  In de IEX BeleggersPodcast van deze week spreekt investeerder Peter Paul de Vries met Mark Termeer, CEO van IEX, en Buffett-aanhanger Hendrik Oude Nijhuis over de beursontwikkelingen van deze week.

 13. IEX BeleggersPodcast: Nieuwe beursrecords en de AEX heeft 1.000 in zicht

  In de IEX BeleggersPodcast van deze week spreekt Pieter Kort met Hildo Laman, hoofd Beleggersdesk, en Erik Maurtiz van Trade Republic over de beursontwikkelingen van deze week.

 14. IEX BeleggersPodcast: "Het zou me niet verbazen als de rente dit jaar niet omlaag gaat"

  Met econoom Edin Mujagic en analist Martin Crum bespreken we het centralebankenbeleid, Besi, bitcoin, Basic-Fit, Pharming en de Triodos Certificaten.

 15. IEX BeleggersPodcast: Vivoryon, ASML, drie Nederlandse verzekeraars & bitcoin

  Pieter Kort ontvangt vandaag Martin Crum, analist bij de IEX Beleggersdesk en Pim Bertens, producent van tv-programma Bulls & Bears. Ze bespreken de beursontwikkelingen van deze week.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links