Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Vooruitblik

 1. Premium

  Vooruitblik: hoogspanningsgrafieken, het wordt nu make or break

  Koersen stijgen, winstverwachtingen dalen: wie krijgt er gelijk? Het héle verhaal. Q2's Ahold, ABN, Aegon, NN, Ebusco en Fastned.

 2. Premium

  Vooruitblik: het wonder dat AEX heet en wat is het druk en spannend

  De AEX is de beste index van allemaal, maar hoe houdbaar is dat? Veel cijfers weer, waaronder JET, ING, OCI, DSM, IMCD, Pharming en Heineken.

 3. Premium

  Vooruitblik op de drukste en spannendste week van het jaar

  Q2-orkaan, Fed verhoogt, vooruitblik Philips, Arcelor, Shell, Unies, Randstad, Alphabet, Amazon, Apple, Meta en Microsoft, en meerrr.

 4. Premium

  Vooruitblik: van deze bedrijven mag u wat verwachten bij de halfjaarcijfers

  We blikken uitgebreid vooruit op de halfjaarcijfers van Netflix, ASML, ASMI, Besi, Aalberts, Tesla, Flow Traders en op het ECB-rentebesluit.

 5. Premium

  Vooruitblik: slecht nieuws is weer even goed nieuws en aftrap cijferseizoen

  Is een recessie goed of slecht voor aandelen? De richting van de markt gaat komende week bepaald worden door inflatiecijfers en de eerste Q2-bedrijfscijfers van o.a. J.P. Morgan en Citigroup in de VS en NSI hier.

 6. Vooruitblik: H2 2022 lijkt nu al tegen ons in te lopen

  H2 is nog niet begonnen of er is al slecht nieuws van Tesla, TSMC, Micron en Kohl's. Met chipspecial, AEX cyclicals en nog veel meer.

 7. Premium

  Vooruitblik: moeilijke beurs met grote kansen en risico's

  Met een vat vol tegenstrijdigheden H2 in, alle vooruitzichten op een rij. Hoe staan AEX-aandelen er bij en let op op Prosus, Shell én cyclicals.

 8. Premium

  Vooruitblik: vertrouwen gaat te voet en kwartjes komen te paard

  Nieuwe lows en alle cijfers verslechteren: de risico's worden al groter, maar de kansen ook. Crypto in distress en oh ja, 'Don't fight the Fed'.

 9. Premium

  Vooruitblik: koersen onder hoogspanning en de Fed mag het zeggen

  Beer haalt flink uit en wat zeggen nu alle (tech-)indices, dollar, rentes, JET, Adyen, Prosus, InPost, FastNed en Alibaba? Veel, heel veel.

 10. Premium

  Vooruitblik: "Aandelen zijn niet spotgoedkoop"

  We gaan uitgebreid in op drie maatstaven die inzicht geven in de koopwaardigheid van de brede markt. Daarnaast blikken we kort vooruit op het ECB-rentebesluit.

 11. Eindelijk na al dat dalen: dit is de vooruitblik van de hoop

  Van horrorwinstwaarschuwing Snap naar (iets betere) data die misschien op draai duiden. Laten we snel naar de AEX(-aandelen) kijken.

 12. Premium

  Vooruitblik: levensgevaarlijke beurs en er wordt héél scherp gezeild

  Bear markets, waarderingen kelderen, gratis geld is uitgeprijsd en hoe erg wordt de (winst)recessie? BAM, Philips, ECB, Buffet, Burry en.. Ark!

 13. Premium

  Vooruitblik: ja, ook uzelf. Alles en iedereen wordt nu getest op beurs

  Waar staat u? Bull market, tech, crypto, dollar, rentes én buy the dip worden nu getest. Over kansen en risico's en waar zijn de stieren?

 14. De ECB en inflatie: chronologisch overzicht met vooruitblik

  Naar aanleiding van het nieuws over de inflatie van 9,6% in Nederland een kort en gechargeerd chronologisch overzicht van de inflatieverwachtingen en communicatie van de ECB.

 15. Premium

  Vooruitblik: beren, bear markets, VS inflatie en aandelen op twee snelheden

  Cijfers Aegon, Ahold, Alfen, Post, SBMO en Boskalis, alles over inflatie, rentes, waarderingen en vooruit, Just Eat Takeaway.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links