Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Laatste beursnieuws

Redactioneel

 1. Slotcall: Deutsche bank sleept financials mee in zijn val

  De AEX sluit 1,6% lager en we behandelen de financials, ECP, Kendrion, Flow Traders, Prosus, TKH, OCI, Ordina, Azerion en meer!

 2. Premium

  Vertrouwen van de markt in Deutsche Bank onder druk

  De stofwolken rond Credit Suisse zijn amper opgetrokken of de markt richt zijn aandacht op een volgende relatief zwakke schakel: Deutsche Bank. Terecht?

  Deutsche Bank is opnieuw de gebeten hond en daalt met ruim 10% tot een koers van amper €8,40. Een directe aanleiding voor deze koersval is er in onze optiek niet, maar wij kunnen gezien het matige track record van de Duitsers wel bedenken waarom nu Deutsche Bank onderwerp van speculatie is.

 3. IEX BeleggersPodcast: Deutsche Bank, Flow Traders en Rabocertificaten

  We behandelen in deze podcast o.a. de volgende onderwerpen: de Rabocertificaten, de overname van Credit Suisse door UBS, het Fed-rentebesluit, Ordina en Van Lanschot Kempen.

 4. Premium

  Onrust bankensector laait opnieuw op

  Het herstel van bankaandelen dat begin deze week inzette, lijkt van korte duur. Deutsche Bank ligt nu in het centrum van de aandacht.

  Beleggers lijken er toch niet gerust op: bankaandelen, en in mindere mate de verzekeraars, zijn opnieuw de kop van Jut. Zorgen over de stabiliteit van de financiële sector veroorzaken risicomijdend gedrag.

 5. Water krijgt nog te weinig aandacht van beleggers

  Deze bedrijven leveren een bijdrage aan het tegengaan van waterschaarste.

 6. Premium

  Jaarcijfers Eurocommercial Properties aan de magere kant

  De winkelbelegger levert solide jaarcijfers af. Wel hadden wij op wat meer gerekend, en dat geldt ook voor het dividend.

  Er lijkt weinig aan te merken op de resultaten van winkelbelegger Eurocommercial Properties (ECP). Het directe resultaat van €2,28 is zelfs uitgekomen aan de bovenkant van de eerder door het concern afgegeven range van €2,20-€2,30. Het vierde kwartaal heeft echter een 20% lager resultaat opgeleverd en dat valt toch wel behoorlijk tegen. Wat betekent dit voor het koersdoel en het advies?

Columns

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links