Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Laatste beursnieuws

Redactioneel

 1. Slotcall: opnieuw stevige winst voor AEX, bizarre rentemarkt

  AEX (+ 1,6%), ArcelorMittal, ASMI, ASML, Prosus, Randstad, Kendrion, Pharming, Alphabet, Bayer, FedEx, Tesla, bitcoin, inflatie, olie, rentes en meer.

 2. Wat doet de AEX in juli? Stem!

  Doe mee aan de IEX Bull Bear Enquête en laat ons weten wat u verwacht! Nu met twee extra vragen over crypto.

 3. Premium

  Prosus is onderwaardering beu

  Prosus is klaar met de aanzienlijke discount en gaat het belang in Tencent afbouwen om meer eigen aandelen in te kunnen kopen. Wat ons betreft een goede zet.

  Internetholding Prosus kwam vanmorgen met een ware storm aan nieuws, waaronder plannen voor de verkoop van aandelen Tencent, inkoop van eigen aandelen en de cijfers over boekjaar 2022. Wat ons betreft is dit de enige juiste zet om op korte termijn de waarde eruit te laten komen en beleggers denken hier hetzelfde over gezien de positieve koersreactie.

 4. Premium

  Randstad blijft sectorfavoriet, maar...

  De markt prijst bij Randstad in rap tempo mindere tijden in. Een dreigende laagconjunctuur zal zeker van invloed op de resultaten zijn.

  De financiële markten zijn in de ban van recessievrees. De kans op een recessie is de afgelopen maanden flink toegenomen onder invloed van verkrappende centrale banken en een afzwakkende conjunctuur. En dat is ongunstig voor de traditionele uitzendsector.

 5. Premium

  Prognose FedEx veel beter dan gevreesd

  Geen wonder dat beleggers over elkaar heen buitelden het toch behoorlijk cyclische FedEx in te slaan.

  De cijfers die FedEx over het slotkwartaal van boekjaar 2021-22 overhandigde, we praten over de periode maart t/m mei 2022, lagen in lijn met de gemiddelde analistenverwachting. CFO Michael Lenz was zeer te spreken over de prestaties van het concern dat met de torenhoge inflatie en onevenwichtigheden in de supply chain geen eenvoudige opgave bedrijfsomgeving kent.

 6. Premium

  Hoe ligt vastgoed erbij?

  De vastgoedsector heeft rake klappen gehad, maar bij sommige aandelen zijn korte ritjes omhoog mogelijk, aldus technisch analist Royce Tostrams.

  In zijn wekelijkse TA-video neemt hij vandaag de koersgrafieken van Vastned, Unibail-Rodamco, NSI, het Belgische Cofinimmo en het Franse Klépierre onder de lopen. Welke van dit rijtje kunnen mogelijk interessant worden? En waar moeten we voorlopig nog even van afblijven?

Columns

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links