Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Laatste beursnieuws

Redactioneel

 1. Premium

  Vooruitblik: moeilijke markt, torenhoge Wall of Worry, maar geen paniek

  Kalme aandelen en hysterische rentes, het is eens wat anders. NN, ASR, ASML, ASMI, Besi, JET, Ebusco, Inpost, PMI's en Payroll Report.

 2. Slotcall: dun herstel voor de AEX, inflatie zwakt verder af

  AEX (+ 0,4%) Adyen, Aegon, ASR, Besi, NN Group, Shell, Arcadis, OCI, BAM Groep, PostNL, Renewi, Mithra, Umicore, goud, inflatie, olie, rentes en meer.

 3. "Ik heb aandelen NN Group bijgekocht"

  In deze aflevering bespreken we o.a. de Woekerpolisaffaire en wat de rechterlijke uitspraak betekent voor de beleggingspropositie van NN Group, het bod op Renewi, stijgende rentes, big tech en frozen orange juice.

 4. Premium

  Umicore: sterk in recycling

  Umicore is vooral als het aankomt op batterijrecycling een sterke speler. Maar zeker vanuit China komt er steeds meer concurrentie op dit gebied.

  Umicore is een voorname speler op het gebied van recycling van batterijen en edelmetalen. Ook is het een belangrijke fabrikant van katalysatoren. Hoewel de vooruitzichten van mett name de batterijensector goed zijn, is deze nog vol in ontwikkeling en zijn er vooral in China veel innovatieve bedrijven bezig.

 5. Premium

  Orderstroom Arcadis blijft goed

  Advies- en ingenieursbureau Arcadis kon de afgelopen maand verschillende orders melden. Wij hopen bij de komende kwartaalcijfers ook vorderingen op het gebied van schuldreductie te zien.

  De afgelopen weken was Arcadis veelvuldig in het nieuws daar het concern uiteenlopende orders wereldkundig maakte. Het is altijd lastig te achterhalen of daar nu een bepaalde marketingstrategie achter zit of dat er sprake is van een uitzonderlijke order intake. Wij gaan uit van het laatste en zien de ontwikkelingen derhalve als positief.

 6. Premium

  Inflatie wereldwijd op zijn retour

  Goed nieuws voor consumenten en beleggers: de inflatie is wereldwijd op zijn retour, al is het nog te vroeg om definitief de vlag uit te steken.

  Beleggers, en overigens ook consumenten, kunnen allicht enigszins opgelucht adem halen. Wereldwijd lijkt de inflatie duidelijk op zijn retour. De jongste inflatiecijfers uit de eurozone onderschrijven dat beeld.

Columns

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links