Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Ontmoet de CEO's van Unilever, Flow Traders en TKH op de IEX Beleggersdag

IEX Beleggersdag 2024: CEO's Unilever, Flow Traders en TKH

Maar liefst drie CEO's maken hun opwachting op de IEX Beleggersdag op vrijdag 28 juni. En dat zijn niet de minsten: de topmannen van Unilever, Flow Traders en TKH betreden het podium. En u kunt daarbij zijn!

De IEX Beleggersdag, in Theater Spant in Bussum, is hét beleggersevenement van het jaar. In een gevarieerd programma hoort u live van diverse CEO’s van Nederlandse beursfondsen wat hun plannen zijn, krijgt u tips van Nederlands beste beleggingsexperts en doet u in workshops nieuwe inhoudelijke kennis op waar u als belegger direct uw voordeel mee kunt doen. De presentatie is in handen van journalist Jort Kelder.

De line-up is nog niet helemaal rond (er zitten nog enkele andere interessante namen in de pijplijn), maar u kunt rekenen op topsprekers uit het bedrijfsleven en de financiële sector. We noemen er alvast drie:

1. Hein Schumacher, CEO Unilever

Hein Schumacher staat sinds juli 2023 aan het roer bij de inmiddels volledig Britse levensmiddelengigant Unilever, het bedrijf waar hij ooit zijn carrière als trainee begon. Unilever is actief in 190 landen en bedient 3,4 miljard mensen wereldwijd.

Voor zijn aantreden bij Unilever was Schumacher CFO en CEO van van de zuivelcoöperatie Koninklijke FrieslandCampina. Hij heeft ook diverse leidinggevende posities bekleed bij het Amerikaanse levensmiddelenbedrijf Heinz, bekend van de ketchup.

2. Mike Kuehnel, CEO Flow Traders

Mike Kuehnel heeft zijn eerste jaar als CEO van Flow Traders er net op zitten, maar hij is voor het handelshuis geen onbekende: Kuehnel was hiervoor al CFO. Hij komt uit Duitsland en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de financiële sector, onder andere bij Bain & Company en Goldman Sachs.

3. Alexander van der Lof, CEO TKH

Alexander van der Lof is een oudgediende bij TKH. Hij kwam al in 1985 in dienst bij wat toen nog de Twentsche Kabelfabriek (TKF) heette, de voorloper van TKH Group. In 1998 trad hij als CFO toe tot de Raad van Bestuur van de holding. Drie jaar later volgde hij Harm Schmidt op als CEO.

TKH is een van de weinige beursgenoteerde familiebedrijven. Van der Lof is de kleinzoon van oprichter Cornelis van der Lof, en de zoon van Dries van der Lof, de eerste Nederlander die ooit startte in een Formule 1-race.

Naast de bovengenoemde CEO's zullen diverse beleggingsexperts u op de Beleggersdag voorzien van veel achtergrondinformatie en kooptips, zodat u betere beleggingsbeslissingen kunt nemen. We noemen:

 • Hildo Laman, hoofd IEX Beleggersdesk
 • Wouter Slot, senior analist bij Tostrams Group
 • Martijn Rozemuller, CEO VanEck Europe
 • Nico Bakker, technisch analist bij BNP Paribas
 • Peter Paul de Vries, grootaandeelhouder en bestuursvoorzitter van Value8
 • Peter Siks, beleggerstrainer bij SaxoAcademy
 • Hendrik Oude Nijhuis, medeoprichter Beterinbeleggen.nl
 • Hans Oudshoorn, beleggerstrainer bij SaxoAcademy

Wilt u verzekerd zijn van een plekje op de IEX Beleggersdag 2024? Reserveer dan alvast tickets via de onderstaande link. Wacht hiermee niet te lang, want de capaciteit van Spant is beperkt en alle voorgaande edities waren ruim van tevoren uitverkocht. Bovendien profiteren snelle beslissers nog van een aantrekkelijke vroegboekkorting!

Meer weten over de IEX Beleggersdag? Bekijk nu de website.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

 1. 20 mei Op deze dagen is de beurs gesloten in 2024
 2. 17 mei Martine Hafkamp: "Deze twee aandelen hebben wij voor onze klanten gekocht" 3
 3. 10 mei Ego's op de beurs: "Beleggen lijkt iets rationeels, maar dat is het niet" 5

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links