Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Vloeken in de goudkerk

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Nico Pantelis

Nico Pantelis is gediplomeerd beleggingsadviseur. Hij is de oprichter van Slim Beleggen, een gespecialiseerde advieswebsite in de Benelux. Vóór Slim Beleggen was hij werkzaam als financieel analist bij Inside Beleggen en Trends/Cash. Hierna was hij actief als commodity specialist bij KBC Bolero en equity analyst bij KBC Secur...

Meer over Nico Pantelis

Recente artikelen van Nico Pantelis

  1. dec '16 Kanteljaar 4
  2. dec '16 Opvallend koopsignaal 7
  3. nov '16 Verrassend vertrouwen 8

Reacties

23 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 20 februari 2013 09:49
    In Amerika wordt het cot report uitgegeven door de regering. Daarin kun je kijken hoe de marktposities is van de commercials. Hierin zie je dat deze een relatief lage nettoshort posities hebben. Zij zijn altijd short omdat zij verkopen en hegden de markt niet om te speculeren maar vanuit bedrijfsmatige overwegingen. Ik ga kijken daarom naar een omkeer signaal in de markt voor hogere koersen. Voor de langere termijn van een aantal maanden heb ik geen uitgesproken visie over het edelmetaal. Ik kijk liever naar een opleving voor een drietal weken bijvoorbeeld.

    anko
  2. [verwijderd] 20 februari 2013 13:50
    @ed.p

    PS
    Hoewel slechts ter het bij de duurzaam wèl scorende oneliner “Marcel Tak for president” latende kennisgeving vloeken in de goudkerk door de op volle toeren draaiende permanent verontwaardigd verongelijkte stuurse stuurgroep Herinvoering van de Gulden in de Rij van de Gaarkeukens van Opkomende BRIC-landen die een vrije val van de Euro in een mogelijk over de rest van de wereld uitslaande brand op een presenteerblaadje krijgen aangeboden en na deze vrije val wegens een schulden- en vertrouwenscrisis als gevolg van een muntunie zonder politieke afspraken dan alle los en vast zittende spulletjes in de Eurozone, zoals de voor Rusland van groot belang zijnde ijsvrije havens van Hamburg en Rotterdam, voor een bodemprijs kunnen opkopen, bij hun in strijd met artikel 1 van de grondwet van Nederland "scorende" inspanningen ten strengste is verboden kan het zijn dat de weg naar het universum wegens onderhoud een aantal lichtjaren is gesloten, met alle gevolgen voor uw scoreboard van dien, wat uiteraard voor een doorsnee kat in het bakkie waar je verder geen omkijken naar hebt niet de bedoeling kan zijn, zodat u in dat geval het beste de kortste weg via de regenboog kunt nemen.
23 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links