Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Long Microsoft, Nokia

De AEX blijft totaal oninteressant heen en weer schommelen in een neutrale beweging. Het slot van de Dow Jones van gisteren is met 0,0% tekenend voor de beweging van indices de afgelopen maanden.

Vorige week kwam ik concreet met een long Google. Boven de 650 dollar blijf ik long. De steunzone heeft zijn werk gedaan. Ook Yahoo zie ik verder stijgen.

Microsoft
Microsoft lanceerde onlangs zijn langverwachte hardware-toestel, de Surface RT. Microsoft stopte het nieuwe besturingssysteem vol met touch screen-mogelijkheden en gaf het een nieuwe look en feel. Het bedrijf lanceerde even geleden ook Windows 8; de meest innovatieve revisie van het besturingssysteem sinds 1995.

Op 28,00 tot 28,50 dollar ligt een stevige steunzone voor het aandeel. Het oplopend volume toont aan dat Microsoft weer helemaal hot is.

Ik geloof dat, gegeven de bewezen historiek van Microsoft op gebied van besturingssystemen, de koers van het aandeel langzaam zal stijgen naarmate het publiek er meer van overtuigd wordt dat de strategie goed is.


Klik op de grafiek voor een grote versie

KPN
Is Carlos Slim nu echt zo stom geweest om bakken met geld weg te gooien in KPN? Of komt er nog een goocheltruc? Mijn momentum-indicator geeft in ieder geval een oversold beeld en dat wijst erop dat de koers van KPN nu wel even voldoende gekelderd is.


Klik op de grafiek voor een grote versie

Nokia
Na de enorme daling volgde een eerste stijgingsgolf van 1,40 tot 2,50. Nokia lanceert deze maand de tweede generatie Lumia-producten. Dit kan de koers een nieuwe boost geven en het aandeel opnieuw laten stijgen.


Klik op de grafiek voor een grote versie

Concreet:

  • Long Google met stop op 650 en koersdoel 750;
  • Long Yahoo met stop op 16,40 en koersdoel 20;
  • Long Microsoft met stop op 27,50 en koersdoel 33;
  • Long Nokia met stop op 2,00 en koersdoel 3;
  • Speculanten kunnen long KPN. Ik kijk het nog aan.

Op moment van publiceren heeft Selwyn posities in Google, Microsoft en Nokia. De schrijver heeft mogelijk ook andere posities waar niet over geschreven wordt.


Selwyn Duijvestijn is een actieve beurshandelaar en expert op het gebied van handel in hefboomproducten, zoals speeders, sprinters en turbo's. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De handelssignalen van Duijvestijn kunnen op elk moment veranderen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Selwyn Duijvestijn

Selwyn Duijvestijn is een actieve beurshandelaar op Beursplein 5. Hij beoordeelt onderliggende waarden via een geheel eigen werkwijze op koopwaardigheid en potentieel rendement. Op Marktgevoel.nl kunt u zich inschrijven voor zijn gratis nieuwsbrief vol opgemerkte kansen en valkuilen in verschillende markten.

Meer over Selwyn Duijvestijn

Recente artikelen van Selwyn Duijvestijn

  1. jan '16 Mijn vier grootste fouten 32
  2. nov '15 Liever Barrick Gold, dan goud 11
  3. nov '15 Monsterlijke sterk 1

Gerelateerd

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links