Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Barclays zet Adyen op kooplijst

Barclays zet Adyen op kooplijst
Beeld: Adyen

(ABM FN-Dow Jones) Barclays heeft het advies voor het aandeel Adyen verhoogd van Gelijkgewogen naar Overwogen, maar het koersdoel ging van 1.150 naar 900 euro. Dit bleek woensdag uit een rapport van de zakenbank.

Barclays stelde dat Adyen nog altijd de beste speler in de sector is met veel groeimogelijkheden in het vooruitzicht. "Maar de zaken zullen in de tweede jaarhelft eerst verslechteren, voordat ze verbeteren", aldus de analisten. Volgens de zakenbank heeft het aandeel echter een punt bereikt, waarop beleggers door de huidige onzekerheid heen moeten kijken en op de koopknop moeten drukken.

Volgens Barclays had de onderneming duidelijker moeten uitleggen dat de teleurstellende omzet voor een groot deel viel toe te schrijven aan onder meer een vertraging in het bestaande klantenbestand.

Het aandeel Adyen noteerde woensdag op een groen Damrak 7,7 procent hoger op 695,00 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ADYEN NV 79% zegt kopen 28 stemmen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. Henkk 29 september 2023 14:57
    U.S. President Joe Biden on Thursday called China a “ticking time bomb” because of its economic challenges and said the country was in trouble because of weak growth. “They have got some problems. That's not good because when bad folks have problems, they do bad things,” Biden said at a political fundraiser in Utah.11 aug 2023
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

ADYEN NV

1.071,000 17:35
-16,800 -1,54%
Premium

Advieswijziging Adyen

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links