Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beurs Vandaag: Billenknijpen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

13 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 15 november 2012 13:20
    Ten aanzien van hetgeen wat over Apple naar voren is gebracht, terwijl sowieso niemand weet om welke duistere reden mensen in de geschiedenis van de mensheid überhaupt met hun vette vingers aan een perfect beeldscherm van bijvoorbeeld een perfecte iPad willen zitten, is dit toch iets om bij een eventuele vervanging van afgeschreven hardware in het achterhoofd te houden, net als de altijd de spijker op de kop slaande bijdragen van Hein de Kort op www.fd.nl, om de een of andere reden kan ik me slechts ter verder het bij de enig mogelijke conclusie in de duurzaam wèl scorende oneliner “Marcel Tak for president!” latende kennisgeving op het 1e t/m 4e gezicht goed vinden in de stelling dat de huizenprijzen, net als alle overige prijzen, u noemt een prijs, en het gebeurt, je staat er bijvoorbeeld op een doorsnee dag van een mogelijk vanuit hierbij betrokken “soevereine” lidstaten over de rest van de wereld uitslaande brand van de op Euroniveau als rechtstreeks gevolg van een muntunie zonder politieke afspraken ontstane Euro schulden- en vertrouwenscrisis met de mogelijke consequentie van een vrije val van de Euro met de consequenties van dien bij en je kijkt er naar, tot het einde der tijden dalen tot de bodem of het eventuele faillissement of een doorstart is bereikt.
  2. [verwijderd] 15 november 2012 13:39
    Ik handel in dit soort aandelen graag contrair, dus als de massa bang is voor slechte cijfers ga je long. Als je dan gelijk heb verdien je ineens veel geld omdat je een grote beweging krijgt. Zo ook ging ik long toen iedereen short ging op het idee dat er een golf van aandelen aan komt. Ik ben nog steeds positief op Facebook. Maar de reden waarom ik winst pak is dat ik negatief op de markt zelf ben.
    Cees
  3. [verwijderd] 15 november 2012 13:57
    Vrag mij af waarom, ondanks alle slechte nieuws van vandaag, het meest cyclische aandeel van de beurs, Randstad Holding, op koers blijft.
    Al een keer of vijf veert hij weer op als de slotkoers van gisteren bereikt wordt en komt er tot nu toe niet meer onder.
    Wie is daar aan het kopen? Frits zelf? ING?
  4. [verwijderd] 15 november 2012 14:39
    quote:

    Boer Willem schreef op 15 november 2012 13:57:

    Vrag mij af waarom, ondanks alle slechte nieuws van vandaag, het meest cyclische aandeel van de beurs, Randstad Holding, op koers blijft.
    Al een keer of vijf veert hij weer op als de slotkoers van gisteren bereikt wordt en komt er tot nu toe niet meer onder.
    Wie is daar aan het kopen? Frits zelf? ING?

    Inmiddels is het verzet gebroken en daalt ook Randstad.
  5. [verwijderd] 15 november 2012 17:27
    Is Adam soms een Voorloper op de Lang Verwachte Crash Die Aanstaande Is?

    Alle Aandelen procenten tegelijk naar de kl*te, terwijl de omringende landen slechts rond een 1/2 procentje kwijt zijn!

    SBM bijna failliet lijkt het en KPN, TNT Post etc.. allemaal ook bijna Failliet?

    Vreemd, zéér vreemd AeNiKs!

    Ciao!
  6. [verwijderd] 15 november 2012 19:26
    Of de hele ******zooi nu naar de kl*te gaat of niet,

    Elgar, Pomp and Circumstance March No.1
    www.youtube.com/watch?v=aYrAyF7lOaE

    blijft vanuit de uiteraard ook niet perfecte lidstaat Engeland maar welke lidstaat van de EU met de kennis van nu in de Eurozone van Noord tot Zuid en van Oost tot West geheel terecht in ieder geval niets moest hebben van een muntunie zonder politieke afspraken een best wel goed en tevens levendig nummer.
  7. [verwijderd] 15 november 2012 23:01
    TomTom ziet toekomst voor draagbare navigatiesystemen

    BARCELONA (Dow Jones)--Na meerdere jaren van zorgwekkende dalingen, lijkt er licht aan het eind van de tunnel voor de draagbare navigatiesystemen van TomTom nv (TOM2.AE), verklaarde de chief executive Harold Goddijn donderdag tijdens de Morgan Stanley TMT conferentie in Barcelona.

    Volgens hem is de markt voor satelliet-navigatie nu "voorspelbaarder" en zoeken consumenten naar duurdere apparaten met de nieuwste technologie.

    Goddijn waarschuwt wel dat de verkoopvolumes ook in 2013 en mogelijk ook het jaar erna nog af zullen nemen vanwege de verslechterde macro-economische problemen in delen van Europa. Maar hoewel de omzet in Zuid-Europa daarbij scherp lager is omdat consumenten lijden onder bezuinigingsmaatregelen die voortkomen uit de crisis, stijgt de omzet in delen van de Noord-Europese markt juist.

    Daarnaast is het concern optimistisch over de waarneming dat steeds meer consumenten voor kwaliteit kiezen. Volgens Goddijn zal TomTom vanaf volgend jaar meer "innovatieve producten" gaan maken om te voldoen aan die vraag.

    Hoewel TomTom in zijn magere jaren vooral omzet moest halen uit ingebouwde navigatiesystemen en GPS-applicaties voor smartphones, heeft het bedrijf er vertrouwen in dat de draagbare navigatiesystemen "een omvangrijke activiteit zullen vormen in de komende jaren en een belangrijke financiele steunpilaar zullen blijven," aldus Goddijn.

    Door Archibald Preuschat; vertaald en bewerkt door Marleen Groen; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 5715 200; marleen.groen@dowjones.com
13 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links