Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Boys don't Cryo

Het aandeel Cryo Save Group bevindt zich nog niet in een groeicyclus, ondanks de sterke stijging vorige week. Een technische analyse loslaten op dit aandeel is buitengewoon lastig, mede gelet op het feit dat de omzetten relatief beperkt zijn in relatie tot andere beursgenoteerde bedrijven.

Om die reden wordt de grafiek op weekbasis afgebeeld om te beoordelen of er leven zit in dit aandeel. Het enige ritme dat we in de grafiek tot op heden zien is een proces van lagere toppen en lagere bodems. De opleving vorige week heeft hierin geen verandering gebracht.

De dalende trendlijn ligt ruwweg iets boven de top van vorige week op 4,22 euro. Om optimistisch te worden over de levensvatbaarheid van de koers van het aandeel Cryo Save Group zal met hoge omzetten de dalende lijn gepasseerd moeten worden. Mocht dit gebeuren dan kan het aandeel doorstijgen naar 4,65 euro.

Waarschijnlijker echter is het risico van een nieuw experiment onder het recente dieptepunt op 3,30 euro in de loop van dit jaar. 


Edward Loef schrijft deze column vanuit zijn functie als zelfstandig en onafhankelijk technisch analist. Hij beoordeelt de trends in beurskoersen op basis van een eigen ontwikkelde handelsmethodiek. LOEF. LTA of een aan haar gelieerde onderneming of persoon kan op elk willekeurig moment (in)direct een long of shortpositie hebben in de in deze publicatie genoemde financiële markten of instrumenten. De in deze publicatie vermelde gegevens zijn ontleend aan door LTA betrouwbaar geachte bronnen en publiekelijk bekende informatie. Voor de juistheid en volledigheid van de genoemde feiten, gegevens, meningen, verwachtingen en uitkomsten daarvan kan LTA niet instaan. LTA geeft dan ook geen garantie of verklaring daaromtrent, noch uitdrukkelijk noch stilzwijgend. LTA aanvaardt om die reden geen aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van de onjuistheid en/of onvolledigheid van bedoelde informatie. Deze column dient niet te worden opgevat als een aanbod om effecten of andere waardepapieren te kopen of te verkopen, noch als een uitnodiging of aansporing tot het doen van enige investering. De informatie in dit artikel is generiek van aard en houdt geen rekening met de specifieke (beleggings-) doelstellingen, de persoonlijke financiële situatie en persoonlijke behoeftes van de ontvanger. De ontvanger mag de informatie uit dit rapport dan ook niet aanmerken als een (persoonlijk) advies. Opinies, feiten en meningen in deze column kunnen zonder nadere aankondiging worden gewijzigd. Rendementen uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.


Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Edward Loef

Edward Loef schrijft zijn columns vanuit zijn functie als zelfstandig en onafhankelijk technisch analist. Hij beoordeelt de trends in beurskoersen op basis van een eigen ontwikkelde handelsmethodiek. Via zijn website, edwardloef.com, kunt u zich aanmelden voor een gratis nieuwsbrief gebaseerd op die methode LOEF. Loef werkt...

Meer over Edward Loef

Recente artikelen van Edward Loef

  1. jun '17 TA: Focus op stijgende trends
  2. jun '17 TA TomTom: Postief op lange termijn
  3. mei '16 Koersen volgen zonder beursvisie 1

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 6 haas 19 juni 2012 13:17
    quote:

    joostvls schreef op 18 juni 2012 20:48:

    Een zeer beknopte analyse inzake Cryo Save Group. Zelf vindt Loef dat er weinig te melden valt op TA gebied. Waarom dan iets geschreven over Cryo ? Is this the best you can do ? Krijgt Loef hiervoor betaald redactie ? Ik verwacht een reactie. Hartelijke groet, Joost
    Cryo heeft zijn deze week zijn vestiging in Frankrijk stopgezet.
    Kan geen doorgang vinden wegens tegenwerking van de Franse Overheid etc..........
    Pand,eigendom van Cryo, in Frankrijk staat te koop...........???
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links