Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Visie en Tips 2023: dit heeft u gemist

Visie en Tips 2023: dit heeft u gemist
Beeld: IEX

Drie experts, negen actuele beleggingstips. 

Deze week kon kon u weer kijken naar een nieuwe aflevering van de populaire serie Visie en Tips, verzorgd door BNP Paribas, waarin beursexperts Nico Bakker, Koen Bender en Jim Tehupuring niet alleen hun visie op de markten geven, maar bovendien concrete beleggingsmogelijkheden om van die visie te profiteren. 

Voor wie de live-uitzending heeft gemist - of het graag allemaal nog eens overzichtelijk op een rijtje wil hebben - hieronder alle highlights onder elkaar. 

Deel 1: Visie 2023 

Zonder visie geen tips, dus eerst nemen we met de experts de algehele situatie op de markten door. Presentator Janneke Willemse legt het trio drie stellingen voor: 

  • De inflatie is onder controle, banken moeten stoppen met renteverhogingen
  • Aandelenkoersen zullen stagneren
  • Goud hoort thuis in elke portefeuille

Deel 2: Terugblik op de tips van 2022

In de laatste aflevering van Visie en Tips, medio december 2022, gaven de experts eveneens negen tips. Aandelen, maar ook andere manieren om op koersbewegingen in te spelen, zoals Turbo's en Rendementcertificaten.  

Daar zaten namen tussen als Philips, Just Eat Takeaway (maar niet het aandeel), Adyen, Alibaba en zelfs Rabobank Certificaten. Hoe pakten die tips uit? 

Deel 3. Negen nieuwe actuele tips 

Wederom gaan de drie experts de uitdaging aan; ze presenteren elk drie tips voor het komende halfjaar. Dat gebeurt op zowel technische grondslag (Bakker) als op fundamentele (Bender en Tehupuring). Slechts één van de negen namen uit december 2022 mag op herhaling, voor het overige zijn het allemaal gloednieuwe tips.  

Bij veel van bovenstaande tips worden specifieke instrumenten (Turbo's en Rendementcertificaten) genoemd. Hier vindt u de links naar de productpagina's van deze instrumenten:

Extra webinar

Meer leren over handelen in en met Turbo's? BNP Paribas organiseert daar op 5 juli een speciaal webinar over. 


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 01 mei Op deze dagen is de beurs gesloten in 2024
  2. 29 apr Koers Philips explodeert na bereikte schikking
  3. 26 apr David Knibbe (CEO NN Group) en Ester Barendregt (hoofdeconoom Rabobank) op IEX Beleggersdag

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links