Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Russell benoemt nieuwe ceo EMEA

Vermogensbeheerder Russell Investments kondigt vandaag aan dat het Pascal Duval heeft benoemd als Chief Executive Officer EMEA (Europe, Middle East & Africa). Duval volgt Len Brennan op, die in juli werd aangesteld als algemeen president en ceo van de vermogensbeheerder. Duval werkt sinds 1994 bij Russell en bekleedde diverse leidinggevende functies.

Zijn aantreden startte met het opzetten van een kantoor in Parijs, waar hij enkele jaren in dienst bleef voor de vermogensbeheerder. De afgelopen 17 jaar opereerde hij onder meer als Head of Institutional investor services (2005-2008) en als Head of Partnerships and distributions alliances (2003-2005) Russell. Hij was onder meer verantwoordelijk voor Russells pensioenfondsen, verzekeringsbedrijven en andere instituties in de EMEA-regio. Sinds 2008 was Duval reeds Executive Managing Director van Russell EMEA.

Voorganger Len Brennan is blij met de benoeming van de “17-jaar oude Russell-veteraan”. Volgens hem begrijpt niemand beter dan Duval de volledige reikwijdte van Russell’s capaciteiten en hoe deze hest best te benutten voor onze klanten in de EMEA-zone. De kersverse nieuwe ceo Duval ziet met optimisme uit naar 2012. Hij voorziet een groeiende vraag naar Russell’s investeringsoplossingen en in het bijzonder naar het fiduciair beheer en oplossingen voor multi-asset investeringen.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. .

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: IEXProfs Redactie

De redactie van IEXProfs bestaat uit een team van financieel journalisten en werkt vanuit Amsterdam.

Meer over IEXProfs Redactie

Recente artikelen van IEXProfs Redactie

  1. 10:00 Must read: China onbetwist koploper in elektrische auto's
  2. 01 mei Must read: Helft groene fondsen blijkt niet groen
  3. 30 apr Must read: U zoekt ondergewaardeerde chipaandelen?

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links