Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Vooruitblik: Heftig weekje!

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 29 januari 2017 15:56
    nadat frans met een bonjaskiaanse flying knee over de turnbuckle de ring in kwam, en nog voor dat de bel ging badriaans begon uit te delen. lijkt me dat we het weekje wel aankunnen.

    misschien een ideetje om politici eerst paar jaartjes brussel te laten doen, voordat ze in den haag mogen meepraten. overigens is het helemaal geen slecht idee.

    zo even kijken of ik nog wat kan meekrijgen van de holocaust herdenking.

    en daarna maar vast klaarmaken inderdaad voor morgen. dat het vonken er weer vanaf mogen spatten. maor uns kiekuh wat de dag ons mogguh mag brengen.
  2. [verwijderd] 29 januari 2017 16:08
    overigens snap ik wel dat onze klaas iets rustiger de ring in stapte. maar inderdaad, hier en daar moest ik ook een traantje wegpinken van het lachen. toch een andere rol, president van de nederlandse bank. al deelt die hier en daar ook stevig uit. laat daar geen misverstand over bestaan.
  3. [verwijderd] 29 januari 2017 19:02
    zag net wat over quands. die zijn grappig. binnenkort ook maar eens de handen uit de mouwen. zou tijd worden. laat biologie, sociologie, politicologie, taalwetenschap, psychiatrie, psychologie, neurologie, pedagogie, economie, etc etc, maar over voor de minder bedeelde op deze wereld. wordt direct arrogant, kijk nou wat je doet! door jouw domheid wordt ik gewoon arrogant. ophouden met dom zijn! zo maar even afstomen op een mislukking, zo gaan die dingen in mijn leven. yeah, winning! epic winning
  4. Marco1337 29 januari 2017 20:15
    Kijk met volle verwachting uit naar donderdag! Na de cijfers van de andere banken gezien te hebben zal Deutsche Bank ook wel met meevallende cijfers komen. Gekocht aan 11 euro met maar 1 theorie: Too big to fail. Lijkt aardig uit te komen aangezien ze alweer rond de 19 staan. Super vreemd dat niemand hier ooit over bericht btw. Een bank die meer dan 80% stijgt in 3 maanden is op zijn minst opvallend te noemen.
  5. Olie=Business 29 januari 2017 22:27
    quote:

    Brievenbus schreef op 29 januari 2017 20:45:

    KPN aan de prijs?
    Duur?
    Hoezo?
    Corne van Zeijl vindt het aandeel te duur. Tja een beetje appels met peren vergelijken. Hij vergelijkt KPN met Vodafone en Telefonica Duitsland. Maar je kunt ook gaan vergelijken met Tele2, British Telecom of Belgacom. Het is maar waar je als analist naartoe wilt. Denk dat KPN nu voor een lage instapprijs beschikbaar is.
  6. Bonost 30 januari 2017 01:16
    Wij zijn niet voor niks een maand lang saaiwaarts geweest. De markt wist lang niet wat te doen en velen zitten nog langs de kant te wachten. Maar de contouren beginnen zich te vormen. Financials sterke cijfers, maar de industrie matige cijfers met voorzichtige outlook. Welke sector gaat de overhand krijgen? Place your bets.
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links