Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Nieuwe topman voor detacheerder DPA

AMSTERDAM (AFN) - Arnold van Mameren wordt de nieuwe topman van detacheerder DPA Group. Dat werd maandag bekendgemaakt. Hij volgt daar Eric Winter op, die sinds de overname van NIG in 2011 aan het roer stond bij de onderneming.

Van Mameren studeerde technische natuurkunde en begon zijn loopbaan bij Pink Elephant, dat later PinkRoccade werd. Daar leverde hij onder meer een bijdrage aan de integratie met Getronics in 2005. Daarna werd hij eindverantwoordelijk voor de consulting business unit van Getronics. In 2010 werd hij eindverantwoordelijk voor KPN Consulting.

De formele benoeming van Van Mameren zal plaatsvinden op 27 augustus, wanneer een buitengewone aandeelhoudersvergadering is. Dan worden aandeelhouders ook in kennis gesteld van het voornemen om Eric Winter te benoemen als commissaris. Tijdens de vergadering treedt Winter dan ook formeel terug als topman.

De aandeelhouders van DPA gingen overigens medio mei nog akkoord met de herbenoeming van Winter als topman voor een periode van vier jaar.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links