Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

´Ruim 100 miljard extra steun EU aan banken´

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. Traveler@repair 22 oktober 2011 22:10
    Foute leningen zijn verzekerd in de VS. Premie is betaald, maar de VS heeft kenbaar gemaakt niet te willen/kunnen uitbetalen. Opstand onder de eigen bevolking wordt dan nml. vervroegd. Europa krijgt dan de schuld, terwijl onze schulden zijn gestegen door de VS hypotheek-pakketten-verkoop met valse rating. Oorlog, een kleine 9/11 inside job nabij Cyprus op een booreiland van een Amerikaanse maatschappij is waar min of meer openlijk mee wordt gedreigd. De eerste schermutselingen aan de grens met Turkije zijn al gemeld, zgn. met de PKK. En Turkije "moest" terugslaan tot en met in Irak. Hetgeen de oude haat naar Turkije toe alleen maar aanwakkerd. Precies zoals de VS zich "geliefd" maakt in Irak. Ook naar Iran toe moest zonodig oorlogstaal worden gebruikt nadat 2 man ( twee mensen vlgns. de VS uit Iran ) vlgns. de media een aanslag zouden willen plegen in Washington. In verhouding: 2 Nederlanders opgepakt voor drugs, laten we zeggen in Singapore. Singapore verklaard dan "war on drugs" tegen Nederland, roept de VN bij elkaar. Precies zoals de VS Irak is binnengevallen. En nu weer dreigd Iran aan te pakken, een land waar een "Centrale Bank in Bengazi" nog niet staat (?).
    Het voert hier te ver er verder op in te gaan en de geschiedenis, kompleet met alle bewijs hier weer te geven. Feit blijft dat Europa wordt gedwongen door de VS het noodfonds te maken en te besteden.
    Zodat wij ook een beetje de richting op gaan van de schulden zoals de VS die heeft en de VS niet hoeft uit te betalen als slechte leningen inderdaad fout blijken te zijn. Hyperinfaltie komt in de VS en men wil graag Europa meezuigen. De reddende "engel"* is dan The New World Order digitale chip in je kop.
    * Engel: Deze lui hebben beelden en geven vorm aan hun banken uit de sages van Satan. Moet ik nog duidelijker zijn ?
    Als U echt op zoek gaat kunt U de bewijzen (nog) vinden op het internet. Het gaat U wel veel tijd kosten, maar U komt er ! De gewone media zal U niet veel verder helpen, hier en daar slibt er iets tussendoor, daar zult U aanknopingspunten kunnen vinden. Ook hier wil de VS "bedreigende" informatie gaan weren, wat ik hier schrijf zou staatsvijandig zijn. Terwijl de puppets juist aan landverraad doen en hiervoor dienen te worden veroordeeld.
    Wedden dat ze gaan zeggen: "Ich have es nicht gewust" en "Bevel was bevel !".
  2. [verwijderd] 23 oktober 2011 12:17
    quote:

    42 schreef op 23 oktober 2011 09:59:

    Waarom moeten landen die banken steunen ? De banken kunnen toch ook gewoon nieuwe aandelen uitgeven ? Dn komt de pijn tenminste te liggen waar ie thuis hoort : bij de huidige aandeelhouders van die banken (hun aandelen worden dan minder waard), en niet bij de belastingbetaler.
    Tsja, zo is het spel geworden.
    Waarom moet een land bij een private bank geld lenen ? Net zo gek toch ?

    Kijk eens naar de documentaire "Money as Debt", te vinden op youtube. Je staat er versteld van. Bekijk daarna documentaire "Zeitgeist" en je wordt zo achterdochtig als een wieltje.
    Je vraagt je dan alleen nog maar af: hoe hebben we ooit zo stom kunnen zijn?
    Onze kinderen zullen heel blij zijn met ons. Onze erfenis is namelijk een enorme gigantische schuldenbrij.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links