Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Consolideren op hoog niveau

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

397 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 20 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 19 januari 2017 09:50
    quote:

    fred optie schreef op 19 januari 2017 09:46:

    @alex.. laatste keer toen ik in thailand was dacht ik en besprak ik met mijn vrouw of ze in thailand zou kunnen wonen... beide waren we het er over eens... alhoewel het daar natuurlijk super is...wilden we het beiden niet.. het is te anders.. heb ook tijdje in barcelona gewoond.. ook mooi in sitges ook tijdje maar toch vond ik het niets. geen contact met de bewoners.. weet niet.. nee doe mij maar texel.. maar ik haat regen nog meer dan koude winters. in nederland is het altijd zo grijs.. weinig zon.. das niet goed voor de psyche. verder ok land hoor. maar het klimaat is nog rger dan hier.. hier heb je iig zomers en winters. alleen de winters duren te lang.
    Oke, ja ieder stekkie heeft zijn voor en nadelen.

    Overigens derivaat vrij nu. Gisterenavond de laatste AEX longs met een kleine plus eruit geknikkerd. Ik denk dat ik maar ga opschuiven naar februari.
  2. [verwijderd] 19 januari 2017 09:53
    uiteindelijk maakt het denk ik weinig uit waar je woont.. het is namelijk zo dat je je zelf altijd mee neemt.. meer het idee. kan nou niet echt zeggen dat ik gelukkiger of ongelukkiger was in een ander land.. hier woon ik mooier ja. maar dat brengt ook weer met zich mee dat ik sneeuw moet ruimen.
  3. [verwijderd] 19 januari 2017 09:57
    quote:

    fred optie schreef op 19 januari 2017 09:53:

    uiteindelijk maakt het denk ik weinig uit waar je woont.. het is namelijk zo dat je je zelf altijd mee neemt.. meer het idee. kan nou niet echt zeggen dat ik gelukkiger of ongelukkiger was in een ander land.. hier woon ik mooier ja. maar dat brengt ook weer met zich mee dat ik sneeuw moet ruimen.
    Is er geen peloton Russen te vinden die dat willen doen? Ik bedoel loonkosten liggen bij jullie een stuk lager.

    Zou de Cubaan zijn ASML short al gedumpt hebben?

  4. [verwijderd] 19 januari 2017 10:06
    quote:

    Alex XNL schreef op 19 januari 2017 10:01:

    www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/27461...

    Fred, kijk eens wanneer die is gaan dalen. Kijk ook eens sinds wanneer ik lid ben hier. 11/4/2014. Destijds zei ik tegen jou dat het echt beter aan het gaan is in NL.
    zitten misschien wel in een bijstandsuitkering nu.. geen idee. ik denk ook dat het probleem niet zozeer ligt bij de economie maar wel bij het monetaire systeem.Als alles zo goed zou gaan of wel beter ..dan was de rente niet zo laag en qe was dan niet nodig geweest. alhoewel ik denk dat qe niet zo zeer wordt gebruikt om de economie op te pompen maar wel om het systeem draaiende te houden.. het probleem ligt meer daar dan de economie lijkt mij.
  5. ETFking 19 januari 2017 10:17
    Goedemorgen
    We bewegen niet, want er is geen echt nieuws. Iedereen doet wait and see. Ondertussen ontwikkeld de economie zich goed (tante Janet gaat zelfs waarschuwen voor oververhitting) en de bedrijfscijfers ook. Al met al zou het ook zomaar omhoog kunnen gaan op enig moment.
    Ik ga voorlopig ook maar even wait & see'en en gewoon even aan de arbeid. Fijne dag nog verder
397 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 20 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links