Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Wessanen de volgende?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Nico Inberg

Nico Inberg maakte deel uit van onze Beleggersdesk: een team van 7 beleggingsexperts op het gebied van fundamentele en technische analyse. Onze fundamentele experts zijn op en top professionals met tientallen jaren ervaring in het vak. Zij bestuderen jaarverslagen, kwartaalrapportages, prospectussen, brancherapporten, de pre...

Meer over Nico Inberg

Recente artikelen van Nico Inberg

  1. nov '20 IEX Weekend: ING, Pharming, ABN en PostNL 1
  2. nov '20 BAM: Pas op de plaats
  3. nov '20 HAL: Deal or no deal?

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 8 juli 2016 13:27
    Het gelukkig of helaas na de uitvinding van het wiel op de camping aarde toch weer saaie, wat uiteraard niet wil zeggen degelijke en deskundige "Vraag na de uitvinding in kwestie op de camping aarde niet hoe het kan, maar profiteer ervan" artikel gaat dan ook geheel terecht van de veronderstelling uit dat de mens op de camping aarde graag dagelijks een portie gezonde of niet gezonde voeding wil eten.

    Dit uiteraard geheel terecht in de geschiedenis van de mensheid onder het duurzame patroon "De mens is wat hij of zij eet.", zodat het rekensommetje in de geschiedenis van de mensheid voor de te verdelen koek bij de ca. 7 miljard mensen op de camping aarde in de voedingsmiddelenindustie dan ook snel is gemaakt.

    Tenzij de voedingsmiddelenindustrie als een soort het eigen vlees keurende slager ertoe overgaat om te adverteren met

    "Koop u alstublieft op de camping aarde in de kantines voortaan minder koek, want daar zitten transvetten in, dus kunt u beter de dag beginnen met een gezond vet Engels ontbijt, wat de honger dus WEL stilt, zodat u zich hierdoor ook niet ongans hoeft te eten aan een enorme berg aan allerhande zogenaamd gezonde tussendoortjes, en slaat u alstublieft in de kantines voortaan ook niet meer zoveel frisdranken in waar u alleen maar dikker van kunt worden, dus ook niet de frisdranken die de voedingsmiddelenindustrie van de EU wegens de "gezonde" caffeïne als zogenaamd gezond u in de kantines met reclameboodschappen met het patroon van

    "Wees slim, koop Vim, wees nog slimmer, koop geen Vim"

    mag gaan aanprijzen, u moet het in uw dagelijkse patroon uiteraard zelf weten, dus als u het advies van uw eigen vlees keurende slager in uw kantine in de wind slaat, dan kunt u erop rekenen dat de aandeelhouders in de voedingsmiddelenindustrie, de mensen in de gezondheidsindustrie, bijvoorbeeld de tandartsen, en de reclame-industrie er uiteraard in de geschiedenis van de mensheid op de camping aarde niet slechter van worden."
  2. [verwijderd] 8 juli 2016 18:32

    Vreemd. Keer op keer wordt bewezen dat biologisch voedsel zeer duur is en nauwelijks beter is qua voedingswaarde etc.

    Maar goed sommige mensen geloven in sprookjes. Doet me denken aan dat verhaaltje van die "Keizer zonder kleren". Enfin het is zoals het is. In mijn ogen typische een nieuwe bubble voor aandeelhouders.

    Handelaren lopen wat mee en pakken de winst en dan komen de goedgelovige bio-beleggers (vooral Groene vrouwkes) erbij en krijg je de onvermijdelijke daling. Geeft niet, want dan kunnen ze op PvdA en GroenLinkscongressen weer lekker zelfgebreide sokken fabriceren uit natuur wol etc.

    Op zich een leuke en informatieve column Nico. Je weet er inderdaad wel wat van. Dat is dan al met al op sommige punten zeker meer dan ik. Aanwinst voor de IEX.

    Groet, Jonas

3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links