Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Renaissance op strooptocht

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Nico Inberg

Nico Inberg maakte deel uit van onze Beleggersdesk: een team van 7 beleggingsexperts op het gebied van fundamentele en technische analyse. Onze fundamentele experts zijn op en top professionals met tientallen jaren ervaring in het vak. Zij bestuderen jaarverslagen, kwartaalrapportages, prospectussen, brancherapporten, de pre...

Meer over Nico Inberg

Recente artikelen van Nico Inberg

  1. nov '20 IEX Weekend: ING, Pharming, ABN en PostNL 1
  2. nov '20 BAM: Pas op de plaats
  3. nov '20 HAL: Deal or no deal?

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. Teaser 11 december 2015 18:00
    Neem mij niet kwalijk! De vergelijking m.b.t het huis vol met gebreken gaat hier m.i. niet op. Dan had men er maar een ter zake kundige controleur op af moeten sturen, die een bouwkundig onderzoek had gedaan. Betreffende Ballast hebben de Turken toch een "due diligence"onderzoek mogen doen?
    Ergo, of ze hebben het onderzoek niet serieus uitgevoerd, dan wel ze hebben gedacht we proberen het gewoon maar eens tegen een fractie van de prijs?
    Het had de heren gesierd als ze de opdracht gewoon terug hadden gegeven, wanneer het contract dat toeliet en anders gewoon het bod gestand moeten doen?Ook dan hadden de aandeelhouders al moeten bloeden.
    Ik ben benieuwd met welke beloning de zittende bestuursleden van Ballast naar huis gegaan zijn. Die zal wel op een Turkse bankrekening gestort zijn, zodat eea uit het zicht van de Nederlandse justitie c.q AFM blijft.
    Die heren zullen wel een prettige kerst vieren?
    In het algemeen neem ik waar dat achterklap en bedrog in het beursgenoteerde bedrijfsleven hand over hand toeneemt en dat er nauwelijks sprake is van doortastendheid bij de corrigerende macht, waardoor eea zichzelf versterkt.
    Kijk maar eens goed naar de heren EX Bestuurders van IMTECH.
    Die zaak stinkt ook aan alle kanten!!! En dan voeg ik Fortis er ook nog even aan toe en dan wordt het weekend ;-)
  2. [verwijderd] 14 december 2015 14:53
    Dit kon zomaar gebeuren, niemand kwam uit de kast , bestuursaansprakelijkheid nooit van gehoord, onderhandse deal 100% zeker niet het geval, boekenonderzoek niet belangrijk, leveranciers die kopen we af, aandeelhouders die kennen we niet, faire regelgeving niet aan de orde, gewoon een paar centen bieden en dan zien wat er gebeurt, gaat het goed doen we dat vaker, aandelenbeurs - beurs hoe bedoel je ?, regels ?
    het is wat een gek ervoor geeft, vertrouwen op een waarachtige koers? De waarde van een bedrijf als BallastNedam is wat het waard is in een doorlopende markt waar elke schuld verdampt , er is een enorm tekort aan huizen, een lange termijn financiering , een achtergestelde emissie , of collega's die steunen. Nee dan liever het uitleveren aan ......een Turkse of Russische concurrent, weggeven , dit betekend dat je de gehele beurs te schande brengt, en onbetrouwbaarder ,het kan niet groter, de minacting t.a.v.de aandeelhouder, een nationale schande.
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links