Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Zijwaartse tendens

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

477 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 24 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 21 juni 2013 09:49
    Bas zit altijd goed. En als hij niet goed zit dan schrijft hij dat hij deze ontwikkeling niet had zien aankomen. Volgens mij denken de meeste hier dat Bas de persoon is die het nou juist WEL had moeten zien aankomen. In ieder geval een move van 10 punten. Maar dat begrijp ik waarschijnlijk verkeerd. Voor Bas is de kous inmiddels af en is het alweer bijna weekend.

    Net zoals Ad Noten. Die voorspeld regelmatig Vlaggen en Hoofd en Schouder patronen. Die komen meestal niet uit. Dan schrijft hij over lunch manipulaties, trekt hij weer een andere FIB grit en wacht op de volgende wimpel. Ik kan mij met de beste wil van de wereld niet voorstellen dat beide actief zijn met swing trading of day trading. In ieder geval niet met hun EIGEN geld of gebaseerd op eigen inzicht. Als dat wel zo zou zijn, zijn ze vast met een rijke vrouw getrouwd.

    Beide voegen niets toe aan wat de meeste hier allang weten. En iedereen die ooit met zijn eigen geld aan het traden is geslagen weet dat de "columns" en visies een perfecte aanleiding zijn om het tegenovergestelde te verwachten.

    Deze post zal wel binnen 5 minuten verwijderd worden want enige kritiek op een IEX medewerker, hoe gerechtvaardigd ook, word uiteraard niet getolereerd.

    Het is natuurlijk wel zo dat wanneer iemand zich opwerpt als technische analist, in een Column schrijft dat hij geen back test verwacht en dit nu juist wel gebeurd terwijl de inkt nog niet droog is, dat dan mag worden aangenomen dat deze analist niet meer weet dan een ieder ander.

    Dan is hier dus of iedereen analist, of niemand.

477 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 24 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links