Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Ahold Delhaize Amazon malaise

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

23 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. Hans Visser 26 augustus 2017 21:10
    Beleggers laten zich van tijd tot tijd regelmatig op het verkeerde been zetten in dit geval betreft het aandeel Ahold-DelHaize,zij doen de aandelen als een kip zonder kop van de hand zonder even te wachten dat deze storm(wat heet) weer gaat liggen .Ahold-Delhaize heeft in verleden ook steeds bewezen goed met deze opgeklopte prijsverlagingen om te kunnen gaan.Het zijn momentopnames die zich van tijd tot tijd zullen blijven voordoen

  2. forum rang 6 jonas 27 augustus 2017 20:12

    René "De hoogte van de koers is een feit, de koers gaat elke keer naar beneden. AD haalt meer dan 50% van de omzet uit de VS, daar komt een enorme prijsoorlog, des te meer een reden om het bedrijf morgen nog op te splitsen".

    Volkomen mee oneens en nergens voor nodig (behalve dan mogelijk de puts van Rene).

    1. Nu met die dalende dollar is juist dat AD 50/50 is een hedge. Mooie reden om nu met die "sterke|Euro" meer AD in te slaan.

    2. Nog belangrijker René begrijpt de supermarktbranche niet helemaal goed, want de leveranciers zoals een Coca Cola werken echt wereld wijd en een AD met wereldkracht is echt op dat vlak bij inkoop wat sterker.

    3. In de supermarktbranche gaat het sterk om het verkregen van lokaties in koopkrachtige gebieden en op dat vlak heeft AD een goede posities.

    4. Laat Amazon maar voedsel op bestemming leveren tegen verlies in Mid Amerika. AD kan ze aanpakken in waar het geld wordt verdiend.

    5. Noem eens een naam René van een supermarktketen on line dat echt iets verdiend?

    6. Die is er dus niet. Goede reden voor AD om met wegbrenggedoe zeer selectief te zijn. Geen wegbrenggedoe vanaf E 200 bestelling. Zielige arme bejaarden die dat niet kunnen betalen dan wegbrengen in uitgeselecteerde gevallen met bijbetalen zorgverzekeraar.

    7. Met Aldi en Lidl die meer Amerikaans willen zal AD raad weten zoals ze al hebben bewezen in Europa.

    8 Gaat Amazoon weer geld ophalen om tegen verlies te werken om concurrenten weg te drukken dan is het de tijd om direct ze aan de juridische boom te hangen i.v.m. met gezonde concurrentie.

    Groet Jonas die er weer wat AD heeft bijgekocht. Ben van mening dat het tijd wordt om Apple, Google, Uber, Amazone, Alibaba etc zo snel mogelijk op te splitsen.
    Mijn suggestie niet wachten op juridische procedures en direct opsplitsen en laat hun maar procederen vanuit ander posities
23 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links