Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

IEX Columnisten

Wie schrijven er allemaal op IEX en wat mag u van wie verwachten? IEX stelt ze aan u voor:

Beleggersdesk

 • Hildo Laman

  Hildo Laman

  Hoofd Beleggersdesk

  Hildo Laman is sinds 1 juli 2023 Hoofd Beleggersdesk van IEX. Hildo is na zijn studie Algemene Economie aan de Universiteit van Tilburg eerst aan de slag gegaan als optiehandelaar. Daarna is hij gaan werken bij Beleggers Belangen met als specialisme techaandelen. Hij heeft de CFA-opleiding in 2013 afgerond.

  Bekijken »
 • Martin Crum

  Martin Crum

  Senior beleggingsanalist

  Martin Crum is sinds 1 mei 2017 verbonden aan IEX als senior beleggingsanalist. Hij heeft meer dan twintig jaar beroepsmatige ervaring met de financiële markten bij bedrijven als Euronext, Optiver en AEK. Als fundamenteel analist ligt zijn focus en voorkeur bij solide bedrijven met een stevige kasstroom. Sinds 2013 levert hij met zijn eigen bedrijf Beagsh Research & Trading financiële informatie aan derden aan.

  Bekijken »
 • Peter Schutte

  Peter Schutte

  Beleggingsanalist

  Peter Schutte is sinds 16 november 2020 verbonden aan IEX. Hij kan bogen op 25 jaar ervaring met financiële markten als redacteur/analist voor verschillende financiële websites en vakbladen. Hij is zelf ook een actief belegger met een voorkeur voor wat kleinere innovatieve bedrijven met een sterk management. Schutte heeft economie gestudeerd met afstudeerrichting monetaire economie.

  Bekijken »
 • Ivo Breukink

  Ivo Breukink

  Beleggingsanalist

  Ivo Breukink is sinds 1 mei 2023 werkzaam als aandelenanalist bij IEX. Hij is al sinds jonge leeftijd actief als belegger en studeerde Economie & Bedrijfseconomie in Tilburg, waar hij ook zijn master Finance deed. Na zijn studie ging hij eerst aan de slag voor Financiële Diensten Amsterdam, alvorens over te stappen naar IEX. De chipsector geniet zijn warme voorkeur, naast andere techbedrijven als Amazon en Microsoft.

  Bekijken »
 • Ivo Breukink

  Teun Verhagen

  Beleggingsanalist

  Teun Verhagen is sinds 2009 actief als belegger op de beurs. Deze passie combineerde hij eerst met zijn Bacheloropleiding Financial Services Management (specialisatie: Beleggen) en later het Fintech-programma van Oxford University. In de afgelopen jaren werkte hij onder meer als eindredacteur bij financieel persbureau ABM Financial News en operationeel manager van media-analisten bij communicatieadviesbureau CFF Communications.

  Bekijken »

Redactie

Columnisten

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links