Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

IEXProfs

 1. Must read: beleggen in opkomende markten is gewoon link

  Plus: enthousiasme over CRS en Private Debt, het kooplijstje van Morningstar, beleggen is net pokeren, NL economie draait prima, en meer.

 2. Must read: bulls en bears laten van zich horen

  Plus: EMD biedt wel reëel rendement, Fed handhaaft ruim monetair beleid, 4 conclusies over cijferseizoen, chip powerhouse Taiwan, en meer.

 3. Must read: huidige beursrally is logisch

  Plus: liberale hervormingen gewenst, tech begint aan nieuwe bullmarkt, goed nieuws van het inflatiefront, een gigantische groeimarkt, en méér.

 4. Must read: We zitten dus in een bearmarktrally

  Plus: Cash is weer king, de donkere kant van cryptobeleggers, reden voor zorg is er altijd, passief wint de wedstrijd, en méér.

 5. Must read: Hard dalen is hard stijgen

  Plus: Beleggers blij met 8,5% inflatie, rente Bund is te laag, we gaan toch zacht landen, favoriete energie-aandelen, en veel meer.

 6. Must read: zie de Nasdaq vliegen

  Plus: we zitten dus in een bearmarktrally, favoriete bankaandelen, high yield is een must, beleggen in tijden van stagflatie, en meer.

 7. Must read: Hedgefondsmanagers verkopen alles

  Plus: De beste defensieve aandelen, dividendfavorieten van Gates, VK dreigt EM-land te worden, crypto's vinden een bodem, en meer.

 8. Must read: Vooral juiste sectorbeslissing betaalt zich uit

  Plus: Wel/niet meedoen aan de rally, herken de top en de bodem van de markt, dat was de gekte op de NL huizenmarkt, en meer.

 9. Must read: Nieuwe campingrally?

  Plus: Checklist van een dividendbelegger, vier valse beleggingszekerheden, wel of geen einde van bearmarkt, inflatie neemt toe, en méér.

 10. Must read: Alle energie-aandelen staan op koop

  Plus: Hopen op een zachte landing, aandelen EM hebben wel/niet het ergste gehad, Nederlandse recessie nadert, terug naar 1970, en meer.

 11. Must read: onduidelijkheid troef

  Plus: aandelen EM genoeg afgestraft, Chinese aandelen in de lift, bestrijding inflatie is topprioriteit, daling olieprijs is goed/slecht, en meer.

 12. Must read: Slechte aandelen doen het beter

  Plus: Stagflatie is het probleem niet, private markt los klimaatcrisis op, de beste energie-aandelen, bearmarkt is prima koopmoment, en meer.

 13. Must read: verstandig dealen met een bearmarkt

  Plus: Obligatiebeleggers hebben meer macht, signalen van speculatie, VS verkeert wel in een recessie, hedgefondsen zetten in op dalende koersen, en meer.

 14. Must read: vastgoed doet het beter dan aandelen?

  Plus: beleggers kopen terecht de dip, obligaties verslaan hedgefondsen, Fed in spagaat, gasprijs ontploft, en meer.

 15. Must read: grote bedrijven stomen vrolijk door

  Plus: markt euforisch over rentebesluit Fed, waarde-aandelen presteren helemaal niet minder, de zin en onzin van stablecoins, en méér.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links