Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Slimste-coaches: Jim Tehupuring

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 10 mei Ego's op de beurs: "Beleggen lijkt iets rationeels, maar dat is het niet" 2
  2. 03 mei Tech vliegt, obligaties zwalken en dan is er ook nog dividend 1
  3. 01 mei Op deze dagen is de beurs gesloten in 2024

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 30 september 2015 14:43
    Daar de meeste analisten en beleggers zeer positief zijn ingesteld heb ik daar een andere mening over, en heb de portefeuille dusdanig negatief inricht op de edel metalen goud en zilver na.
    Het op dips bijkopen van aandelen is in een bull market handig en hebben de meeste gedaan al vanaf 2009 en hebben aardige winsten geboekt, maar in een bear market niet handig op een gegeven moment is het geld op en moet er worden ingelost als de dekking er niet meer is en verdwijnen de gemaakte winsten als sneeuw voor de zon (helaas gaat dat altijd sneller dan winst maken)
    Dat ons nog heel wat te wachten staat op het gebied van de rente- QE"s-schandalen, valuta oorlog, volksverhuizingen en andere narigheid en niet te vergeten domme politieke beslissingen door de Yellen/FED of Drachi, helaas, het is niet anders.
    Dat dit allemaal ten kosten gaat van de aandelen markt mag duidelijk zijn en dat langzamerhand het positieve gevoel bij de meeste zal omdraaien naar het negatieve is nog slechts een kwestie van een maand of week of zelfs dagen wie zal het zeggen.
    Het eerste gevoel van ontevredenheid bij de Nederlandse bevolking is te zien aan de laatste actie van "GEEN PEIL" nog nooit was de respons zo groot.
    Waarom ik Jim als coach heb gekozen is zeker niet zijn stelling in buy en hold advies maar is in mijn ogen nog het meest realistisch van alle coaches, mijn portefeuille is ingericht op de lange termijn waardoor de kans om de comp. te winnen als zeer klein mag worden ingeschat..................ten zij de Fed mij helpt met een rente verhoging en Drachi weer wat euro's bijdrukt :-) !
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links