Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Wall Street zet winstreeks voort

Gepubliceerd op 16 januari 2020 15:44 | Views: 1.291

NY-DJ-Industrial Avg nov '18

0,00 0,00 (0,00%)

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York zijn donderdag met winsten aan de nieuwe handelssessie begonnen. Beleggers borduurden voort op de winsten een dag eerder, toen de Amerikaanse president Donald Trump zijn handtekening zette onder een gedeeltelijk handelsakkoord met China. Daarnaast kwam een trits bedrijven met cijfers op de proppen.

De Dow-Jonesindex noteerde kort na de openingsbel 0,5 procent hoger op 29.187 punten. De graadmeter bereikte woensdag zijn hoogste slotstand ooit. De breed samengestelde S&P 500 steeg eveneens 0,5 procent, tot 3306 punten, en technologiebeurs Nasdaq won 0,7 procent tot 9319 punten.

Morgan Stanley won 6,5 procent na het openen van de boeken. De zakenbank boekte beter dan verwachte resultaten geholpen door sterke prestaties bij obligatiehandel en zakenbankieren. Branchegenoot BNY Mellon kon beleggers ondanks een hogere winst niet bekoren. De resultaten waren minder dan in doorsnee voorzien door een daling van de rentebaten. Het aandeel verloor 7,4 procent.

Juweliersketen Signet schoot 38,5 procent omhoog, waarmee het bedrijf op weg lijkt naar zijn beste dag op de beurs in decennia. Het winkelconcern zag in goede verkoopcijfers in de kerstperiode aanleiding zijn vooruitzichten voor 2020 te verhogen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
NY-DJ-Industrial Avg 100% zegt verkopen 1 stemmen

Gerelateerd

NY-DJ-Industrial Avg

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare