Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Grieken bereid tot flinke concessies'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

18 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 22 juni 2015 10:43
    Het is zo dat als griekenland mag blijven wat allang beslist is voor deze top vanmiddag dan was-waren,,,, alle dalingen van de afgelopen dagen/weken een vuile zet van shorters en oplichters die de beurs hebben doen opzettelijk kelderen Dat er weer massa´s runderen ezelen en andere kuddedieren zijn ingetrapt is het succes van deze bendes
    Vanmiddag zou het mij niet verwonderen dat de beurs een stap terug doet niet omdat de overeenstemming er niet komt maar dat bendes er weer actief worden om hun verliezen te beperken en de beurs opzettelijk doen laten kelderen.Dus heb je winst dan wacht niet langer en verkoop die handel!!!!!!!!
  2. taurus86 22 juni 2015 11:00
    quote:

    z0n0p schreef op 22 juni 2015 10:50:

    Er lijkt heibel te zijn in de griekse regeringscoalitie. Zelfs niet uit te sluiten dat de griekse regering valt voor de bijeenkomst van vanavond.
    Misschien is vanavond iets te snel, maar dat deze coalitie gaat vallen, dat staat wel vast. De vroegere machthebbers zitten te popelen om het stokje weer over te nemen.
    Griekenland gaat na ontvangst van genade van de EU, weer op de oude weg verder. Alleen heeft Tsipras wat impopulaire maatregelen die ze zelf niet wilden nemen, voor hen genomen. En Europa zal ze luid klappend weer binnenhalen. 't Zou me zelfs niet verbazen om binnenkort Frans Timmermans daar weer rond te zien lopen.Nu is die muisstil.
  3. [verwijderd] 22 juni 2015 11:01
    quote:

    z0n0p schreef op 22 juni 2015 10:50:

    Er lijkt heibel te zijn in de griekse regeringscoalitie. Zelfs niet uit te sluiten dat de griekse regering valt voor de bijeenkomst van vanavond.
    Als de griekse bevolking al protesteert dat er geen hervormingen en dergelijke mogen plaatsvinden dan gebeurt dat daar ook niet Laat dan de EU een oplossing zoeken die aanvaardbaar is of wordt,,,,,, en stel die griekse regering onder zwaar toezicht zoals ze bij de banken doen Bovendien gaat deze soap alleen om de banken en niet om de burger want die heeft allang hun geld afgehaald daar in het mooie Griekenland!!!!!!!!!!!!!!
18 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links