Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Britse centrale bank ziet beren op de weg'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

10 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 januari 2015 15:54
    Als die 31 miljard aan moeilijk te verkopen bezittingen bestaan uit staatsobligaties in Duitsland, Nederland, Spanje, Frankrijk en Italie dan zal deze maatregel niet veel uithalen.

    Als die 31 miljard bestaan uit investeringen in Europese investeringsfondsen ook dan zal het inderdaad niet veel uithalen.

    Maar als het geen investeringen in EU-investeringsfondsen zijn, of staatsobligaties in de genoemde landen, dan zullen die fondsen een koper moeten blijven zoeken, want die twee dingen is het enige wat de ECB gaat opkopen.

    En ik vermoed dat die fondsen troep hebben die niet onder deze regeling valt. Iets anders is dat ze het misschien aan de banken kunnen slijten, en wij vervolgens die banken gaan redden omdat ze daardoor failliet gaan, dat kan natuurlijk wel. Alleen dan krijgt de BoE gelijk.
  2. [verwijderd] 25 januari 2015 16:02
    Ja 'Britse centrale bank ziet beren op de weg'.

    Lach me l*l uit me broek als ze gelijk krijgen, men wil er hier even niets van horen omdat het toevallig allemaal aan het stijgen is op de beurzen.
    Lang leven de lol nu, klapt de zooi weer in loopt men te janken en had men die beren ook gezien.

    Waarom heb ik altijd het gevoel dat mensen die dit soort berichten als beren op de weg zien, ook die mensen zijn die heel hard gaan zingen of doen of ze met hun mobieltje bellen als zij s'nachts door een donkere steeg lopen.

    Men wil het nu niet zien en horen omdat er even verdiend word in het Casino van de beurzen.
  3. nestel 25 januari 2015 16:05
    quote:

    confuus schreef op 25 januari 2015 14:58:

    Beleggingsfondsen hebben dus 31.000 miljard moeilijk te verkopen beleggingen.
    Hoef je dus maar 1 keer te raden wat er gebeurt.
    Yep
    Bundelen. Herverpakken, mooie vintage strik eromheen en droppen bij ( ehhhh sorry) doorverkopen aan onze welwillende goedgevulde pensioenfondsen!
  4. [verwijderd] 25 januari 2015 16:40
    quote:

    nestel schreef op 25 januari 2015 16:05:

    [...]
    Yep
    Bundelen. Herverpakken, mooie vintage strik eromheen en droppen bij ( ehhhh sorry) doorverkopen aan onze welwillende goedgevulde pensioenfondsen!
    Zou dat niet al jaren gaande wezen om zoveel mogelijk goed verpakte rotzooi aan onze argeloze domme topmensen van onze pensioenfondsen in de mik te drukken met enorme onder de tafel betaalde provisie"s . zou ik wel een wedje over durven af te sluiten en dat deze beerput ook ooit eens open zal gaan.
    Dat onze banken hun oog hebben laten vallen op deze enorme potten wisten we 2 jaar geleden al toen de politiek hiervoor toestemming moest gaan geven.

  5. cees74 25 januari 2015 16:56
    hier zien miljoenen mensen beren op de weg omdat het ecb strooigoed alleen bij de rijken en beleggingsmanagers terechtkomt , de burger die in de weinig tot niets overhoudt per maand heeft geen aandelen en wordt dus ook nog van zijn spaarrente beroefd. droevige wereld met een helaas slechte nooduitgang met deze regering.
10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links