Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,899 3 mei 2024 17:35
  • +0,000 (+0,06%) Dagrange 0,898 - 0,914
  • 4.659.264 Gem. (3M) 6,6M

Pinto....onze redding?

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. Ferdy_S 25 februari 2002 14:11
    Als Pinto zijn doelen haalt, zal het vertrouwen bij beleggers voldoende zijn gegroeid om in de tweede helft van het jaar voor een flink bedrag aan nieuwe aandelen uit te geven. Dat is de kroon op het reddingswerk. PINTO ZAL DAN OOK ZELF VOOR EEN BEDRAG VAN 1 MILJOEN EURO AANDELEN IN HET BEDRIJF KOPEN. Waarom? “Als blijk van vertrouwen. En om eraan te verdienen natuurlijk.” Sounds good to me! Bron: Artikel FEM.
  2. [verwijderd] 25 februari 2002 20:53
    Dit gegeven duidt er dus ook op dat de geruchten van een overname door dsm niet aan de orde is, zoals op dit forum gesuggereerd. Een samenwerkingsverband (DSM koopt een belangrijk deel van de nieuw uit te geven aandelen) kan natuurlijk altijd en zou m.i. ook voor beide partijen een win win situatie kunnen zijn. M.a.w. op deze koers is het zeker de moeite waard wat Pharmings te hebben, want een verdubbeling bij een bericht over samenwerking met dsm is natuurlijk slechts een kwestie van enkele uren!
  3. [verwijderd] 25 februari 2002 21:17
    Ja een samenwerkings verband wel dat zie ik ook wel zitten! Vol ongeloof dacht ik over een overname en ik kon het niet geloven! Maar ik las er overheen : Geruchten op de beursvloer gaan rond dat DSM een partnership aangaat met Pharming Een partnership dus het blijft gek dat op deze informatie de koers niet veel doet! Waarom zien de meeste niets in pharming het plaatje ziet er tot aan april goed uit ik denk dat Baxter ook nog om de hoek komt kijken! Echter een koersdoel durf ik niet meer te geven! Hoewel op kpqwest na is alles naatje! Rick
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links