Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,900 26 apr 2024 17:35
  • +0,019 (+2,16%) Dagrange 0,883 - 0,903
  • 3.641.122 Gem. (3M) 6,8M

Sectornieuws - biotech

6.431 Posts
Pagina: «« 1 ... 317 318 319 320 321 322 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 4 maart 2024 07:54
    Onderzoek Vivoryon naar middel tegen Alzheimer geen succes

    Door ABM Financial News op maandag 4 maart 2024
    Views: 143

    (ABM FN-Dow Jones) Een klinisch onderzoek van Vivoryon naar zijn middel varoglumastat tegen de ziekte van Alzheimer heeft geen statistisch significante verbetering laten zien op cognitief gebied en daarmee werd het primaire doel niet gehaald. Dat maakte het bedrijf maandagochtend bekend.

    "We zijn diep teleurgesteld in de uitkomst", stelde CEO Frank Weber, "gezien de grote behoefte aan nieuwe veilige en effectieve orale therapieën".

    Het Fase 2b-onderzoek, genaamd VIVIAD, werd uitgevoerd in Europa.

    Vivoryon is bezig de resultaten dieper te analyseren om de klinische ontwikkeling van het middel varoglumastat te helpen bevorderen en het begrip van de ziekte te vergroten. Het bedrijf zal uiterlijk bij de jaarcijfers in de tweede helft van april een nadere update geven.

    Bron: ABM Financial News
  2. forum rang 10 voda 4 maart 2024 13:27
    Beursblik: oorwassing Vivoryon dreigt na mislukken alzheimerstudie
    04-mrt-2024 08:58

    In slechtste geval kan bedrijf stoppen.

    (ABM FN-Dow Jones) De koers van Vivoryon zal hard worden geraakt door het teleurstellende nieuws dat het Fase 2b-onderzoek naar Alzheimer is mislukt. Dat stelden analisten van Jefferies maandag in een rapport.

    Vivoryon gaat verder met zijn analyses, maar omdat alle primaire en secundaire doelstellingen niet zijn gehaald, is het moeilijk om nog een toekomst te zien voor het middel varoglutamstat, volgens de analisten. Omdat de patiëntenpopulatie in hoge mate representatief was, lijkt ook hier geen uitweg in zicht.

    Weliswaar heeft de nog lopende Amerikaanse Fase 2b-studie naar varoglutamstat bij Alzheimer afwijkende doelen, maar gezien de totale mislukking van de Europese studie is Jefferies daar niet erg optimistisch over.

    De analisten benadrukten dat het risico van het aandeel Vivoryon altijd hoog was. Bij hun waardering schatten ze de kans op succes op slechts 18 procent.

    In het ongunstigste scenario kan de koers nu dalen naar 1 euro, als Vivoryon besluit te stoppen met de klinische ontwikkeling van het middel. De Europese studie was bedoeld om het signaal uit een eerdere studie, dat het middel mogelijk werkzaam was bij alzheimer, definitief te bevestigen of te weerleggen.

    Jefferies had tot het nieuws van vandaag een koopadvies met een koersdoel van 16,50 euro voor het aandeel, dat vrijdag sloot op 8,40 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  3. forum rang 10 voda 4 maart 2024 15:40
    Koers Vivoryon implodeert
    04-mrt-2024 15:24

    Na mislukken alzheimerstudie.

    (ABM FN-Dow Jones) Vivoryon verloor maandag meer dan 90 procent van zijn beurswaarde, nadat het bedrijf 's ochtends bekendmaakte dat de Europese studie naar zijn kandidaatmedicijn tegen de ziekte van Alzheimer geen succes was.

    Het middel had geen statistisch significant effect op het cognitieve vermogen bij patiënten met de ziekte.

    Vivoryon gaat verder met zijn analyses, maar omdat geen van de doelen werd bereikt, lijkt er weinig toekomst voor het middel varoglutamstat, stelden analisten van Jefferies. Omdat de waarde van Vivoryon geheel op dat middel is gebaseerd, zagen zij in het slechtste geval de koers dalen van ruim 8 euro naar 1 euro.

    Het duurde maandag uren voordat Euronext een koers afgaf, maar toen bleken beleggers niet minder somber dan de analisten. Het aandeel opende op 0,57 euro, een koersverlies van 93 procent.

    De Europese studie was bedoeld om het signaal uit een eerdere studie, dat het middel mogelijk werkzaam was bij alzheimer, definitief te bevestigen of te weerleggen. Vivoryon heeft nog een andere studie in Amerika lopen naar hetzelfde middel voor dezelfde ziekte. Hiervan wordt weinig meer verwacht.

    Vivoryon ging in 2014 voor 15,25 euro naar de beurs, toen nog onder de naam Probiodrug.

    In 2019 wijzigde de naam in Vivoryon. Het aandeel was toen nog maar ruim 5 euro waard.

    Het geloof steeg daarna weer en vorig jaar zomer haalde het bedrijf nog 25 miljoen euro op met de uitgifte van nieuwe aandelen. Het aandeel koerste toen rond de 14 euro.

    Zelfs bij een kleine kans op succes was de mogelijke verdienste van een oraal middel tegen alzheimer voldoende om beleggers geïnteresseerd te houden. Een positief oordeel over de veiligheid van het middel varoglutamstat was het laatste positieve wapenfeit in oktober vorig jaar.

    Deze week bleek de werkzaamheid echter niet aantoonbaar te zijn. "We zeiden altijd dat het risico hoog was", benadrukten de analisten van Jefferies maandag. Voor de meeste beleggers zal het vermoedelijk een aandeel zijn om snel te vergeten.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  4. forum rang 10 voda 5 maart 2024 15:40
    Tja, ....

    Debacle bij biotechbedrijf Vivoryon toont belang van spreiding voor beleggers
    JOHAN WIERING

    Aangepast: 28 min geleden 1 uur geleden in FINANCIEEL

    AMSTERDAM - De beurskoers van het in Amsterdam genoteerde Vivoryon ging maandag maar liefst 90% onderuit, na teleurstellende uitkomsten van zijn onderzoek naar de werking van een alzheimermedicijn. Dit maakt nogmaals duidelijk dat beleggers hooguit een klein deel van hun vermogen in één biotechbedrijf moeten beleggen, ondanks de wetenschap dat het een enkele keer zeer lucratief kan uitpakken.

    Voor meer, zie link:

    www.telegraaf.nl/financieel/590150696...
  5. forum rang 10 voda 7 maart 2024 16:27
    Nu Pharming nog!

    Aandeel Novo Nordisk op nieuw record
    07-mrt-2024 15:47

    Na positieve testresultaten met nieuw afvalmedicijn.

    (ABM FN-Dow Jones) Novo Nordisk heeft donderdag studieresultaten voor het langverwachte experimentele obesitasmedicijn amycretin gepresenteerd, waarna de koers van het aandeel met ruim 8 procent steeg.

    De behandeling bleek na 12 weken een hoger gewichtsverlies te laten zien dan wegovy, een ander afvalmedicijn van Novo Nordisk.

    Uit de studie met amycretin bleek dat deelnemers na twaalf weken 13,1 procent van hun gewicht verloren, zei het bedrijf tijdens een investeerdersbijeenkomst. Wegovy levert in diezelfde periode ongeveer 6 procent gewichtsverlies op.

    Novo Nordisk is van plan om in de tweede helft van 2024 te starten met een Fase 2-studie met amycretin. De resultaten van die test worden begin 2026 verwacht.

    Amycretin is een pil die dagelijks moet worden geslikt. Wegovy, dat al op de markt is, is een prik die wekelijks wordt toegediend.

    Het aandeel Novo Nordisk steeg donderdag naar een nieuwe recordstand op 919,20 Deense kroon. Het aandeel is inmiddels uitgegroeid tot het meest waardevolle bedrijf binnen de Stoxx 600 en is afgelopen jaar ruim 80 procent in waarde gestegen.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  6. forum rang 10 voda 11 maart 2024 10:31
    Onward toegelaten tot TAP-programma FDA
    11-mrt-2024 08:32

    Voor ontwikkeling BCI-technologie.

    (ABM FN-Dow Jones) Onward Medical is toegelaten tot het nieuwe TAP-programma van de Amerikaanse FDA voor de ontwikkeling van BCI-technologie. Dit maakte het bedrijf dat zich bezighoudt met medische technologie gericht op patiënten met dwarslaesies maandagochtend bekend.

    Het bedrijf is een van de eerste deelnemers aan dit programma, dat bedoeld is om het commercialiseringstraject voor baanbrekende medische technologie te optimaliseren.

    Als onderdeel van TAP profiteert Onward van snellere interacties voorafgaand aan de marktintroductie, eerdere identificatie en beperking van risico's bij de ontwikkeling van hulpmiddelen en een efficiënter premarket beoordelingsproces, aldus Onward maandag in een toelichting op de selectie door de FDA.

    "TAP stelt ons in staat om de tijd en kosten te verminderen om de voordelen van ARC-BCI te leveren aan mensen die leven met verlamming", aldus CEO Dave Marver in een toelichting.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  7. forum rang 10 voda 15 maart 2024 10:35
    Deel van commissarissen Vivoryon stapt op
    15-mrt-2024 07:22

    Geen reden voor vertrek gegeven.

    (ABM FN-Dow Jones) Vivoryon Therapeutics, onlangs in zwaar weer terechtgekomen na tegenvallende studieresultaten bij diens kandidaatmedicijn tegen de ziekte van Alzheimer, heeft het vertrek van een deel van de raad van commissarissen aangekondigd. Dit bleek vrijdagochtend uit een persbericht van het Duitse biotechbedrijf met een notering op het Amsterdamse Damrak.

    Vivoryon ziet Morten Asser Karsdal en Kugan Sathiyanandarajah per direct opstappen.

    Een reden voor hun vertrek werd vrijdag niet gemeld.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  8. Prof. Dollar 18 maart 2024 20:19
    De eerste nieuwe goedkeuring voor gentherapie van 2024 in de VS is zojuist aangekondigd. Vandaag heeft de FDA Orchard Therapeutics's gentherapie voor de behandeling van MLD goedgekeurd , een zeldzame, levensbedreigende kinderziekte die het stofwisselingssysteem van het lichaam aantast. Orchard is de partner van Pharming voor OTL-105 - HSC, gentherapie voor HAE.

    www.fda.gov/news-events/press-announc...
  9. forum rang 10 voda 19 maart 2024 06:31
    Duits Medios neemt Nederlands Ceban Pharmaceuticals over

    Door ABM Financial News op maandag 18 maart 2024
    Views: 2.374

    (ABM FN-Dow Jones) Het Duitse Medios neemt het Nederlandse Ceban Pharmaceuticals over. Dit meldde het Duitse farmaciebedrijf maandag.

    Medios betaalt voor 100 procent van de aandelen van het Nederlandse bedrijf 235,3 miljoen euro in contanten en 1,7 miljoen aandelen Medios.

    Ceban is Nederlands marktleider op het gebied van magistrale bereidingen en heeft groeiende marktposities in België en Spanje.

    Het concern boekte in 2023 naar verwachting een omzet van 160 miljoen euro en een aangepaste EBITDA van circa 29 miljoen euro.

    Medios verwacht de overname in het tweede kwartaal van 2024 af te ronden.

    Bron: ABM Financial News
  10. forum rang 10 voda 19 maart 2024 08:46
    AstraZeneca neemt Fusion Pharmaceuticals
    19-mrt-2024 08:41

    Overnamepremie van 100 procent.

    (ABM FN-Dow Jones) AstraZeneca heeft een akkoord bereikt over de overname van Fusion Pharamceuticals. Dit maakt de Britse farmaceut dinsdag bekend.

    Met deze overname wil AstraZenecca sterker inzetten op gerichte kankerbehandelingen in plaats van de meer traditionele chemo- en radiotherapiebehandelingen.

    AstraZeneca betaalt 21,00 dollar per aandeel Fusion in contanten. Daar kan nog 3,00 dollar bovenop komen als in de toekomst bepaalde doelstellingen worden gehaald.

    Het aandeel Fusion sloot op 18 maart op 10,64 dollar. Dat betekent dus een overnamepremie van bijna 100 procent.

    Indien de 3,00 dollar per aandeel ook wordt uitgekeerd, wordt Fusion gewaardeerd op circa 2,4 miljard dollar. Dat zou een premie opleveren van 126 procent.

    De transactie wordt naar verwachting in het tweede kwartaal van dit jaar afgerond.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  11. forum rang 10 voda 19 maart 2024 08:50
    Christiansen weer kleiner in Vivoryon
    19-mrt-2024 08:45

    Kapitaalbelang nu bijna 10 procent.

    (ABM FN-Dow Jones) C. Christiansen heeft een kleiner belang in Vivoryon Therapeutics gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 15 maart 2024.

    Christiansen meldde een kapitaalbelang van 10,39 procent, met eenzelfde stemrecht.

    Op 6 maart meldde Christiansen nog een belang van 14,69 procent en op 5 maart was dit nog meer dan 15 procent.

    Vivoryon verloor begin deze maand een groot deel van zijn beurswaarde, nadat een klinisch onderzoek naar het middel varoglumastat tegen de ziekte van Alzheimer geen statistisch significante verbetering liet zien op cognitief gebied. Daarmee werd het primaire doel niet gehaald.

    Wet op het financieel toezicht

    De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  12. forum rang 10 voda 19 maart 2024 16:36
    Pfizer verkleint belang in Haleon
    19-mrt-2024 13:45

    Ontvangt ruim 4 miljard dollar.

    (ABM FN-Dow Jones) Pfizer haalt ongeveer 4 miljard euro op met de verkoop van een deel van zijn belang in Haleon. Dit bleek dinsdag uit een melding van Haleon.

    De farmareus verlaagt zijn belang in Haleon zo van 32 naar 22,6 procent.

    Pfizer verkoopt 594 miljoen gewone aandelen in Haleon voor 3,08 pond per aandeel, een korting van ongeveer 7 procent ten opzichte van de slotkoers van vrijdag. Daarnaast verkoopt het 196,6 miljoen zogeheten Amerikaanse depositary shares voor 7,85 dollar per stuk.

    Haleon is in juli 2019 ontstaan door de fusie van medicijnfabrikant GSK en de consumententak van Pfizer en voert merken als Sensodyne en Aquafresh.

    In 2022 kreeg het bedrijf een eigen notering aan de beurs van Londen. Pfizer had toen een belang van 32 procent en zei dit te willen verkopen.

    Het vooruitzicht dat de twee grote farmaceuten hun aandelen Haleon wilden verkopen, baarde beleggers zorgen. Door deze 'overhang' is het aandeel sinds de beursgang dan ook nauwelijks gestegen.

    GSK heeft zijn oorspronkelijke belang van 12,9 procent inmiddels al verkleind naar 4,2 procent.

    Haleon bevestigde dinsdag ook dat het voor 102,3 miljoen eigen aandelen van Pfizer zal terugkopen voor een bedrag van 315 miljoen pond.

    De aandelen Pfizer stegen voor de bel met 0,1 procent. Het aandeel Haleon daalde op de Londense beurs met 1,2 procent.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  13. forum rang 10 voda 20 maart 2024 13:20
    Winst BioNTech stelt teleur
    20-mrt-2024 13:04

    Aandeel daalt voorbeurs 5 procent.

    (ABM FN-Dow Jones) Het aandeel BioNTech daalde woensdag voorbeurs tot het laagste niveau in ruim twee jaar, nadat het Duitse biotechnologiebedrijf teleurstellende winstcijfers bekendmaakte over het vierde kwartaal.

    De resultaten werden gedrukt door afschrijving op voorraden door partner Pfizer, dat zijn coronavirusvaccins samen met BioNTech produceert.

    BioNTech zei dat het nog steeds een "leidende positie" heeft in de markt voor coronavaccins, maar dat de omzetten wel dalen blijven dalen.

    Ook boekte het bedrijf progressie in zijn behandelingen van kanker. BioNTech wil voor het einde van het jaar tenminste 10 onderzoeken hebben opgestart en in 2026 de eerste oncologische behandeling op de markt hebben.

    Het aandeel, met een notering aan de Nasdaq-index, daalde in de handel voorbeurs 5 procent en lag daarmee op koers om rond het laagste niveau te openen sinds januari 2021.

    De nettowinst daalde in het vierde kwartaal op jaarbasis van 2,28 miljard naar 458 miljoen euro, of van 9,26 tot 1,90 euro per aandeel. Analisten rekenden gemiddeld op 2,37 euro per aandeel.

    De omzet daalde 65 procent tot 1,48 miljard euro, waar analisten hadden gerekend op 1,84 miljard.

    Afschrijvingen op voorraden door Pfizer drukten de inkomsten met 291 miljoen euro. Pfizer en BioNTech leverden vorig jaar wereldwijd meer dan 400 miljoen doses van het coronavirusvaccin, tegen 550 miljoen een jaar eerder.

    Outlook

    BioNTech rekent voor dit jaar op 2,5 miljard tot 3,1 miljard euro aan omzet. Analisten gingen uit van 3,1 miljard euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  14. forum rang 10 voda 22 maart 2024 06:25
    Yoeri Luijf waarschuwt ’ons land doet het slecht in vergelijking met rest Europa’
    Noodkreet MSD-baas: ’Kankerpatiënt eindeloos in wachtkamer voor nieuwe behandelingen’
    KLAARTJE BAX

    22 min geleden in FINANCIEEL

    HAARLEM - Nederlandse kankerpatiënten hebben minder toegang tot nieuwe behandelingen dan kankerpatiënten in de landen om ons heen. Dat zegt medisch directeur van MSD, Nederlands grootste geneesmiddelenproducent. „Het is vijf over twaalf. We zien dat de Nederlandse patiënt letterlijk in de wachtkamer is gezet.”

    Voor meer, zie link:

    www.telegraaf.nl/financieel/948835039...
  15. forum rang 10 voda 25 maart 2024 13:55
    Novo Nordisk koopt Cardior Pharmaceuticals voor 1 miljard euro
    25-mrt-2024 13:42

    Breidt uit naar hart- en vaatziekten.

    (ABM FN-Dow Jones) Novo Nordisk neemt Cardior Pharmaceuticals over voor 1,03 miljard euro, om zijn pijplijn met medicijnen tegen hart- en vaatziekten te versterken en uit te breiden buiten het kerngebied van diabetes en gewichtsverlies. Dat maakte de Deense farmaciereus maandag bekend.

    Novo Nordisk heeft groot succes met zijn behandelingen Wegovy en Ozempic voor obesitas en diabetes. Deze middelen blijken niet alleen zeer effectief de bloedsuikerspiegel te reguleren en patiënten te helpen om gewicht te verliezen, maar bieden ook extra gezondheidsvoordelen zoal een lager risico van herseninfarcten en hartinfarcten en een vertraging van nierziektes.

    "De overname is een belangrijke stap in de strategie van Novo Nordisk om een aanwezigheid te vestigen in hart en vaatziekten", aldus het bedrijf.

    Het Duitse Cardior Pharmaceuticals richt zich op de ontwikkeling van therapieën die zich focussen op de biologische bouwsteen RNA als middel om hartziekten te voorkomen en te herstellen

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  16. forum rang 10 voda 2 april 2024 13:12
    Onward Medical dient de novo aanvraag in bij Amerikaanse FDA
    02-apr-2024 07:48

    Voor zijn ARC-EX Systeem.

    (ABM FN-Dow Jones) Onward Medical heeft een de novo aanvraag heeft ingediend bij de Amerikaanse Food and Drug Administration. Dit maakte het bedrijf dinsdagochtend bekend.

    Die aanvraag heeft als doel om groen licht te krijgen van de toezichthouder om het ARC-EX Systeem op de Amerikaanse markt te mogen brengen.

    Met die goedkeuring van de FDA zou Onward Medical een "baanbrekende therapie voor het verbeteren of herstellen van de hand- en armfunctie na dwarslaesie in de VS op de markt kunnen brengen". Het gaat om het eerste commerciële product voor Onward Medical.

    Bijna 200.000 mensen in de VS en Europa hebben een onvolledige functiebeperking aan de bovenste ledematen na een dwarslaesie, zei Onward Medical.

    Het bedrijf bereidt zich voor op de volgende indiening bij de regelgever in Europa.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  17. forum rang 10 voda 3 april 2024 08:30
    Genmab neemt ProfoundBio over
    03-apr-2024 08:26

    Voor 1,8 miljard dollar in contanten.

    (ABM FN-Dow Jones) Het Deense Genmab wil voor 1,8 miljard dollar ProfoundBio inlijven. Dit maakte Genmab woensdagochtend bekend.

    Met deze acquisitie verwerft Genmab drie kandidaatmedicijnen, onder meer tegen eierstokkanker, en het technologische platform van Profoundbio.

    De transactie heeft de goedkeuring van de commissarissen van beide ondernemingen en zal naar verwachting afgerond worden in de eerste helft van dit jaar.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  18. forum rang 10 voda 5 april 2024 07:44
    Galapagos toont innovatieve aanpak in hematologische kankerzorg
    05-apr-2024 07:31

    Met presentaties op EBMT congres 2024.

    (ABM FN) Galapagos wil haar innovatieve aanpak in de hematologische kankerzorg tonen tijdens het EBMT Congres 2024 met presentaties over klinische en translationele data. Dit maakte het bedrijf donderdagavond bekend.

    Vier abstracts, waaronder twee mondelinge presentaties over eerder gepresenteerde preliminaire klinische en translationele gegevens voor haar zeven-daagse vein-to-vein CAR-T productkandidaten GLPG5101 en GLPG5201, zullen worden gepresenteerd.

    Dit gebeurt in Glasgow tussen 14 en 17 april.

    Galapagos gelooft dat de voorlopige veiligheids- en werkzaamheidsgegevens van haar lopende fase 1/2-studies met de CD19 CAR-T therapiekandidaten bij patiënten met recidief/refractair NHL, CLL en RT, in combinatie met een unieke, innovatieve gedecentraliseerde productieaanpak die een 'vein-to-vein' tijd van zeven dagen mogelijk maakt, de belofte van GLPG5101 en GLPG5201 ondersteunen om tegemoet te komen aan de kritieke behoeften van patiënten met een slechte prognose.

    Door: ABM Financial News.

    pers@abmfn.be

    Redactie: +32(0)78 486 481
  19. forum rang 10 voda 11 april 2024 20:11
    Alpine Immune Sciences steeg met 37 procent, nadat het farmabedrijf instemde met een overname door Vertex Pharmaceuticals voor 4,9 miljard dollar in contanten. Vertex betaalt 65 dollar per aandeel voor Alpine Immune, een immunologisch gericht biotechnologiebedrijf. Vertex-aandelen stegen met 0,6 procent. Sectorgenoot van Alpine Vera Therapeutics won 5,4 procent.

    Regeneron Pharmaceuticals is door het Amerikaanse ministerie van Justitie beschuldigd van frauduleuze praktijken met betrekking tot de prijsstelling van Eylea, een medicijn voor slechtziendheid. Regeneron noemt de beschuldigingen ongegrond en zal zichzelf krachtig verdedigen in de rechtbank, zei de farmaceut. Het aandeel daalde 2,1 procent.

    www.iex.nl/Nieuws/794303/Wall-Street-...
6.431 Posts
Pagina: «« 1 ... 317 318 319 320 321 322 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links