Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,877 30 apr 2024 17:36
  • -0,029 (-3,15%) Dagrange 0,875 - 0,910
  • 3.882.227 Gem. (3M) 6,8M

Pharming maart 2023

12.557 Posts
Pagina: «« 1 ... 106 107 108 109 110 ... 628 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 JvH 13 maart 2023 10:29
    Pharming ook weer toegang tot deposito's bij SVB UK
    Door ABM Financial News op 13 maart 2023 09:49 | Views: 1.902

    (ABM FN-Dow Jones) Pharming verwacht vandaag ook weer toegang te krijgen tot zijn deposito's bij Silicon Valley Bank UK, nu dit onderdeel wordt gered door HSBC. Dit maakte Pharming maandagochtend bekend.

    HSBC koopt het onderdeel van SVB.

    Pharming heeft 19 miljoen dollar staan bij SVB UK.

    Eerder vandaag meldde Pharming al dat de 26 miljoen dollar bij SVB in de VS veilig is gesteld.
  2. forum rang 7 Winst gevend 13 maart 2023 10:29
    quote:

    antop schreef op 13 maart 2023 10:27:

    De koers is nu in handen van de grote jongens die alle angsthazen eruit schudden en zelf een hele mooie positie opbouwen .voor een prikkie
    Vergeet ook de daghandelaren niet…maar wie heeft er winst koers laag €1,03 …bijna 14 milj verhandeld.
    Alleen als je altijd op tijd koopt en verkoopt heb je winst…maar dat geloof je toch niet.
    Vasthouden als je trust hebt en bijkopen
    Ander verkopen..

    Niet alleen de grote jongens kopen nu voor een prikkie hoor..... :-)
  3. forum rang 8 BassieNL 13 maart 2023 10:37
    quote:

    jus1711 schreef op 13 maart 2023 09:59:

    [...]

    Wat Bioconnection betreft , kan enige invloed hebben, maar t/m Q3 wordt in de cash flow al een aanmerkelijk bedrag verantwoord (ca 7,5 mio) als cash income mbt desinvestering. Verder staan er in de balans geen grote kortlopende vorderingen uit. Dus denk dat invloed van desinvestering in Q4 niet echt groot zal zijn geweest.
    Thanks. Dat is ´m dus niet.
  4. forum rang 4 JvH 13 maart 2023 10:38
    quote:

    TonR schreef op 13 maart 2023 10:34:

    Het zou mij niet verbazen als de ogen van de beleggers eindelijk eens open gaan. Ik zie Pharming nog wel groen eindigen.
    Is eigenlijk allemaal niet relevant, donderdag zelfs eigenlijk ook niet. Het enige relevante is de goedkeuring van FDA en die verwacht ik omdat onafhankelijke medici zeer enthousiast zijn over de resultaten.
  5. Gio57 13 maart 2023 10:40
    De koers is nu in handen van de grote jongens die alle angsthazen eruit schudden en zelf een hele mooie positie opbouwen .voor een prikkie.

    Bijna freeze!, moet niet gekker worden!,... Ha ha ha. Dit gaat echt helemaal niks meer over. Paniek om niets. Nu alvast beste koopmoment van t jaar.

    Wellicht voorkennis op matige cijfers; kan toch niet anders…

    Dat de markt dit weekend geschrokken is, begrijp ik. Maar feitelijk is er niets veranderd ten opzichte van vrijdag. Een afstraffing van 7% is dan ook absurd in mijn ogen.

    Zomaar wat opmerkingen gekopieerd uit bovenstaande,

    Deze opmerkingen zouden ook kunnen staan bij de ABN en ING deze staan op moment lager als Pharming, mocht je dit soort opmerkingen daar plaatsen wordt je waarschijnlijk niet voor vol aangezien.

    Ciao John
  6. Dannyb44 13 maart 2023 10:43
    Pharming Group verwacht vandaag volledige toegang te krijgen tot haar contanten op deposito bij Silicon Valley Bank Limited UK in het licht van de aankondiging van de Britse regering.



    Leiden, 13 maart 2023: Pharming Group N.V. ("Pharming" of "de Onderneming") ( Euronext Amsterdam: PHARM/Nasdaq: PHAR) maakt bekend dat Silicon Valley Bank Limited ("SVB UK") vandaag is verkocht aan HSBC UK Bank plc. Deze transactie is mogelijk gemaakt door de Bank of England, in overleg met het ministerie van Financiën, met gebruikmaking van de bevoegdheden verleend door de Banking Act 2009.



    In de aankondiging van de Britse regering staat dat de deposito's van klanten zijn beschermd en dat klanten van SVB UK vanaf vandaag gewoon toegang hebben tot hun deposito's en bankdiensten.



    Als gevolg van deze acties verwacht Pharming toegang te krijgen tot de US$19 miljoen die het bij SVB UK in deposito heeft en geen verliezen op deze deposito's te lijden.
  7. forum rang 8 lucas D 13 maart 2023 10:52
    Pharming Group verwacht vandaag volledige toegang te krijgen tot haar contanten op deposito bij Silicon Valley Bank Limited UK in het licht van de aankondiging van de Britse regering.

    Leiden, 13 maart 2023: Pharming Group N.V. ("Pharming" of "de Onderneming") ( Euronext Amsterdam: PHARM/Nasdaq: PHAR) maakt bekend dat Silicon Valley Bank Limited ("SVB UK") vandaag is verkocht aan HSBC UK Bank plc. Deze transactie is mogelijk gemaakt door de Bank of England, in overleg met het ministerie van Financiën, met gebruikmaking van de bevoegdheden verleend door de Banking Act 2009.

    In de aankondiging van de Britse regering staat dat de deposito's van klanten zijn beschermd en dat klanten van SVB UK vanaf vandaag gewoon toegang hebben tot hun deposito's en bankdiensten.

    Als gevolg van deze acties verwacht Pharming toegang te krijgen tot de US$19 miljoen die het bij SVB UK in deposito heeft en geen verliezen op deze deposito's te lijden.

    === E I N D E P E R S B E R I C H T ===

    BELANGRIJKE INFORMATIE
    Dit bericht is een vertaling van het originele Engelstalige persbericht. In geval van verschillen ten gevolge van vertaling of verschillen in interpretatie, is het originele Engelstalige persbericht leidend.

    Over Pharming Group N.V.
    Pharming Group N.V. (EURONEXT Amsterdam: PHARM/Nasdaq: PHAR) is een wereldwijd biofarmaceutisch bedrijf dat zich toelegt op het transformeren van het leven van patiënten met zeldzame, slopende en levensbedreigende ziekten. Pharming commercialiseert en ontwikkelt een innovatieve portefeuille van eiwitvervangende therapieën en precisiegeneesmiddelen, waaronder kleine moleculen, biologische geneesmiddelen en gentherapieën die zich in een vroeg tot laat stadium van ontwikkeling bevinden. Pharming is gevestigd in Leiden, Nederland, en heeft werknemers over de hele wereld die patiënten bedienen in meer dan 30 markten in Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië-Pacific.
    Ga voor meer informatie naar www.pharming.com en vind ons op LinkedIn.


    Toekomstgerichte verklaringen
    Dit persbericht kan toekomstgerichte verklaringen bevatten. Toekomstgerichte verklaringen zijn verklaringen over toekomstige verwachtingen die gebaseerd zijn op de huidige verwachtingen en veronderstellingen van het management en die bekende en onbekende risico's en onzekerheden inhouden waardoor de werkelijke resultaten, prestaties of gebeurtenissen wezenlijk kunnen verschillen van die welke in deze verklaringen worden uitgedrukt of geïmpliceerd. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn herkenbaar aan het gebruik van termen en uitdrukkingen als "streven", "ambitie", "anticiperen", "geloven", "kunnen", "schatten", "verwachten", "doelen", "voornemen", "kunnen", ''mijlpalen'', ''doelstellingen'', ''vooruitzichten'', ''plan'', ''waarschijnlijk'', ''project'', ''risico's'', ''schema'', ''streven'', ''zouden'', ''doel'', ''zullen'' en soortgelijke termen en zinnen. Voorbeelden van toekomstgerichte verklaringen zijn verklaringen met betrekking tot de timing en voortgang van Pharming's preklinische studies en klinische proeven van haar productkandidaten, Pharming's klinische en commerciële vooruitzichten, Pharming's verwachtingen met betrekking tot haar verwachte behoefte aan werkkapitaal en kasmiddelen, welke verklaringen onderhevig zijn aan een aantal risico's, onzekerheden en veronderstellingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot de omvang, voortgang en uitbreiding van Pharming's klinische proeven en vertakkingen voor de kosten daarvan; en klinische, wetenschappelijke, regelgevende en technische ontwikkelingen en verklaringen met betrekking tot de verschillende procedures in de VS en het VK, met inbegrip van hoe Pharming, indien überhaupt, in staat zal zijn om bij SVB US en Silicon Valley Bank UK Limited gedeponeerde contanten terug te krijgen. In het licht van deze risico's en onzekerheden, en andere risico's en onzekerheden die worden beschreven in Pharming's Jaarverslag 2021 en het Jaarverslag op Form 20-F voor het jaar eindigend op 31 december 2021, ingediend bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission, is het mogelijk dat de gebeurtenissen en omstandigheden besproken in dergelijke toekomstgerichte verklaringen zich niet voordoen, en de werkelijke resultaten van Pharming zouden wezenlijk en nadelig kunnen verschillen van die welke daarmee worden verwacht of geïmpliceerd. Alle toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht worden uitdrukkelijk in hun geheel gekwalificeerd door de waarschuwende verklaringen die in dit gedeelte zijn opgenomen of waarnaar wordt verwezen. Lezers moeten niet overmatig vertrouwen op toekomstgerichte verklaringen. Alle toekomstgerichte verklaringen gelden alleen op de datum van dit persbericht en zijn gebaseerd op informatie waarover Pharming beschikt op de datum van dit bericht. Pharming neemt geen enkele verplichting op zich om deze verklaringen publiekelijk bij te werken of te herzien.

    Voorkennis
    Dit persbericht heeft betrekking op de bekendmaking van informatie die kwalificeert of kan hebben gekwalificeerd als voorwetenschap in de zin van artikel 7, lid 1, van de EU-verordening inzake marktmisbruik.

    Voor verdere publieke informatie, neem contact op met:
    Pharming Group, Leiden
    Michael Levitan, VP Investor Relations & Corporate Communications
    T: +1 (908) 705 1696
    Heather Robertson, Investor Relations & Corporate Communications Manager
    E: investor@pharming.com
    LifeSpring Life Sciences Communication, Amsterdam
    Leon Melens
    T: +31 6 53 81 64 27
    E: lmelens@lifespring.nl

    FTI Consulting, Londen, UK
    Victoria Foster Mitchell/Alex Shaw/Amy Byrne
    T: +44 203 727 1000
12.557 Posts
Pagina: «« 1 ... 106 107 108 109 110 ... 628 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links