Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,882 10 mei 2024 17:35
  • +0,009 (+1,03%) Dagrange 0,869 - 0,893
  • 6.382.235 Gem. (3M) 6,8M

Pharming februari 2023

4.234 Posts
Pagina: «« 1 ... 155 156 157 158 159 ... 212 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 21 februari 2023 12:15
    quote:

    stop making sense(-o) schreef op 21 februari 2023 12:07:

    @ moderator: Ik was laatst op een vergelijkbaar buitenlands forum. Dat bood de functionaliteit om bijdragen te filteren. Zowel op inhoud als op bijdrager. Iets om te overwegen? Technisch is het haalbaar. Het Forum blijft daarmee open voor leden, om binnen de regels te posten wat men wil, maar laat mij de keuze om te lezen wie ik wil. Het idee, wat een verademing,.....
    Die mogelijkheid vind je hier:

    www.iex.nl/Forum/Topic/1345343/Koffie...
  2. forum rang 7 Beur 21 februari 2023 12:19
    quote:

    Braniek schreef op 21 februari 2023 12:01:

    [...]

    waar staat het dan waar ik niet goed heb gekeken?
    Met deze discussie stop ik, zinloos want goed lezen is duidelijk niet je sterkste kant. Selectief lezen wel. Net zoals gewoon wat opzoekwerk willen doen.
    Je valt me op door het plaatsen van louter en dan nog vaak bijtende one liners. Lekker makkelijk.
    Probeer ook eens wat genuanceerder over Ph. te denken. Dat het niet altijd de schuld van anderen hoeft te zijn dat er altijd zoveel zaken minder vlekkeloos verlopen bij Ph. Probeer in meer dan louter een one liner een heldere mening voor je forumgenoten te formuleren in plaats van mensen die wat genuanceerder of zelfs negatief over Ph. denken aan te vallen. Dan krijg ik misschien wat respect voor je postings. Succes ermee verder!
  3. Freebird 21 februari 2023 12:26
    quote:

    Dr. Phil schreef op 21 februari 2023 11:49:

    In de min nu en al 7 minten geen handel.
    Is het freezie sqeezie ?
    Nasdaq… die heeft kennelijk een veel grotere invloed op de koers dan welk nieuws of welke verwachting dan ook. Te gek voor woorden hoe vele beleggers zich daardoor blijkbaar laten beïnvloeden.
  4. forum rang 8 Braniek 21 februari 2023 12:27
    quote:

    Beur schreef op 21 februari 2023 12:19:

    [...] Met deze discussie stop ik, zinloos want goed lezen is duidelijk niet je sterkste kant. Net zoals gewoon wat opzoekwerk willen doen.
    Je valt me op door het plaatsen van louter en dan ook nog vaak bijtende one liners. Lekker makkelijk.
    Probeer ook eens wat genuanceerder over Ph. te denken. Dat het niet altijd de schuld van anderen hoeft te zijn dat er altijd zoveel zaken minder vlekkeloos verlopen bij Ph. Probeer in meer dan louter wat one liners een heldere mening voor je forumgenoten te formuleren in plaats van mensen die wat genuanceerder of zelfs negatief over Ph. denken aan te vallen. Dan krijg ik misschien wat respect voor je postings. Succes ermee verder!
    antwoord geven op een simpele vraag is kennelijk niet jouw sterkste kant. je kunt veel woorden gebruiken wat met enkele worden kan worden afgedaan maar blijft volharden geen antwoord te geven. jij ook succes verder!
    nb als er argumenten zijn om Pharming in een wat positiever daglicht te plaatsen omtrent communicatie vind ik dat ik die mag benoemen. jij denkt daar anders over. prima.
  5. forum rang 4 pico bello 21 februari 2023 12:29
    quote:

    zjeeraar schreef op 21 februari 2023 11:21:

    [...]

    Tja, het is gewoon een schandalige vertoning van BR en het gilde........ het gaat echt totaal nergens meer over gezien de prima vooruitzichten die Pharming heeft...
    niet klagen maar dragen ,nog een jaar of 10 ziet het er misschien anders uit
  6. forum rang 8 Wilbar 21 februari 2023 12:37
    quote:

    De amateur schreef op 21 februari 2023 12:28:

    [...]

    Ah joh heb de hoop op Zjeeraar wel opgegeven. Kwartje valt niet en meneer heeft liever zijn aluhoedje op.
    Het hoedje is net zo groot als zijn neus lang is? :)
    Hij zit in de Audi altijd op de achterbank want dan kan zijn neus ook mee.
  7. forum rang 8 zjeeraar 21 februari 2023 12:56
    quote:

    Wilbar schreef op 21 februari 2023 12:37:

    [...]
    Het hoedje is net zo groot als zijn neus lang is? :)
    Hij zit in de Audi altijd op de achterbank want dan kan zijn neus ook mee.
    De Audi heeft een schitterend dashboard met digitale kleurweergaven..... bijzonder.....
    P.s. de voorstoelen hebben een kuipmodel en kan jullie zeggen dat het prima zit....... hahah
  8. forum rang 7 Beur 21 februari 2023 13:05
    Om 10.08u heb ik een naar mijn bescheiden mening best een goede post geplaatst, eentje waar in ieder geval ikzelf tevreden over was. Met daarin onder meer wat gedachten over de uitstekende significantie van de studieresultaten Lenio en wat speculeren over mogelijke redenen van het terugzetten naar de standaardprocedure. Waarvan de ene veel meer impact heeft op de uiteindelijke beslissing dan de andere. Afgaan op de keren dat een terugzetten toch resulteert in een uiteindelijke goedkeuring - wat hier een aantal malen gesuggereerd is - is zeker nuttige info maar voor mij niet voldoende. Ik wil graag meer weten van de hoed en rand van die beslissing en op basis daarvan de kansen op een gunstige afloop kunnen bepalen en de snelheid ervan. Let wel: ik ben niet speciaal somber over uiteindelijke goedkeuring maar zie dit alles wel als een oranje lampje.

    Op die post heb ik geen enkele reactie mogen ontvangen. Te weinig juichend en geruststellend waarschijnlijk in nogal wat ogen hier. Maar ook niet van de wat "diepere reflecteerders" op dit forum. Jammer. Misschien zitten die nog steeds aan Marrr's hutspot. Ikzelf nu trouwens bijna aan de uitsmijter kaas. Veel succes verder vandaag op deze matige beursdag!
  9. forum rang 8 Braniek 21 februari 2023 13:12
    quote:

    Beur schreef op 21 februari 2023 13:05:

    Om 10.08u heb ik een naar mijn bescheiden mening best een goede post geplaatst, eentje waar in ieder geval ikzelf tevreden over was. . Ik wil graag meer weten van de hoed en rand van die beslissing en op basis daarvan de kansen op een gunstige afloop kunnen bepalen en de snelheid ervan. Let wel: ik ben niet speciaal somber over uiteindelijke goedkeuring maar zie dit alles wel als een oranje lampje.

    ja wie niet? we blijven toch afhankelijk van officiele kanalen en bronnen. dus geduld tot 29 maart of eerder
  10. forum rang 5 Melkkoe APDS 21 februari 2023 13:16
    quote:

    Beur schreef op 21 februari 2023 10:08:

    [...]
    Misschien kan ik je uit de droom helpen: gewoon even de Lenio-studie checken op Clinicaltrials.gov ;) Dan zie je meteen dat het onderzoek (uiteraard) dubbelblind is uitgevoerd.

    Met een p van 5% die je noemt betwijfel ik ten zeerste of je met dergelijke resultaten door de keurmeesters van de FDA en EMA zou komen. Of liever gezegd: dat lukt je niet. Het zou betekenen dat je in 1 van de 20 gevallen fout zit. Gelukkig liggen de p's van de resultaten bij Lenio een stuk hoger: op de relevante parameters respectievelijk een p=0,0012 en een p= <0,0001. Uitstekende waarden dus en uiterst significant!

    De conclusie die je trekt dat_ omdat Ph. statistisch significante meetwaarden heeft aangereikt het daarom wel okay zal zijn en het van andere zaken als veiligheid en bijwerkingenaf zal hangen - ook daar ga ik vooralsnog niet in mee.
    Uit het overzichtje dat ik gisteravond plaatste kan je opmaken dat Major Objections die nu spelen maar in weinig gevallen betrekking hebben op veiligheidsaspecten. Heel vaak hebben zij echter te maken met de opzet van de studie en hoe deze is uitgevoerd.
    Bijvoorbeeld: in hoeverre is de onderzoekspopulatie representatief voor de patiëntenpopulatie? Vooral bij een aandoening als APDS waarover nog betrekkelijk weinig bekend is en er door artsen al gauw onjuiste diagnoses gesteld zouden kunnen worden. Met andere woorden: zijn de resultaten valide en betrouwbaar? Zijn de data- analyses correct uitgevoerd? Dat soort zaken. Ik denk dat daar ook eerder bij Ph. de crux zit van de Major Objections dan bij het veiligheidsaspect.
    Niks aan toe te voegen. Bedankt.
4.234 Posts
Pagina: «« 1 ... 155 156 157 158 159 ... 212 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Markt lijkt groeipotentieel Pharming te onderschatten

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links