Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,900 26 apr 2024 17:35
  • +0,019 (+2,16%) Dagrange 0,883 - 0,903
  • 3.641.122 Gem. (3M) 6,9M

Pharming Oktober 2020 Maand draad.

9.042 Posts
Pagina: «« 1 ... 95 96 97 98 99 ... 453 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. börse.de 7 oktober 2020 22:28
    quote:

    biglion schreef op 7 oktober 2020 22:21:

    [...]

    >>>>>>>>>>>

    Covid heeft Pharming geen goed gedaan.

    De Q2 cijfers zie ik ook ongeveer weer bij Q3 en Q4 2020 verschijnen, waardoor dit echt een verloren jaar gaat worden. Ook Q1 2021 zal ``zwabberen `` zijn en waarschijnlijk ook nog vergeleken worden met het te rooskleurige Q1 2020. :-(

    Van juni 2021 verwacht ik pas weer actie tenzij er overname geruchten of iets dergelijks langskomen.
    Ook goed nieuws van een afgerond positief onderzoek (covid) zal positief uitpakken, maar dat geloof is bij mij weg.

    Soon, very soon: ik hoor het hem nog zeggen 21 april van dit jaar. :-((((

    LK
    Ik ben het min of meer met je eens : maar de opportuniteit van het COVID-19 onderzoek blijft een stevige (onzekere) koers booster. Ik sta op het punt uit te stappen, maar wacht nog tot presentatie q3, als dat niets oplevert, ga ik verder
  2. [verwijderd] 7 oktober 2020 22:30
    quote:

    Eric de Rus schreef op 7 oktober 2020 22:20:

    [...]

    Sorry Pier, hier doe ik niet aan mee.

    Om eerlijk te zijn vind ik de reactie van Jesse (snap nu wie je bedoelt) op de september draad, op 7 oktober, gewoon triest.

    Ik bedoel dat het veelal verstandiger is om niet te reageren en te negeren dan vanuit je emoties uit de heup te gaan schieten en een schorsing krijgen.

  3. [verwijderd] 7 oktober 2020 22:36
    quote:

    Real Grutte Pier schreef op 7 oktober 2020 22:30:

    [...]

    Ik bedoel dat het veelal verstandiger is om niet te reageren en te negeren dan vanuit je emoties uit de heup te gaan schieten en een schorsing krijgen.

    Volkomen mee eens.

    Maar leg dat de ego'tjes die nu gekozen hebben om niet meer te reageren eens uit.

    Voor de goede orde, ik mis ze niet. Opgeruimd staat netjes.
  4. mr.ton9019 7 oktober 2020 22:54
    quote:

    börse.de schreef op 7 oktober 2020 22:35:

    Ben ik niet helemaal met je eens ; pijplijn loop stevig vertraging op; bedrijf maakt winst maar rek lijkt eruit; COVID-19 onderzoek duurt lang en uitkomst is onzeker. Maar goed er zijn altijd twee kanten ; glas is halfleeg of halfvol net hoe je het bekijkt.
    Rek is er zeker niet uit. HAE markt groeit tot 9% per jaar en overstijgt in alleen de VS al ruim een miljard. Ruconest is daarnaast de meest kost efficiënte C1 methode in die markt. Ook geven patiënten aan een steady (betrouwbare) supply belangrijk te vinden en concurrenten kunnen dit niet altijd waarmaken. Het lijkt me, gezien de gerapporteerde omzet, dat er genoeg te winnen valt.
  5. jip banaan! 7 oktober 2020 23:38
    even teruggelezen... maar what een ziek forum.
    Deze ego strijd, ieder tegen voba, hij geniet ervan, daagt jullie uit en kan z'n hart ophalen! wordt op z'n wenken bediend.

    Ik kom hier nu al meer dan vijftien jaar, heb andere tijden meegemaakt, toen konden we elkaar nog de maat nemen, namen elkaar op de hak, ging soms op het scherpst van de snede, lagen met elkaar in de heg, maar O wat hebben we gelachen om elkaar en om onszelf! Nuu ag dat niet meer
  6. [verwijderd] 7 oktober 2020 23:49
    Is de stijging van de aandelenkoers van Pharming Group (AMS: PHARM) van 259% goed gerechtvaardigd?
    Gewoon Wall St 1 oktober 2020
    Het is niet het beste kwartaal geweest voor de aandeelhouders van Pharming Group NV ( AMS: PHARM ), aangezien de aandelenkoers in die tijd met 20% is gedaald. Maar in schril contrast daarmee waren de rendementen van het afgelopen half decennium indrukwekkend. Inderdaad, de aandelenkoers is in die tijd maar liefst 259% gestegen. Wij vinden het belangrijker stil te staan ??bij het rendement op lange termijn dan bij het rendement op korte termijn. De belangrijkste vraag is of de voorraad vandaag te goedkoop of te duur is.

    Bekijk onze laatste analyse voor Pharming Group

    Om Benjamin Graham te parafraseren: op korte termijn is de markt een stemmachine, maar op lange termijn is het een weegmachine. Een onvolmaakte maar eenvoudige manier om te overwegen hoe de marktperceptie van een bedrijf is veranderd, is door de verandering in de winst per aandeel (EPS) te vergelijken met de koersbeweging van het aandeel.

    Gedurende de vijf jaar van groei van de aandelenkoers is Pharming Group overgegaan van verlies naar winstgevendheid. Soms is het begin van de winstgevendheid een belangrijk omslagpunt dat kan wijzen op een snelle winstgroei die op zijn beurt een zeer sterke koersstijging rechtvaardigt.

    De onderstaande afbeelding laat zien hoe EPS in de loop van de tijd is veranderd (onthul de exacte waarden door op de afbeelding te klikken).

    groei van de winst per aandeel
    ENXTAM: PHARM Groei winst per aandeel op 1 oktober 2020
    We vinden het leuk dat insiders de afgelopen twaalf maanden aandelen hebben gekocht. Toch zullen toekomstige inkomsten veel belangrijker zijn voor de vraag of huidige aandeelhouders geld verdienen. Het is wellicht de moeite waard om eens een kijkje te nemen in ons gratis rapport over de inkomsten, inkomsten en cashflow van Pharming Group .

    Hoe zit het met de Total Shareholder Return (TSR)?
    We zouden het niet nalaten het verschil te noemen tussen het totale aandeelhoudersrendement (TSR) van Pharming Group en het rendement op de aandelenkoers . De TSR is een rendementsberekening die rekening houdt met de waarde van contante dividenden (ervan uitgaande dat ontvangen dividenden zijn herbelegd) en de berekende waarde van eventuele verdisconteerde kapitaalverhogingen en spin-offs. We merken op dat de TSR van Pharming Group met 261% hoger is dan het koersrendement van 259%. Als u bedenkt dat het geen dividend heeft uitgekeerd, suggereren deze gegevens dat aandeelhouders hebben geprofiteerd van een spin-off, of de mogelijkheid hebben gehad om aantrekkelijk geprijsde aandelen te verwerven door middel van een kapitaalverhoging met korting.

    Een ander perspectief
    Het spijt ons te moeten melden dat de aandeelhouders van Pharming Group dit jaar 22% zijn gedaald. Helaas is dat erger dan de bredere marktdaling van 6,2%. Het kan echter eenvoudig zijn dat de aandelenkoers is beïnvloed door bredere marktkrampen. Het is misschien de moeite waard om de grondbeginselen in de gaten te houden, voor het geval er een goede gelegenheid is. Langetermijnbeleggers zouden niet zo van streek zijn, aangezien ze in vijf jaar elk jaar 29% zouden hebben verdiend. Het kan zijn dat de recente uitverkoop een kans is, dus het kan de moeite waard zijn om de fundamentele gegevens te controleren op tekenen van een groeitrend op de lange termijn. Hoewel het de moeite waard is om de verschillende effecten die marktomstandigheden op de aandelenkoers kunnen hebben, te overwegen, zijn er nog andere factoren die nog belangrijker zijn. Denk bijvoorbeeld aan het altijd aanwezige spook van investeringsrisico. We hebben twee waarschuwingssignalen geïdentificeerd met Pharming Group , en het begrijpen ervan zou deel moeten uitmaken van uw beleggingsproces.

    Er zijn tal van andere bedrijven waarbij insiders aandelen kopen. U wilt deze gratis lijst met groeiende bedrijven die insiders kopen waarschijnlijk niet missen
  7. forum rang 4 s.lin 8 oktober 2020 07:00
    quote:

    börse.de schreef op 7 oktober 2020 22:35:

    Ben ik niet helemaal met je eens ; pijplijn loop stevig vertraging op; bedrijf maakt winst maar rek lijkt eruit; COVID-19 onderzoek duurt lang en uitkomst is onzeker. Maar goed er zijn altijd twee kanten ; glas is halfleeg of halfvol net hoe je het bekijkt.
    Convid onderzoek kun je ook bestempelen als een pijplijn maar dan in versnelde vorm.

    In plaats van een pijplijn onderzoek 10 tot 15 jaar kan duren worden deze onderzoeken verkort in ongeveer 1 jaar.

    Geduld hebben is moelijk voor sommige
9.042 Posts
Pagina: «« 1 ... 95 96 97 98 99 ... 453 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links