Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,895 7 mei 2024 17:39
  • -0,005 (-0,56%) Dagrange 0,895 - 0,906
  • 6.497.833 Gem. (3M) 6,6M

Pharming april 2020

6.135 Posts
Pagina: «« 1 ... 187 188 189 190 191 ... 307 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Ixalan68 23 april 2020 22:21
    Nieuwsuur gezien, veel al bekende info. Ook dat men met minder mensen begint te testen, en als dan het toegediende medicijn niet werkt wordt het onderzoek groter gemaakt in de hoop dat..... Ik vermoed dat als na 5 mensen ook 150 mensen er duidelijk baat bij hebben dit toch wel bijzonder is. Zoals gesteld, men heeft grote haast, vandaag toch weer meer mensen in Nederlandse ziekenhuizen opgenomen dan gisteren. Deze mensen kunnen voor de opname anderen hebben besmet. Die kunnen binnen 1 tot 2 weken ernstig ziek worden. Pas als er een dag is zonder nieuwe opnames gaat het de goede kant op. Jammer ook dat niet een onderzoeksarts van het RadboudUMC er was om over zijn HAE medicijnen te spreken, of iemand van Pharming over hun onderzoek in Zwitserland. Ik vond het flut eigenlijk. Vandaag bij Tijd Voor Max een arts die aangaf dat men ook denkt aan een middel tegen trombose, wordt ook hier en daar toegepast, omdat er ook een fase van stolling in het bloed waargenomen wordt kort voor de verslechtering. Lijkt mij ook risicovol, stel je krijgt ergens een wondje of een bloeding....maar zo is duidelijk dat de nood heel hoog is en er van alles wordt onderzocht.

  2. [verwijderd] 23 april 2020 22:23
    quote:

    de gokparticulier schreef op 23 april 2020 22:10:

    TA: vlag afgerond, volgende stijle rit (mast) vindt morgen plaats.

    Voor uitleg zie ADN
    ADN:

    De vlag is een van de meest betrouwbare voortzettingspatronen, de oorspronkelijke beweging wordt vrijwel altijd vervolgd. Het wordt voorafgegaan door een steile lijn (de vlaggemast) en moet gezien worden als een pauze in de stijging of daling waarna de trend zich voorzet. De vlag staat meestal halverwege het patroon (als het ware halfstok) en dat maakt het mogelijk een koersdoel te bepalen. De lengte van de beweging voor de vlag is vaak ook de lengte van de beweging vanaf het punt van uitbraak.

    www.adnbeursanalyse.nl/Begrippen/vlag...

    De mast was paweg van 1,04.naar 1,40 Morgen een tweede rit van 36 cent. De koers gaat dan volgens TA naar ongeveer 1,61.
  3. forum rang 4 JvH 23 april 2020 22:24
    quote:

    Forecast2006 schreef op 23 april 2020 22:18:

    Stel dat de 150 patiënten nu al behandeld worden.
    Na het weekend bekend wordt dat Ruconest inderdaad werkt.
    Staan we volgende week op 5 euro of Pharming krijgt een overname bod.

    Morgen Pharming Friday.

    Kind regards,

    Forecast
    Heb vanmiddag hier laten weten dat ik Pharming benaderd heb en die gaven het volgende antwoord:

    Bedankt voor uw bericht. We kunnen nog geen speculaties doen over data en resultaten. We zullen de details van de investigator-sponsored study publiceren via een persbericht bij de start van het onderzoek. We geven dan ook aan in welke centra het onderzoek plaatsvindt. De keuze in deelname hangt af van de onderzoeker.

     

    Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd

  4. forum rang 4 Daarom 23 april 2020 22:33
    quote:

    Eric de Rus schreef op 23 april 2020 22:15:

    [...]

    Oh echt? Waar denk je dan aan bijvoorbeeld? Wat zou er in jouw ogen veelbelovend kunnen zijn waardoor Pharming weer een PB uit doet gaan?
    Waar ik aan denk? Ik denk dat het persbericht van volgende week met de aankondiging van de start van het onderzoek en in welke landen dit gaat draaien al een enorme boost aan de koers gaat geven. Ik denk dat dit zo'n 20% koersstijging gaat doen. Het onderzoek zal vrij kort duren, dus veel fantasie!!

    In de tussentijd komen nog de goede Q1 cijfers.

    En ja, ik blijf hamsteren. Zeker t/m 14 mei.
  5. forum rang 4 Kanshebber 23 april 2020 22:33
    Vanavond Nieuwsuur met veel aandacht bekeken.
    Daaruit komt naar voor, dat de veelbelovende medicijnen die men uithebreid aan het testen was, toch niet zo goed zijn. Geven zeer vervelende bijwerkingen, en laten geen resultaat zien m. b. t. het bestrijden van deze ernstige ziekte.

    Laat nou net Pharming wEl resultaat hebben met 5 patienten, die allemaal zijn genezen!

    Mooie tijden op komst voor dit befrijf en hun aandeelhouders.

    Prettige avond verder. En blijf gezond.
  6. [verwijderd] 23 april 2020 22:34
    quote:

    JvH schreef op 23 april 2020 22:24:

    [...]

    Heb vanmiddag hier laten weten dat ik Pharming benaderd heb en die gaven het volgende antwoord:

    Bedankt voor uw bericht. We kunnen nog geen speculaties doen over data en resultaten. We zullen de details van de investigator-sponsored study publiceren via een persbericht bij de start van het onderzoek. We geven dan ook aan in welke centra het onderzoek plaatsvindt. De keuze in deelname hangt af van de onderzoeker.

     

    Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd

    Dus in tegenstelling tot wat vele hier beweren is het onderzoek nog NIET begonnen.
  7. forum rang 4 Daarom 23 april 2020 22:36
    Aan het cijferfront ging de aandacht onder meer uit naar farmaceut Eli Lilly. Het bedrijf verhoogde in het afgelopen kwartaal de omzet, geholpen door stijgende verkopen van diabetesmedicatie en doordat geneesmiddelen werden gehamsterd door de coronacrisis. Eli Lilly won 2 procent.

    Kijk en zo gaat het met ruconest ook, wordt ook gehamsterd. Patiënten zijn bang om zonder te zitten (bron: Nico Imberg).
  8. [verwijderd] 23 april 2020 22:40
    quote:

    Daarom schreef op 23 april 2020 22:36:

    Aan het cijferfront ging de aandacht onder meer uit naar farmaceut Eli Lilly. Het bedrijf verhoogde in het afgelopen kwartaal de omzet, geholpen door stijgende verkopen van diabetesmedicatie en doordat geneesmiddelen werden gehamsterd door de coronacrisis. Eli Lilly won 2 procent.

    Kijk en zo gaat het met ruconest ook, wordt ook gehamsterd. Patiënten zijn bang om zonder te zitten (bron: Nico Imberg).
    Eli Lilly won 2 procent.

    Beetje lafjes. Net had je het nog over 20% koersstijging volgende week.

    Wie is trouwens Nico Imberg?
  9. Burdie65 23 april 2020 22:43
    quote:

    BassieNL schreef op 23 april 2020 07:17:

    [...]Dat gaat niet zo snel. Vorig jaar werd er ingeteerd op de voorraad. Dus verdubbeling capaciteit is nog geen potentiele omzetverdubbeling.

    En dan nog... moet 80% van de extra te produceren Ruconest tegen Amerikaanse prijzen worden verkocht (zoals nu het geval is). Zie jij het gebeuren?
    Ik heb nog niets van Pharming zelf vernomen dat ze nog meer productie capaciteit gaan genereren maar als dit een volgende toepassingsmogelijkheid is voor RUCONEST zou ik als bestuurder de kopieermachine aan gaan zetten en nog verder gaan opschalen.
    Het lijkt mij dat als je het kopieëren eenmaal onder de knie hebt dat dat vervolgens wat sneller zal gaan. En de EMA en FDA zullen hier wellicht in deze situatie ook wel sneller groen licht geven. Wat denk jij?

    PS: Ik heb het over de uitbreiding op basis van de konijnen en niet de koeien! Dat zal nog wat langer op zich laten wachten!
  10. forum rang 4 Daarom 23 april 2020 22:46
    Lees het nog een keer Eric, het gaat om het hamsteren.

    En ja, als het persbericht komt met de aankondiging van het Covid-19 onderzoek verwacht ik een stijging van pakweg 20%. De fantasie die er dan komt gaat hier honderden posts per dag opleveren 9en stijgende koersen).

    Jij denkt dat de koers onder de € 1,05 komt omdat je op die koers short bent gegaan. Prima.
  11. forum rang 4 Daarom 23 april 2020 22:47
    quote:

    Remfin schreef op 23 april 2020 22:45:

    Neem even aan dat onderzoek in zwitserland plaatsvind. Hopelijk kunnen ze snel beginnen.
    Als blijkt dat ruconest werkt ontstaat er wel een ander "probleem". Veel meer vraag dan aanbid.
    het wordt een internationaal onderzoek, dus nog veel mooier. Nog veel meer publiciteit. Internationale fantasie!!!
  12. Lekker ding 23 april 2020 22:48
    quote:

    Wuhatsjoe schreef op 23 april 2020 18:43:

    In afwachting van het goede nieuws, denk ik ondertussen na over het ideale uitstapmoment als het aandeel straks serieus meer waard wordt. Het is natuurlijk lastig te voorspellen wat de koers zal worden, maar misschien heeft iemand beleggingservaring met een soortgelijke situatie/aandeel.
    Het gaat me niet zozeer om een bedrag per aandeel, maar meer over de manier waarop de koers zich zal kunnen ontwikkelen. Is dat, na ineens veel, daarna in kleine stapjes erbij of juist eraf.

    Vergelijk de situatie met woensdag j.l. ineens stijgt het aandeel met >25% en zakt daarna geleidelijk weer weg (men zegt vooral door shortende partijen). Is eenzelfde beweging dan ook te verwachten? Nogmaals het gaat me niet om percentages of bedragen, maar om in te schatten op welk moment je het aandeel het beste weg kan doen. Is daar iets zinnigs over te zeggen?

    Leuk dit! Heeeeeel lang gelden, in het begin van deze eeuw, bezat ik ook al aandelen pharming. Dit forum was ook toen al een van de meest bezochte forums. Net zoals nu, symphatieqe schrijvers en minder symphatieqe schrijvers. Geweldig om samen te lezen, te delen, te schrijven en te dromen over dit aandeel.
    Ik ben niet actief in het plaatsen van heel zinnige berichten, dus ik volg het graag en haal daaruit mijn idee over het koers verloop. Sommige vinden het nodig om shit te schrijven, dat is jammer!

    Als ik denk aan 15 jaar geleden ongeveer, waren er ook ontwikkelingen bij pharming die de schrijvers van toen deden durven dromen. Dromen over een koers van meer dan €2,- ..... en die koers kwam er ook. Ik had vandaag nog een afschrift in mijn handen met de verkoop van pharming aandelen van €2,47 ..... en toen werd er nog geen winst gemaakt en toen waren er alleen nog maar medicijnen in ontwikkeling. En toen was er zeker geen zicht op een goed gekeurd medicijn die perfect kan worden ingezet bij een pandemie. Dus........
    Pharming is een gezond bedrijf met genoeg winst en uitzicht op meer winst. En heel misschien nog wel een heel leuk medicijn bij de ergste symptomen bij Corona. Als dat zo is dan is the sky the limit! Dan doe ik mijn pharming aandeeltjes niet weg voor minder dan €10
6.135 Posts
Pagina: «« 1 ... 187 188 189 190 191 ... 307 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links