Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Gemengd beeld op Wall Street

Lees over dit aandeel ook

  1. mei '21 Beursblik: april lastig vatbare maand voor beleggers 2
  2. mrt '21 Techbedrijven als Apple en Tesla fors onderuit op Wall Street 2

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

20 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 16 april 2020 20:19
    Volgende week weer een nieuwe injectie van 2 biljoen van de Fed en de week daarop weer en de week daarop etc etc etc

    Een duurzame wereld met groene energie (wat is groen, windmolens, laat me niet lachen, als je dat fabeltje geloofd dan ga je er maar eens in verdiepen).
    Een duurzame wereld gaat niet samen met een economie die gebaseerd is consumeren en nog meer consumeren. Maar zonder consumeren heb je ook geen fractioneel creëren van geld nodig dus waar zit dan het verdienmodel voor banken ?
    Dus als je banken hoort praten over een duurzame samenleving zet daar dan vooral een heel groot vraagteken bij.
  2. ChiaraDenzo1 16 april 2020 21:19
    16 april 2020 20:08
    Laatste update: 34 minuten geleden
    145
    Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email
    Zeven grote staten in het oosten van de VS, waaronder New York, hebben de lockdownmaatregelen vanwege de coronacrisis verlengd tot 15 mei. Zij vinden dit de beste manier om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Zij wachten hiermee niet op de plannen van president Donald Trump, die de Amerikaanse economie naar verluidt over twee weken weer wil opstarten.

    Trump zou volgens ingewijden mikken op een herstart van de economie in de minst getroffen staten rond 1 mei. Hij zou hierover donderdagavond een persconferentie beleggen. De Amerikaanse economie is keihard getroffen door de coronacris; 22 miljoen Amerikanen zijn de afgelopen drie weken hun baan kwijtgeraakt.

    Gouverneur Andrew Cuomo van New York maakt als eerste de verlenging van zijn lockdown bekend, ook al toonden recente cijfers aan dat het aantal besmettingen in zijn staat zich stabiliseert.

    Hij maakte met zes andere staten aan de oostkust de afspraak om dezelfde lockdowntermijn aan te houden, om een verdere verspreiding van het virus in te dammen.

    Ook Los Angeles verlengt de lockdown met een maand
    Niet alleen in het oosten van het land hebben staten en steden duidelijk gemaakt geen gehoor te gaan geven aan de doorstartplannen van Trump. De stad Los Angeles maakte afgelopen week ook bekend zeker tot 15 mei de quarantaine van zijn bewoners aan te houden.

    Niet alleen gouverneurs hebben hun nadrukkelijke zorgen geuit over de plannen van Trump. Ook virologen en andere medisch experts vinden het onverantwoord om mensen rond 1 mei alweer massaal naar hun werk te laten gaan. Zij stellen allemaal dat er meer tests beschikbaar moeten zijn voordat over zulke versoepelingen kan worden nagedacht.

    Trump heeft al een aantal keer toegezegd dat er voldoende tests zouden zijn, maar de praktijk wijst anders uit. De VS betreurt inmiddels 31.000 dodelijke slachtoffers als gevolg van het virus, meer dan welk land ter wereld dan ook.
  3. victory advies 16 april 2020 21:38
    De meeste geluiden zijn u allen al bekend. Overheden grijpen massaal in en schromen niet om massaal ETF's op te kopen om de markt te ondersteunen. De grootste aandeelhouders ter wereld zijn nu dus de overheden....

    KLM heeft 10 miljard steun nodig, hun piloten worden 100% doorbetaald en zij zelf schamen zich dood voor dit beleid daar waar hun collega's van BA € 2500,- per maand ontvangen. Senior Captain KLM verdient gewoon 3 ton ex pensioenopbouw. Dit betekent straks massale processen immers als de overheid bijv. de KLM nationaliseert wetende dat zij een mega schuld op zich nemen maar andere kleinere bedrijven die het niet redden niet redt, dan kan je erop wachten dat die de overheid aansprakelijk stellen voor hun disproportionaliteit.
  4. [verwijderd] 17 april 2020 07:03
    quote:

    FairValue schreef op 16 april 2020 23:19:

    Trump zij eigenlijk vrij weinig. Lockdowns kunnen nog maanden duren.

    De landen die het meest soepel zijn zullen het hardst geraakt worden. We zullen zien hoe dit afloopt. Ik verwacht een drama als dit zo door gaat.
    Kijk even naar de koers aub!

    Oja haal een long verdien je ook wat...
20 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links