Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,900 26 apr 2024 17:35
  • +0,019 (+2,16%) Dagrange 0,883 - 0,903
  • 3.641.122 Gem. (3M) 6,8M

Radio Pharming !

43.721 Posts
Pagina: «« 1 ... 352 353 354 355 356 ... 2187 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 18 februari 2019 23:19
    quote:

    Lonely Shepherd schreef op 18 februari 2019 22:49:

    [...]
    Hopelijk niet te ver van bij jou en Cody!
    Gaan ze ook schapen houden?
    www.youtube.com/watch?v=TCiHXwtGxPg
    Moerstraten, is niet zo ver. Cody blijft bij mij en in het weekend bij Kim. Cody is van ons beiden. Al weer bijna 9 jaar.
  2. [verwijderd] 19 februari 2019 08:25
    [quote alias=Jager63 id=11431045 date=201902182316]
    [...]x
    Ook haar laatste paard Juul in moeten laten slapen een maand of twee geleden.

    [/quote

    Ach Juul ook? Wat zal ze haar missen. Jullie delen Cody, mis je Cody in het weekend dan niet? Geef Kim een knuffel en feliciteer haar met de nieuwe toekomst, wie weet komt er een ander paard alhoewel net als met mensen is de één niet te vervangen door een ander!
  3. [verwijderd] 19 februari 2019 09:13
    quote:

    Loisje schreef op 19 februari 2019 08:25:

    [quote alias=Jager63 id=11431045 date=201902182316]
    [...]x
    Ook haar laatste paard Juul in moeten laten slapen een maand of twee geleden.

    [/quote

    Ach Juul ook? Wat zal ze haar missen. Jullie delen Cody, mis je Cody in het weekend dan niet? Geef Kim een knuffel en feliciteer haar met de nieuwe toekomst, wie weet komt er een ander paard alhoewel net als met mensen is de één niet te vervangen door een ander!
    Hele grote en pijnlijke gebeurtenis voor Kim.
  4. forum rang 10 voda 19 februari 2019 11:34
    Ferry, ken(de) je hem?

    Oudste radio-dj van Nederland, Bob van Huët, is overleden: ‘Dag lieve luistervrienden, bedankt voor alles’

    De oudste radio-dj van Nederland, Bob van Huët (88), is vannacht overleden. Dit meldt zijn zoon vanmorgen aan deze krant. Van Huët was al een tijdje ongeneeslijk ziek. Hij had longkanker. Chemokuren en operaties weigerde hij, want ‘daar ben je nog zieker van’, zei hij.

    Hans Hemmes 19-02-19, 08:06 Laatste update: 11:20

    Van Huët was tientallen jaren razend populair met zijn verzoekplatenprogramma Muziek Bouquet dat op lokale zenders te beluisteren was. Hij stierf bijna in het harnas, stopte pas toen het echt niet meer ging. Zijn laatste woorden op de radio: ,,Dag lieve luistervrienden. Bedankt voor alles.”

    Bob van Huët was een vriend voor veel Hagenaars: zijn luisteraars, de mensen met wie hij samenwerkte en leerlingen die hem kenden als conciërge van gymasium Haganum. Een rebelse man, eeuwige kwajongen. Maar bovenal de dj die tientallen jaren, elke weekend weer, zijn Muziek Bouquet presenteerde.

    Lees ook
    PREMIUM
    Radiodj Bob(87) kocht zelf plaatjes: ‘Toen had je nog geen YouTube’
    Lees meer
    'Zolang het kan ga ik door'

    Dag lieverd
    Er zijn weinig radiomakers die zo’n hechte band met hun publiek opbouwden als Bob van Huët. Hij was een geboren verhalenverteller, toonde oprechte aandacht en pakte vrouwelijke luisteraars op zijn eigen manier in. ,,Dag, lieverd, hoe gaat het”, klonk het dan altijd. Zijn liefde voor de medemens gecombineerd met een enorme muziekcollectie maakten zijn verzoekplatenprogramma tot een unieke gebeurtenis.

    Bob heeft Haagse radiogeschiedenis geschreven: ruim 50 jaar was hij niet weg te slaan uit de ether. Hij begon in de jaren zeventig bij de Haagse piraat Radio Centraal onder de naam Mister X. Een schuilnaam was noodzaak, want plaatje draaien op ‘kanaaltje 25’ was illegaal en Centraal werd geregeld opgepakt door de Radio Controle Dienst. ,,Ik verstopte de zenders op de zolder van Haganum. De politie heeft ze niet gevonden en de school wist van niks”, zei hij vorig jaar nog in een radio-interview, met pretlichtjes in zijn ogen. Hij vond het een heel spannende tijd, maar zijn toenmalige vrouw zag dat anders.

    Tekst gaat verder onder de afbeelding.

    Bob van Huët op zijn 88ste verjaardag. Hij was blij met de dvd over zichzelf. © Midvliet FM

    Australië
    Later stapte hij over naar de ziekenomroep Zoba, de legale lokale omroep Lokatel, Vokabel, omroep Rijswijk en sinds 2016 was zijn show te horen op Midvliet FM. Het maakte niet uit welke omroep Muziek Bouquet uitzond: de luisteraars volgden hem toch wel. Via internet schakelden zelfs mensen in Australië, Indonesië en Canada in.

    Het publiek kon alles bij hem aanvragen: Nederlandstalig, Engels, Frans, Duits, instrumentaal. Thuis in Loosduinen had Bob een enorme platen- en cd-collectie opgebouwd waarin hij alles kon terugvinden. Met volkszanger Frans Bauer had hij een aparte band. Hij kende hem al als ‘klein ventje’ en noemde hem ‘een persoonlijke vriend’. Frans wilde in februari nog langskomen in de studio, maar toen was Bob al te ziek. Ze hebben nog wel gebeld met elkaar. De luisteraars vonden het sowieso heerlijk om met hem te praten of de dj aan het werk te zien. Op kanaal 41 van Ziggo zwaaide hij naar ze en konden ze meegenieten van de handgebaren die hij maakte, genietend van de muziek.

    Radio West
    Bob van Huët in zijn element achter de microfoon van Midvliet FM. © Midvliet FM

    Bob is nooit doorgebroken op de regionale of landelijke radio. Maar dat had wel gekund: na de dood van ome Arie (Jaap Alleblas), maker van het populaire ‘Arie op Muzieksafari’ in 1998 werd hij door Radio West gevraagd zijn plek in te nemen. Er is toen ook een proefprogramma gemaakt. West wilde met hem in zee, maar stelde eisen aan de platen die hij kon draaien. Bob bedankte voor de eer en ging verder op lokale zenders. Hij wilde zich niet laten knevelen door voorschriften van de hoofdredacteur. De titel van het boek dat zijn vriendin Wies Koppijn over hem maakte heet niet voor niets ‘Bob, de rebel’.

    Hij voelde zich helemaal thuis achter de microfoon bij Midvliet en had nog jaren willen doorgaan. Maar toen kwam de diagnose longkanker. Bob heeft er nooit een geheim van gemaakt en ook dit gedeeld met zijn luisteraars. Hij bleef optimistisch tot er ook nog een longontsteking overheen kwam. Pas toen besloot hij te stoppen. Maar hij wilde dat zijn levenswerk Muziek Bouquet werd voortgezet. Op 10 februari droeg hij de presentatie over aan Pieter Kuipers (oud-Omroep West). Zijn vriendin Wies las een boodschap van hem voor. Op de radio klonk ‘We zullen doorgaan’ van Ramses Shaffy en ‘Adios Amigo’. Bob luisterde thuis mee en belde later nog even op. ‘Niet zo in mineur jongens’, zei hij.

    Voorbeeld
    Op sociale media regende het weer reacties, die aangaven hoe populair hij was. ‘Sterkte, icoon van de radio, ik kende je al bij de Zoba, je hebt me nog opgeleid, leuke bevlogen man die als dj met zijn muze Wies zoveel mensen meer heeft laten stralen, jij bent mijn inspiratiebron voor radiomaken geweest, we zullen je missen’.

    Voor al die mensen die Bob op handen droegen heeft hij in december nog één radioprogramma opgenomen waarin hij persoonlijk afscheid zal nemen. Het lag klaar voor uitzending tot het moment van zijn overlijden. De allerlaatste groet van Bob van Huët is bewaard voor al zijn ‘lieve luistervrienden’.

    www.ad.nl/den-haag/oudste-radio-dj-va...
  5. [verwijderd] 19 februari 2019 14:09
    Hans, het lijkt een bevlogen, aimabele man geweest te zijn met empathie voor zijn medemens. Prachtig dat hij naast zijn werk, van zijn hobby een beroep kon maken. De naam komt mij bekend voor echter ik heb niet naar deze radiostations geluisterd.
    Een lieve man en wat zal hij door zijn trouwe luisteraars gemist worden! Sterkte voor de gehele familie.
43.721 Posts
Pagina: «« 1 ... 352 353 354 355 356 ... 2187 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links