Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Wall Street eindigt handelsweek in mineur

Lees over dit aandeel ook

  1. mei '21 Beursblik: april lastig vatbare maand voor beleggers 2
  2. mrt '21 Techbedrijven als Apple en Tesla fors onderuit op Wall Street 2

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. Mrx77 6 oktober 2018 09:53
    Het is bizar dat de aex vele malen harder daalt om indicatoren van usa:
    Rente usa omhoog betekent dat beurzen usa flink overgewaarderd zijn want de rente daar is hoger dan div.rendement...dit heb ik vaak aangegeven dan hoor je aangepraat excuus dat het daar in usa goed gaat...? Al gaat het duizend keer beter maar als rente hoger is dan dividend afgelopen, want dan gaat het kapitaal naar de obligaties ipv aandelen...in europa is dit nog lang niet het geval maar toch daalt europa wederom vele malen harder dan usa...we zijn zelfs veel harder gedaale op het handelsoorlog van trump en china. Usa stijgt doodleuk verder, om de verkiezingen van usa te garanderen lijkt wel. Ik vermoed dat usa al vanaf moment dat trump de beurzen manipuleert via centrale bank en zijn vriendjes. Zijn incidentele fiacale stimulans moet een stijging van wallstreet in ca een jaar van 15000 naar binna 27000 niet kunnen goedpraten. Aex staat nog steeds op het niveau van dat moment...Is dit manipulatie is het goed te praten dat onze fondsen VEEL lagere KW hebben dan usa..het is duidelijk te zien dat yankees aandelen buitenland verkopen en op wallstreet aan het kopen zijn o m verkiezingen trump veilig te stellen dus pure manipulatie.
  2. willem1000 6 oktober 2018 11:41
    Slechts sentiment is juiste woord,verlies("brievenbus"helemaal eens) FANG controleert ons al jaaaren! vanuit de Verenigde Staten. Nu bang voor chinezen? macro-economische cijfers US vielen ietsje tegen. Motor Duitsland hapert nog steeds. Verwarrende mededelingen door Brexit,Rutte,Polman, nou eigenlijk niet... Politiek loopt in Europa achter de feiten aan, Rutte voorop?Betekent uitstel van beslissing bij hem wachten op Nato drill, Brexit,Duitsland,Italie om de 2 miljard meevaller toch maar in eigen zak te steken? En,Onze Rekenkamer heeft toch nooooit fouten gemaakt,dus verkeerde inschatting buitenland?! je krijgt het geld lekker toch niet...Er is toch een probleem( teveel regulering) bij de banken. Nog steeds zie ik de klimaat acties van deze regering de Nederlander belasting verhoging geven. Zal net zo gaan als voorheen bij de subsidie agrarische industrie. Innovatie betekent mooie verhalen over Cyber, Ukraine en bij de VN speechen over cynisme en sarcasme, lees maar na.blijken het toch niet de Russen geweest te zijn maar de chinezen, wat een geluk voor Trump en Rutte.
  3. Teleurstelling 8 oktober 2018 06:33
    Met iedereen hier eens, maar wat mij al jaren irriteert en telkens weer aanhaal, is dat onze AEX-mannen hier NOOIT over praten. Erger ze praten de beurs juist naar beneden, maar daar hebben ze zelf profeet van zo lijkt het. Erg zuur van mij, maar dat ga je toch geloven na zulke onzinverhalen.
  4. [verwijderd] 8 oktober 2018 09:34
    Zou dat ook niet het geval zijn met de presentatie van de grafieken, met gewichtige personen die ernstig spreken over bodemlijnen, breekpunten, doorbroken steunlijnen, en wat niet meer. Veel mensen zullen gaan verkopen als zo'n "breakdown punt" bereikt wordt, en natuurlijk zakt dan de koers. De specilisten slaan zich weer op de borst want ze hadden weer gelijk
  5. [verwijderd] 8 oktober 2018 09:38
    Ach, , als er maar iets negatiefs te zeggen valt over the VS, wordt het van de daken geschreeuwd. Dat de AEX de laatste 8 weken 5.5% is gezakt, terwijl het niets met de handels oorlog te maken heeft, wordt verzwegen. Het zou juist een goede kans zijn voor Europa. Want voorlopig zit China met 500 miljard aan goederen in zijn maag
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links