Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Slotcall: Eurodagje

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Nick Bakker

Van je hobby je werk maken, is dat slim? Nick Bakker doet dat als Market Watcher bij IEX. Hij verzorgt dagelijks het Fondsenrondje, de Slotcall en het IEXNieuws. Daarin houdt Nick u op de hoogte van al het beursnieuws, de AEX en alles wat er maar speelt bij Nederlandse aandelen. Beleggen, stockpicken, maar ook speculeren. ...

Meer over Nick Bakker

Recente artikelen van Nick Bakker

  1. jul '18 Liveblog: Trump en BAM 3
  2. jul '18 Liveblog: Microsoft 7
  3. jul '18 Slotcall: Shell en Unies 3

Reacties

16 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 moneypocket 28 augustus 2017 23:24
    quote:

    Bully 77 schreef op 28 augustus 2017 23:09:

    Als je meeneemt dat de euro vrijdag bij het slot in Europa rond de 1,1885 stond en nu op 1,197 dan heb je het toch over 0,7%. Dan kan ik niet zeggen dat dat geen issue is!
    Wanneer zal de OPEC de dollar verlaten en overgaan naar de euro voor het afrekenen van de olie? Gezien de flink stijgende euro zou ik het wel weten....Tja, indien Trump de dollar zwakker wil maken kan hij de deksel wel eens op de neus krijgen.....
  2. forum rang 6 ff_relativeren 29 augustus 2017 00:40
    Een stukje achtergrond bij het raketverhaal ;
    De Noord-Koreaanse raket vloog over het Japanse eiland Hokkaido.
    Direkt boven Hokkaido ligt het eiland Etorofu dat onder Russische invloedssfeer ligt.

    bron : nl.wikipedia.org/wiki/Hokkaido_(Japan) .

    De hoofdstad van Hokkaido is Sapporo en heeft 2 miljoen inwoners.
    Dat maakt het incident van deze nacht extra onaangenaam.

    Via deze link wat actuele informatie over Hokkaido en Sapporo :
    tokyo.nl/japan/sapporo/ .
  3. [verwijderd] 29 augustus 2017 05:38
    welicht kantelpuntje in de korea crisis. misschien dat die koreaanse bbq in seoul er nooit in zit voor mij. vond het nieuws ook vrij heftig btw. ben niet verder gekomen momenteel dan een nu.nl berichtje. ben me aan het richten om volop dim sum in huis te halen. en kan mij niet veroorloven om mij druk te maken dat ik nooit in seoul een heerlijk schotel vol met zeevruchten kan eten in mijn leven.

    soms zie ik dat er wat baarden beginnen in te steken op leger en politie eenheden. hier en daar wat verijdelde aanslagen, en gelukte aanslagen. lijkt een golfje van extremisme.

    dat steken, hoe erg ook, lijkt me een beetje een stuiptrekking van een dode kip. maar goed, het nageltjes bijten zit hem vooral in het feit, dat meneer kim weer met wat verboden vuurwerk aan het kloten is. en als een rund bezig is. wat weer verdere golfjes van extremisme kan opleveren. dit zijn van die momentjes voor boze baarden om toe te slaan. maar goed.
  4. [verwijderd] 29 augustus 2017 06:02
    zou geinig zijn als er een beurscrashje aan zit te komen. fuck die dim sum, ga zo pitten. heerlijk slapen, lekker onder de wol, onder zeil. morgen weer een dag. voor niets gaat de zon op. de zon is gratizzzzzzzzz. kijken kijken niet kopen.

    misschien moet ik toch maar eens wat groenten in een pot laten rotten.
  5. [verwijderd] 29 augustus 2017 06:06
    www.youtube.com/watch?v=whwe0KD_rGw

    ik denk zelf dat vaders met dochters een hekel hebben aan justin bieber. justin bieber lijkt onschuldig, maar hij drukt waarschijnlijk menig man van middelbare leeftijd de midlife crisis in. die staan natuurlijk direct breezers te bestellen. en we houden een hele boel vrouwen met daddy issues over. maar dat is mijn bescheiden analyse van het geheel.

    ik heb trouwens 6 bare knuckle fights van muggen gewonnen. maar daar is natuurlijk niemand geinteresseert in. ik zou zeggen wie het kleine niet eert is het grote niet weert.
  6. Mrx77 29 augustus 2017 09:19
    Ja ik hoor dat de orkaan een deel van de olieraffin.in usa heeft stil gelegd.Geen ankele analist schrijft hier fatsoenlijk over en bij elke lichte stijging vd euro wirdt er met vette letters en.uitroeptekens geschreven, alsof ze paniek willen veroorzaken. Ipv te zeggen dat euro licht stijgt door de zeer aantrekkendr europese economie wordt alleen aangegeven dat glad half vol is. De euro stijgt en dat is positief dat geeft aan dat wij zeer goed presteren. De markt heeft vertrouwen in de euro, maar helaas zal de negatieve bijwerking de export zijn maar niet vergeten dat de euro op 1.40 heeft gestaan toen zei geen enkele analist dat de euro duur was, maar nu is de euro zgn. duur op 1.20...
16 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links