Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Slot: Cijferbonanza!

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Nico Inberg

Nico Inberg maakte deel uit van onze Beleggersdesk: een team van 7 beleggingsexperts op het gebied van fundamentele en technische analyse. Onze fundamentele experts zijn op en top professionals met tientallen jaren ervaring in het vak. Zij bestuderen jaarverslagen, kwartaalrapportages, prospectussen, brancherapporten, de pre...

Meer over Nico Inberg

Recente artikelen van Nico Inberg

  1. nov '20 IEX Weekend: ING, Pharming, ABN en PostNL 1
  2. nov '20 BAM: Pas op de plaats
  3. nov '20 HAL: Deal or no deal?

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 6 ff_relativeren 25 juli 2017 19:36
    @ Nico,

    er is wel nieuws over Esperite, maar dat is geen aanleiding voor de koersstijging van vandaag. De halfjaarcijfers van Esperite komen niet meer op 29 augustus. In alle stilte heeft Esperite op haar website de datum op 20 september gezet, zonder opgaaf van reden.

    Niet echt een reden om de beurskoers te laten stijgen. De bounce die we vandaag zien (vanaf de € 0,45) doet even terugdenken aan de uitoefenprijs voor de converteerbare leningen (door Educe en door de CEO van Esperite) die recentelijk op € 0,45 gezet werd.
    Na de koersdalingen van de afgelopen dagen was de marge voor CEO Amar en voor Educe verdampt .. en wonder boven wonder ... hebben beide partijen vandaag weer wat marge cadeau gekregen.

    Boeien doet het me verder niet, maar de onverklaarbare (alweer) vertraging van de cijfers zou m.i. eerder een reden zijn om nog maar eens heel hard te twijfelen.

    disclosure : geen positie, nooit gehad.

    ps, de VEB schreef onlangs nog dat Esperite afhankelijk is van het uitonderhandelen van nieuwe wavers (zonder dat geen nieuwe leningen meer), of het vinden van een andere financierder.
    Kortom, een liquiditeits-issue dat borrelt ..

  2. Brievenbus 25 juli 2017 19:43
    Olie spuit omhoog, eindelijk eens iets van die domheid uit de markt; alleen, Shell gaat slechts gedeeltelijk mee terug omhoog.

    Zoals je kan lezen in het Shell draadje:

    Brent alweer over de 50 dollar per vat.. Begin juni stond brent ook rond de 50 dollar en stond stonden we een euro hoger rond 24,40
  3. Brievenbus 26 juli 2017 09:04
    Nou zeg redactie, mag ik ray er niet even beleefd op wijzen dat hij al maanden uitsluitend op IEX komt om vervelend op mij te reageren?
    Terwijl ik hem zo goed als altijd verstandig negeer?

    Klik gewoon even op zijn naam en dan zie je dat.

    Afijn, olieprijs weer hoger, die onzin is dus echt uit de markt aan het verdwijnen, nu Shell nog; als de cijfers morgen ook nog meevallen dan krijgen de shorters het heel, heel erg moeilijk.
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links