Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Connect / branded content

Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals en beleggers met elkaar in contact brengen. Connect-content wordt u aangeboden door onze partners. Sluit
Connect label

Outlook 2021 Online Event: Turbojaar

Outlook 2021 Online Event: Turbojaar

Wie de coronacrash en de tech- en herstelrally tot in de perfectie bespeeld heeft is binnen, hopen we. Voor de rest bieden we samen met Société Générale een kijkje in de toekomst op dinsdag 15 december. U hoeft de deur niet uit; u kunt drie webinars en een paneldiscussie online volgen. Gratis, alleen even inschrijven:

Meld u nu aan


Welk aandeel wordt het Alfen van 2021? Het Tesla van het decennium? Schakel 15 december in voor technische en fundamentele visies op het komende beursjaar.

Dikke kans dat 2021 een wat minder volatiel beursjaar wordt dan achtbaanjaar '20. Voor wie geen zin heeft om te wachten tot Veelbelovend Aandeel A vijf keer over de kop is gegaan, zijn er gelukkig altijd nog hefboomproducten.

Turbo's

Een van de uitgevers van die hefboomproducten is Société Générale, hoofdsponsor van dit Outlook-evenement. Met de turbo's van 'SocGen' kunnen beleggers met een hefboom versneld inspelen op koersbewegingen van onderliggende waarden, zoals aandelen, indices, obligaties, valuta en grondstoffen.

Voor een Turbo op de AEX met een hefboom van 5 betekent dit bijvoorbeeld dat als de AEX met 1% verandert, de koers van de Turbo met 5% zal veranderen. Dit geldt zowel bij een Turbo Long (stijging) als bij een Turbo Short (daling).

Hoe hoger de hefboom, des te gevoeliger de Turbo en des te sterker de reactie bij een verandering van de koers van de onderliggende waarde. En hoe groter uiteraard ook de risico's als uw visie niet uitkomt. Net als aandelen zijn Turbo’s gemakkelijk te verhandelen bij uw eigen bank of broker.

Turbo’s kunnen ook worden ingezet om de beleggingsportefeuille (tijdelijk) in te dekken, waarbij de turbo toeneemt in waarde als de markt van de onderliggende waarde in uw portefeuille daalt. Turbo’s zijn daarmee een alternatief voor putopties.


Voor wie niet zeker weet welke Turbo bij hem of haar past, heeft Société Générale een handig tooltje ontwikkeld. Turbo's zijn risicovolle producten voor ervaren beleggers; u kunt uw inleg verliezen. Eerst meer weten? Kijk hier voor algemene informatie over hefboomproducten.

Over Société Générale

De serie Outlook 2021-webinars wordt mogelijk gemaakt door Société Générale, dat in 2018 de activiteiten van de divisie Equity Markets & Commodities (EMC) van Commerzbank overnam. De portefeuille is daarmee verbreed en de expertise uitgebreid. Op het gebied van turbo’s en certificaten is het aanbod voor Nederland uniek qua breedte en variëteit. Société Générale is de enige aanbieder in Nederland met zowel BEST, Classic, Limited als SMART turbo’s, waaronder sommige ook met wisselkoersdekking (‘quanto’).

Webinars

Op 15 december nemen IEX en Société Générale u mee op een eerste verkenningstocht naar beursjaar 2021 in een serie van vier webinars op één dag, waarin we de vooruitzichten en de kansen voor beleggers in het nieuw jaar bespreken.

Dat doen we met een mooie line-up van bekende beleggingsexperts:

  • Royce Tostrams (IEX/tostrams.nl)
  • Geert Jan Nikken (Leomont)
  • Martine Hafkamp (Fintessa Vermogensbeheer)
  • Arend Jan Kamp (IEX)
  • Niels Koerts (IEX Beleggersdesk)

Deze webinars zijn gratis bij te wonen, aanmelden kunt u hier.

Meld u nu aan


Het volledige programma ziet er als volgt uit:

10.00-10.45 Kick-off: terugblik 2020 en hoe nu verder?

  • Technisch analist Royce Tostrams blikt terug en vooruit.

12.00-12.45 Beleggingskansen volgens Technische Analyse

  • Geert Jan Nikken geeft op basis van Technische Analyse zijn visie op de markt.

16.00-16.45 Hoe zullen de financiële markten zich verder ontwikkelen en waar liggen de kansen?

  • Het duo Niels Koerts en Arend Jan Kamp bespreekt de markt in hun kenmerkende losse stijl.

20.30-22.00 OUTLOOK 2021-DEBAT

  • Onder leiding van Elianne Kuepers gaan de experts het debat aan: hoe kunnen beleggers zich voorbereiden op beursjaar 2021?

 

Meld u nu aan

Auteur: Connect

Connect is het branded contentplatform van IEX Media. Deze content wordt gemaakt in samenwerking met onze Connect-partners.

Meer over Connect

Recente artikelen van Connect

  1. 26 mrt Onward Medical-CEO Dave Marver geeft een business update
  2. 14 mrt IEX Gouden Stier 2023: Vijf vragen aan Meewind
  3. 28 dec IEX Gouden Stier 2023: Vijf vragen aan LYNX

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links