Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'CVC Capital wil €500 miljoen meer ophalen met beursgang'

'CVC Capital wil €500 miljoen meer ophalen met beursgang'
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) CVC Capital Partners wil bij de beursgang vrijdag in Amsterdam 500 miljoen euro meer ophalen dan de aanvankelijke 1,8 miljard euro die de investeringsmaatschappij voor ogen stond, inclusief de overtoewijzingsoptie. Dit schreef persbureau Bloomberg donderdag.

De begeleidende banken zouden aan geïnteresseerde partijen hebben laten weten dat inschrijvingen onder de 14 euro per aandeel de kans lopen niets toegewezen te krijgen, wat wijst op een goede vraag naar de stukken.

CVC gaf maandag een prijsbandbreedte af van 13 tot 15 euro per aandeel, goed voor een marktkapitalisatie van 13 tot 15 miljard euro.

CVC geeft bij de beursgang in Amsterdam nieuwe aandelen uit, maar het gros komt van bestaande aandeelhouders, waaronder GIC Pte uit Singapore, Kuwait Investment Authority en mede-oprichter van CVC Donald Mackenzie.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links