Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Plan Griekenland niet onderhandelbaar'

ISTANBUL (AFN) - Nieuwe onderhandelingen over een Europees plan om Griekenland van een bankroet te redden, zijn niet aan de orde. Dat heeft de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Guido Westerwelle woensdag gezegd in de marge van een top over Afghanistan in de Turkse stad Istanbul.

,,Het hele programma waar wij net vorige week een akkoord over hebben bereikt, kan niet terug worden teruggelegd op de tafel', zei Westerwelle. De Griekse premier George Papandreou legde maandagavond een bom onder het plan door een referendum voor te stellen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. taurus86 2 november 2011 12:59
    Wat een held en wat een grote mond. Hij moet de moed tonen om het probleem correct te benoemen. De banken in Europa, staan onder water en niemand die dat durft te benoemen. Het redden van banken ten koste van het beschermen van gewone mensen, is schandelijk. Heb de moed om niet alleen het bizarre leengedrag van Griekenland c.s. te benoemen, maar ook te benoemen die daar schandelijk van geprofiteerd hebben. Dat Grieks schuldpapier nu minder betrouwbaar blijkt, dan had misschien meer bij Madoff moeten beleggen; maar over die verliezen zwijgt de financiële wereld. Die financiële porno mag niet genoemd worden.
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links