Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Crossject, aan de vooravond van de goedkeuring

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. Ponzi_NL 13 oktober 2023 10:06
    Crossject: Innovatieve Oplossingen voor Efficiënte Geneesmiddeltoediening

    In de moderne gezondheidszorg wordt voortdurend gestreefd naar nieuwe en innovatieve manieren om de toediening van geneesmiddelen veiliger en effectiever te maken. Eén bedrijf dat hierin een voortrekkersrol speelt, is Crossject. Dit Franse biotechbedrijf heeft de aandacht getrokken met zijn unieke en baanbrekende benadering van geneesmiddelafgifte, waarmee ze de gezondheidszorg verbeteren en het leven van patiënten over de hele wereld veranderen.

    ## Een Introductie tot Crossject

    Crossject, opgericht in 2008, heeft zichzelf gepositioneerd als een innovator in de farmaceutische industrie. Het bedrijf is gevestigd in Dijon, Frankrijk, en heeft als missie om injecties veiliger, gebruiksvriendelijker en efficiënter te maken. Het paradepaardje van Crossject is het Zeneo®-systeem, een baanbrekend platform voor injecties zonder naald.

    Het Zeneo®-systeem is ontworpen om de toediening van geneesmiddelen te vereenvoudigen en te verbeteren, en het heeft brede toepassingen in verschillende medische gebieden. De technologie van Crossject maakt gebruik van druk om vloeibare medicijnen te injecteren, waardoor het proces veiliger, nauwkeuriger en minder pijnlijk wordt.

    Het Zeneo®-systeem biedt verschillende voordelen die het onderscheiden van traditionele injectiemethoden:

    1. Pijnloze toediening:** Omdat het Zeneo®-systeem geen naald gebruikt, is de injectie vrijwel pijnloos, wat de ervaring voor patiënten aanzienlijk verbetert.

    2. Veiligheid:** Het ontbreken van een naald vermindert het risico op verwondingen en besmettingen aanzienlijk, zowel voor patiënten als zorgverleners.

    3. Nauwkeurigheid:** Het systeem zorgt voor een nauwkeurige dosering en afgifte van geneesmiddelen, wat essentieel is voor de effectiviteit van de behandeling.

    4. Gemak:** Het Zeneo®-systeem is gebruiksvriendelijk en vereist minimale training voor zorgverleners.

    5. Veelzijdigheid:** Het platform kan worden aangepast voor een breed scala aan medicijnen en toepassingen, waaronder allergieën, migraine, pijnbestrijding, en nog veel meer.

    Toekomstige Perspectieven

    Crossject heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt in de ontwikkeling van het Zeneo®-systeem en heeft samenwerkingen opgezet met farmaceutische bedrijven om hun medicijnen met dit innovatieve platform te combineren. Dit heeft geleid tot een groeiende interesse en acceptatie in de medische gemeenschap.

    Er is een grote deal gesloten met BARDA, een overheidsorgaan in de VS dat medicijnen koopt voor het leger. De eerst volgende stap is de EUA, de goedkeuring voor noodgevallen. Daarna volgt in 2024 de marktaanvraag. Als de goedkeuring er komt, dan stroomt er meteen veel geld naar Crossject en dan zijn ze in 2024 winstgevend. Dit is bevestigd door de CEO in een interview afgelopen week.
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 889,10 +0,73%
EUR/USD 1,0709 +0,12%
FTSE 100 8.186,16 +0,57%
Germany40^ 18.161,10 +0,00%
Gold spot 2.337,49 -0,02%
NY-Nasdaq Composite 15.927,90 +2,03%

Stijgers

Xior
+1,50%
Econoc...
+1,37%
SYENSQO
+1,28%
AZELIS...
+1,06%
Sofina
+1,00%

Dalers

Orange...
-2,77%
Proximus
-1,49%
Ontex
-1,37%
UCB
-1,32%
Umicore
-1,24%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links