Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel KPN Koninklijke AEX:KPN.NL, NL0000009082

  • 3,444 31 mei 2024 17:39
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 3,433 - 3,474
  • 98.909.868 Gem. (3M) 11,5M

KPN week 51

43 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. SpecKlaas 7 december 2015 08:43
    KPN leek behoorlijk terug te vallen. Absoluut was dat ook zo. Weliswaar nog steeds beter dan de AEX De afgelopen week -4,5% en de AEX -4,8%. De afgelopen maand +5,9% en de AEX -4,1%. Dit jaar KPN +30,9% en de AEX +5,3%.

    Kortom in de rentedip ging KPN ook mee, maar in de rest florerend.
  2. SpecKlaas 7 december 2015 09:11
    Nederlandse breedbandpenetratie groeit naar 92,5 procent
    zondag 6 december 2015 | 14:00 CET | Nieuws


    De Nederlandse breedbandmarkt bleef groeien in het derde kwartaal van 2015, waardoor de huishoudpenetratie van breedband op 92,5 procent stond aan het einde van september 2015. Dat blijkt uit het Dutch Broadband 2015 Q3-rapport van Telecompaper over de breedbandmarkt. De penetratie groeide met 2,4 procentpunten vergeleken met september 2014. De breedbandmarkt eindigde het derde kwartaal van 2015 met een totaal van 7,093 miljoen aansluitingen en een kwartaalgroei van 1 procent. De groei werd zoals gebruikelijk veroorzaakt door glasvezel. Ook was er weer groei bij kabelbreedband, na een zeldzame daling in het tweede kwartaal.
    Breedband via glasvezel groeide met 5,8 procent in het kwartaal om eind september uit te komen op 13 procent van de breedbandmarkt. De groei van breedband via kabel was bijna 1 procent in het derde kwartaal, naar een totaal van 3,28 miljoen verbindingen. Kabel is daarmee nog steeds de grootste breedbandtechnologie van Nederland. Breedband via DSL bleef dalen, dit kwartaal met 0,4 procent, waarmee deze technologie uitkwam op 2,9 miljoen aansluitingen. Het marktaandeel van DSL kwam daarmee onder de 41 procent uit.

    De grootste kabelaar van Nederland, Ziggo, groeide weer in het derde kwartaal. Ziggo kreeg er 29.000 aansluitingen bij, maar KPN (inclusief Telfort, XS4ALL en Edutel) groeide net iets harder met 31.000 nieuwe aansluitingen. Aan het einde van het kwartaal was Ziggo nog steeds de grootste met een marktaandeel van 43,6 procent. Het aandeel van KPN groeide met 0,1 procentpunt, om uit te komen op 40,5 procent. Dit is hetzelfde niveau als aan het einde van 2013.

    Ondanks de steeds groter wordende verzadiging zal de breedbandmarkt naar verwachting in 2015 groeien met 2,6 procent, met een afgezwakte groei van 2 procent in 2016. De verwachting is dat glasvezel en kabel blijven groeien, waarmee de aanhoudende daling van breedband via DSL kan worden gecompenseerd. Voor de periode 2015-2019 wordt een gemiddelde groei per jaar van 1,9 procent voorspeld in het aantal breedbandverbindingen
  3. [verwijderd] 12 december 2015 15:49
    Bedankt voor het openen van de nieuwe week.

    Hierbij de beleggingsvisie van ING voor 2016:

    Telecommunicatiebedrijven
    In de sector telecommunicatie zijn bedrijven actief die telefonie, internet of televisie aanbieden. Voor kabelmaatschappijen wordt het aanbod van populaire televisieprogramma’s en films (‘content’) steeds belangrijker.

    De verschuiving in de omzetten van spraaktelefonie naar dataverbruik heeft het verdienmodel van ondernemingen in deze sector sterk veranderd. De komende jaren wordt de sector met nog meer uitdagingen geconfronteerd. Zo worden vanaf april 2016 de roamingprijzen binnen Europa sterk verlaagd. Vanaf juni 2017 zal roaming helemaal verdwijnen, waardoor binnen de Europese Unie het tarief voor mobiel bellen in het buitenland gelijk zal zijn aan het tarief in het land waarin het abonnement is afgesloten. Hiermee gaat een van de laatste extra inkomstenbronnen van Europese aanbieders van mobiele telefonie verloren.

    Mededingingsautoriteiten maken consolidatie moeilijker

    Consolidatie, dus het via fusies en overnames tot minder en grotere spelers in de sector komen, zou de prijsconcurrentie in de telecomsector in toom kunnen houden. Dit zou de winst van de telecomaanbieders ondersteunen. Er komen dan immers minder aanbieders en door het schaalvoordeel kunnen de gemiddelde kosten dalen. De mededingingsautoriteiten zien echter juist graag veel concurrentie en stellen strenge voorwaarden aan fusies en overnames. In 2015 zijn enkele voorgenomen fusies van telecomaanbieders afgeblazen vanwege de ongunstige voorwaarden die de mededingingsautoriteiten hieraan stelden. Het uitblijven van consolidatie ivn de telecomsector beschouwen wij als het voornaamste risico voor deze sector in 2016.

    Breder productaanbod door bundeling diensten

    Een andere manier om te concurreren is productdifferentiatie: het verbreden van het productaanbod. Door pakketten aan te bieden met verschillende combinaties van telefonie, internet en televisie proberen aanbieders beter te voldoen aan de wensen van de klant. Televisie differentieert ook steeds verder. Digitale televisie wordt hoe langer hoe meer interactief aangeboden. Met ‘video on demand’ kunnen consumenten zelf bepalen wanneer ze de tv-programma's, films of sportwedstrijden van hun keuze willen bekijken.

    Telecom straks onderdeel mediasector?

    Gezien de opkomst van filmabonneediensten als Netflix en HBO en de verbreding van het aanbod aan reguliere televisiekanalen verwachten wij dat consumenten steeds meer ‘content’ (films en programma’s) zullen verlangen als onderdeel van de televisieaansluiting. Naarmate deze content een belangrijker onderdeel van de productieketen in de telecomsector wordt, zal de scheidslijn tussen de mediasector en de telecomsector minder scherp worden. Het lijkt een logische ontwikkeling dat een groot deel van de telecomsector op de lange termijn zal opgaan in de mediasector.
  4. [verwijderd] 12 december 2015 17:54
    En de visie van Morgan Stanley:

    Aandeel KPN moet je hebben, vindt Morgan Stanley

    AMSTERDAM (Dow Jones)--Het mobiele aanbod van Tele2 in Nederland is goedkoper dan dat van KPN (KPN.AE), maar zal geen verstorend effect hebben op de markt, concluderen analisten van Morgan Stanley, onder meer omdat KPN een kwalitatief beter netwerk heeft. Nu deze vermeende bedreiging uit de weg is, is KPN een telecomaandeel dat een belegger 'moet hebben', stellen ze. Op termijn zal Tele2 een marktaandeel veroveren van 20%, tegen 4% nu, verwachten de analisten, waardoor de mobiele inkomsten van KPN op de consumentenmarkt iets afnemen. Dividend plus extra uitkeringen als gevolg van desinvesteringen zullen het rendement voor aandeelhouders echter stuwen de komende jaren.
  5. [verwijderd] 12 december 2015 20:51


    Markttrends Operators
    Europese telecomsector genereert in 2020 600 miljard euro omzet
    Door: Pieter Waasdorp

    In 2014 was het aandeel van de Europese telecomindustrie in het gezamenlijke Europese bruto internationaal product 500 miljard euro, aldus de vereniging GSMA, waarbij alle GSM-netwerken zijn aangesloten. In 2020 stijgt deze bijdrage naar 600 miljard euro. Dit komt vooral door het investeren van de netwerken in 4G. In 2020 gaan 60 procent van alle mobiele telefoonverbindingen over 4G.

    Daarnaast stimuleren de groei van IoT en het daarvan afgeleide M2M ook de telefonieomzet in Europa fors. Meer en meer consumenten zullen overigens volledig gaan overschakelen op 4G, volgens GSMA, omdat dat vaak veel sneller is dan hun vaste internetverbinding thuis. Het gemiddelde datagebruik komt hierdoor in 2020 op 6GB per gebruiker te liggen.
  6. [verwijderd] 12 december 2015 20:58
    Telecom in Nederland bevindt zich op kantelpunt

    De telecomsector staat op een kantelpunt. Met die observatie opende Ed Achterberg, CEO van onderzoeksbureau Telecompaper, het congres Telecom Insights in het Louwman Museum in Den Haag.

    Nieuwe technologie maakt steeds hogere snelheden mogelijk, maar operators zoeken naarstig naar verdienmodellen waarmee ze investeringen in nieuwe netwerken kunnen terugverdienen, waar nu vooral OTT-spelers van profiteren. Tegelijk worden oude netwerken en netwerktechnologie zoveel mogelijk uitgenut - koper bij KPN, Docsis 3.0 bij Liberty Global.

    'Schijf van vijf'
    "Net als bij de schijf van vijf zijn er veel nieuwe ontwikkelingen in telecomland. Steeds hogere snelheden. Steeds meer diensten die dataverbruik vreten, steeds grotere tablets en smartphones om die diensten op te gebruiken. In Nederland heeft 50 procent van de huishoudens gemiddeld al minimaal 30 Mbps downloadsnelheid thuis.

    Uit de EU Benchmark van Telecompaper over het derde kwartaal blijkt dat bij 25 procent van de geanalyseerde mobiele pakketten er al snelheden tot 100 Mpbs aangeboden worden. Over twee jaar zal het dataverbruik viermaal zo hoog zijn als nu. En met 5G is in theorie een downloadsnelheid van 10.000 Mbps mogelijk."

    Genoeg mogelijkheden dus, stelde Achterberg, waarbij operators druk bezig om te zoeken naar een richting die het meeste oplevert. In veel gevallen is dat het aanbieden van videocontent, het liefst op een van de concurrentie onderscheidende manier. Ziggo probeert dat met een premium sportkanaal onder de naam Ziggo Sport. KPN zet KPN Play in de markt, terwijl de NPO en de commerciële omroepen het proberen met NLziet.

    2015 is kantelpunt
    "Maar terwijl Tele2 net vol inzet op zijn gloednieuwe, bijna landelijk dekkende 4G-netwerk, leunen andere operators steeds meer op 'oude' technologie. KPN verlegt de focus van glasvezel naar het upgraden van zijn kopernetwerk via technologie zoals vectoring en pair bonding. Liberty lijkt voor zijn Europese operaties met een Docsis 3.0 modem ook in te zetten op het zo lang mogelijk uitnutten van wat er al ligt."

    Kortom, 2015 is te zien als een kantelpunt, een jaar waarin geleidelijk aan nieuwe richtingen uitgeprobeerd en bepaald worden. De komende jaren zal geleidelijk aan duidelijk worden wat er zal werken en wat niet.
  7. [verwijderd] 12 december 2015 21:01
    Joost Farwerck KPN: onze netwerken zijn toekomstvast

    De verschillende netwerken van KPN zijn berekend op de huidige en toekomstige groei in het gebruik van data. Dat meldt KPN-COO Joost Farwerck tijdens het Telecompaper-congres Telecom Insights 2015. Volgens Farwerck is het bedrijf goed op weg om hiermee klanten beter aan zich te binden en te behouden.

    Farwerck ging onder meer in op de verwachte stijging van de gemiddelde downloadsnelheid van de klanten van KPN. Deze zal in 2016 uitkomen op een snelheid tot 40 Mbps voor ongeveer 90 procent van de klanten, een snelheid van 100 Mbps voor 85 procent van de klanten en tot 200 Mbps voor 70 procent van de klanten.

    Technieken die KPN hier voor in wil zetten zijn onder meer VDSL2 pair bonding, vectoring, VPLUS en NG.PON. Daarbij wordt glasvezel uitgerold tot in de straatkast en in veel gevallen niet meer tot in de meterkast. Farwerck benadrukt echter dat KPN nog steeds veel investeert in glasvezel.

    Het 4G-netwerk van KPN heeft inmiddels een dekking bereikt van 99,3 procent. Klanten hebben daarbij in 87 procent van de tijd daadwerkelijk toegang tot 4G, met een gemiddelde snelheid van 19 Mbps.

    KPN maakte eerder bekend dat het zijn mobiele 4G-netwerk in gaat zetten om bewoners in buitengebieden van sneller internet te voorzien. Dit is gericht op ongeveer 100.000 huishoudens. Volgens Farwerck heeft dit nieuws al op veel enthousiaste reacties van boeren kunnen rekenen.
  8. [verwijderd] 12 december 2015 21:10
    De gigabytes vliegen om je oren
    Telecom T-Mobile in de verkoop en agressieve tarieven van Tele2: consumenten profiteren van beweging op de telecommarkt.
    Marc Hijink

    Telecomaanbieder Tele2 maakt reclame in Leeuwarden.
    Het Nederlandse telecomlandschap zal er over een paar jaar heel anders uitzien. Ten minste, als gebeurt wat iedereen verwacht: de verkoop van mobiele provider T-Mobile aan een groep investeerders of aan kabelmaatschappij Ziggo.

    Deutsche Telekom, eigenaar van T-Mobile , vraagt naar verluidt 3 miljard euro voor het derde netwerk van Nederland. Volgende week brengen de geïnteresseerde partijen hun bod uit. Dat zijn in ieder geval een groep private equity-investeerders en hoogstwaarschijnlijk Liberty Global, eigenaar van kabelaars Ziggo en UPC die vorig jaar fuseerden.

    Liberty Global voerde eerder al gesprekken met Vodafone over een samenwerking in Nederland, maar die onderhandelingen zijn afgebroken. Met T-Mobile erbij zou de kabelaar een sterkere concurrent zijn voor KPN, dat klanten wint door ze zowel een vast netwerk als een mobiel netwerk aan te bieden. Quadplay heet dat: één abonnement voor vast en mobiel internet, tv en telefoon. Met extraatjes (zoals meer mobiele data) voorkomen providers dat klanten overstappen.

    Een lagere prijs weegt nu zwaarder dan hogere snelheid
    Ziggo heeft nu alleen vaste verbindingen en is wederverkoper van Vodafones mobiele netwerk. Het is lucratiever om een eigen netwerk te beheren. In België deed Ziggo-eigenaar Liberty Global daarom al een bod van 1,3 miljard euro op mobiele provider Base, dat nog altijd wacht op toestemming van de EU.

    Zouden Vodafone of KPN geen interesse hebben om T-Mobile over te nemen? Het is onwaarschijnlijk dat ze daarvoor toestemming krijgen. De Tweede Kamer wil dat er in Nederland minstens vier partijen met elkaar concurreren om de prijzen voor mobiele data laag te houden.

    4G slaat aan
    Dat lijkt te lukken. Deze week maakte Tele2, de nieuwkomer, de prijzen bekend voor 4G, de snelle mobiele verbinding. Tele2’s 4G-pakketten concurreren behoorlijk met de aanbiedingen van Vodafone en KPN: voor 35 euro per maand biedt Tele2 24 gigabyte aan mobiele data en onbeperkt sms- en telefoonverkeer.

    Weliswaar is het 4G-netwerk van Tele2 op dit moment nog niet landelijk dekkend en is het nog een kleine provider, toch ligt het voor de hand dat de grote providers ook hun aanbod zullen verruimen.

    Ziggo verliest klanten

    Terwijl op het mobiele netwerk de gigabytes om je oren vliegen, zijn er op het vaste net weinig spectaculaire verbeteringen te melden. Op dit moment profiteert KPN van de fusieperikelen die Ziggo bezighouden. KPN stunt met een tijdelijk aanbod van 35 euro per maand voor internet, telefonie en tv.

    Er zijn drie manieren om snel internet in huis te halen: kabel, glasvezel en dsl (via de koperlijn). In deze markt lijkt sprake te zijn van verzadiging. Ook al zijn de datasnelheden van de kabelaars gemiddeld hoger dan die van KPN’s netwerk, dat is geen argument meer om een abonnement te nemen. Ziggo verliest daarom op dit moment veel klanten aan KPN: een lagere prijs weegt zwaarder dan hogere snelheid.

    Zowel KPN als Ziggo zetten de rem op hun investeringen in snellere breedbandverbindingen. KPN sluit minder huishoudens op het glasvezelnet aan dan voorheen en Ziggo installeert op dit moment modems die gebruik maken van zogeheten Docsis 3.0-technologie. „Dat betekent dat het nog jaren duurt voordat de veel snellere Docsis 3.1-standaard in Nederland ingevoerd wordt”, aldus Ed Achterberg van Telecompaper.

    Het onderzoeksbureau hield woensdag in Den Haag een congres. De nadruk lag op het samensmelten van telecom-, media- en techbedrijven. Providers ontwikkelen eigen tv-programmering – Ziggo met zijn eigen sportzender, KPN met eigen programma’s. Tegelijkertijd groeit het aanbod van online videodiensten. Als antwoord op Netflix introduceerde KPN een eigen online tv-pakket, Play. Daarmee loopt het telecombedrijf (ver) vooruit op consumenten die in de toekomst alleen nog maar een internetverbinding willen afnemen en hun eigen online tv-aanbod bepalen: een vleugje Uitzending Gemist, een scheut Netflix en YouTube en een paar live tv-kanalen.

    Met name jongere kijkers willen zo’n internet-only abonnement, blijkt uit onderzoek van Telecompaper. Maar vooralsnog biedt geen enkele grote provider het aan.
  9. [verwijderd] 14 december 2015 09:37
    De mobiele OV-chipkaart gaat de testfase in
    maandag 14 december 2015 | 09:04 CET |
    De OV-bedrijven, KPN en Vodafone zijn begonnen aan de test met de OV-chipkaart in een smartphone. Beide operators hebben een toepassing ontwikkeld die de kaart volledig draait in een daarvoor geschikte Android smartphone en simkaart. Na de publieke aankondiging op 30 november hebben zich vrij snel honderd consumenten aangemeld bij KPN en honderd bij Vodafone.
  10. [verwijderd] 14 december 2015 10:31
    For today: PP=3.374
    Resistance: R1=3.394; R2=3.417
    Support: S1=3.35; S2=3.33

    The stock is preparing for new upward st-cycle - from the lower edge of mt-uptrend (since Oct 15), which is currently around ~3.37, towards the upper one which is about ~3.72.

    Because of several specific reasons (fake publications & rumors, leading to premature attempts for higher bottom forming - Dec 7-9 - well above the lower uptrend edge, resulting in just rising st-volatility, overall market sentiment formed since Dec 1, etc., etc.) the higher dynamic "bottom forming" (at the lower edge of mt-uptrend since Oct 15) may take just a bit more time than usual.
  11. [verwijderd] 14 december 2015 14:05
    Telenet verhoogt prijzen begin volgend jaar
    maandag 14 december 2015
    Telenet heeft bekend gemaakt begin volgend jaar zijn prijzen te gaan verhogen. Dat deed het Belgische telecombedrijf bij monde van CEO John Porter in het tv-programma 'de Afspraak'.

    Porter lichtte de verhoging toe door te stellen dat dit standaard is in de telecombranche, maar tevens zei hij te proberen te verhoging zo laag mogelijk te houden. Telenet maakt in januari meer details bekend en klanten kunnen bij het bedrijf terecht voor vragen en klachten.

    Mobistar, Base
    Volgend jaar moet Telenet concurrent Mobistar toegang geven tot zijn kabelnetwerk nadat het Brusselse Hof hier eind vorig jaar toe besloot. De betrokken Belgische toezichthouders beslisten al in 2011 dat het kabelnetwerk van Telenet opengesteld moesten worden.

    Porter noemt de situatie in België 'ongewoon', daarbij verwijzend naar Scandinavië, in Europa de enige regio met gereguleerde wholesale-toegang tot kabelnetwerken. Hij typeerde het huidige systeem in België als positief. "Is toegang voor Mobistar echt nodig? We zullen zien."

    Verder sprak Porter de verwachting uit dat de overname van Base, aangekondigd in april van dit jaar, in het eerste kwartaal van 2016 zal zijn voltooid. Telenet zal volgend jaar meer aansturen op de integratie van vast en mobiel. Volgens Porter zal Telenet op 'baanbrekende' wijze te werk gaan, al liet hij details in het midden.
  12. [verwijderd] 14 december 2015 16:29
    T-Mobile wil tv-markt openbreken met nieuwe dienst Knippr
    maandag 14 december 2015 | 15:01 CET |
    T-Mobile stapt in het voorjaar van 2016 in de televisiemarkt met de dienst Knippr. Knippr biedt een Nederlands basisaanbod van live tv en on-demand en daar bovenop kunnen zenders los worden toegevoegd.
    De operator maakt hiermee naar eigen zeggen een einde aan de verplichte afname van 'oversized tv-pakketten' die momenteel worden aangeboden. Er is bijvoorbeeld geen sprake van koppelverkoop met telefonie- of internetdiensten van T-Mobile.

    Knippr is overal in Nederland beschikbaar via een internetverbinding thuis of een 3G/4G-netwerk. Gebruikers kunnen de app downloaden voor iOS en Android. De dienst is maandelijks opzegbaar. Dat geldt ook voor alle zenders buiten het basisaanbod.

    Knippr is er voor zowel T-Mobile als niet T-Mobile klanten. T-Mobile is op dit moment met bijna alle zenders, inclusief de online videodiensten, in gesprek om een zo breed mogelijke keuze aan te kunnen bieden. De prijzen en het zenderaanbod zullen bij de lancering bekend worden gemaakt.

    Begin 2016 wordt de bètaversie van Knippr getest door een testpanel waar consumenten zich voor kunnen aanmelden.
  13. [verwijderd] 14 december 2015 16:56
    CEO Proximus ontkent overnamegeruchten
    maandag 14 december 2015
    CEO van Proximus Dominique Leroy ontkent geruchten dat Orange het Belgische telecombedrijf zou willen overnemen. Noch zou er sprake van zijn dat de Belgische overheid zijn meerderheidsbelang in Proximus naar minder dan 50 procent zou willen reduceren. Dat zegt de topvrouw in een interview met Les Echos. Vorige week meldde de Wall Street Journal op basis van anonieme bronnen dat Orange interesse zou hebben in Proximus, maar ook in KPN. Orange zou met overnames binnen en buiten Frankrijk willen voorkomen dat het zelf een overnameprooi wordt in de consolidatie van de Franse telecommarkt.
  14. [verwijderd] 14 december 2015 19:23
    ACHTERGROND: MOGELIJK GROTE VERANDERINGEN OP KOMST IN NEDERLANDSE MOBIELE TELECOMMARKT

    TIM WIJKMAN | ACHTERGROND , BUITENLAND , CONNECTIVITEIT , DIENSTEN , NETWERK

    Net als in de periode 2005 tot 2007, kan 2016 wel weer eens het jaar van de overnames gaan worden. De Nederlandse tak van T-Mobile lijkt in de etalage te staan en ook KPN zou weer doelwit zijn voor een overname.

    Op Europees niveau zijn momenteel veel verschillende grotere en kleinere telecombedrijven actief. Door maatregelen van de Europese Unie, die als doel lijken te hebben te komen tot één uniforme telecommarkt voor alle 28 lidstaten, zetten grote telecombedrijven als Vodafone, Deutsche Telecom, Orange en Telefonica momenteel in op expansie. Hierdoor ligt het voor de hand dat kleine spelers die nu nog actief zijn in één of enkele Europese landen de komende jaren opgeslokt gaan worden door de 'grote jongens'.

    Voor de Nederlandse telecommarkt lijkt het erop dat 2016 al een jaar gaat worden waarin deze expansiedrift van de 'grote jongens' zichtbaar zal gaan worden. Volgens de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal zou het Franse telecombedrijf Orange nu ook KPN in het vizier hebben voor een overname. Naast KPN lijkt ook de Nederlandse tak van T-Mobile in de etalage te staan. 2016 kan daarmee wel eens de derde roerige periode gaan worden in de Nederlandse telecomgeschiedenis.
  15. [verwijderd] 15 december 2015 09:18
    Orange, Bouygues in vergevorderde fusiegesprekken
    dinsdag 15 december 2015 | 08:55 CET |
    Fusiegesprekken tussen de Franse operator Orange en branchegenoot Bouygues zullen deze week intensiveren. Dat stelt Le Journal du Dimanche.

    Beide concerns zouden onder meer kijken naar welke onderdelen verkocht moeten worden om goedkeuring voor een fusie te krijgen van de verantwoordelijke Franse toezichthouder. Volgens een bron bekend met de materie zou Orange de telecomtak van Bouygues overnemen in ruil waarvoor Bouygues een belang van 15 procent in Orange krijgt.

    Vorige week werden onder meer KPN en het Belgische Proximus nog genoemd als potentiële overnamekandidaten voor Orange.
43 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Markt hield al rekening met hogere outlook KPN

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links