Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Dit gebeurt er als je geen basisverzekering afsluit

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. zonnetjes 29 januari 2017 15:14
    De ziektekostenverzekeringen met ook nog eigen risico, worden onbetaalbaar! Het is een gedwongen vorm van belasting betalen waar p.p jaarlijks ruim 4000 euro mee gemoeid is. De helft door de gebruiker...de andere helft door werkgever/UWV. Geef ieder persoon dat in handen en laat hem zelf beslissen wat er mee te doen...sparen voor grotere ingrepen...wel alles verzekeren, naar goedkoper buitenland gaan... etc. Ja...hoor ik u zeggen..maar wat met de solidariteit? Wel... Ik...en ik niet alleen..voel me steeds minder solidair met anderen... Ben ik een egoïst dat te stellen? 1. Op grond van de gruwelijke overbevolking op aarde wens ik niet meer op te draaien voor mensen die zich meer dan 1x zichzelf voortplanten. Kinderbijslag afschaffen na geboorte 2e kind! Kinderopvang...zelf betalen! Kortom, leg de verantwoordelijkheid terug bij eie deze daadwerkelijk hoort en zafel er ander niet mee op. Bewust kinderlozen...(ook onbewust)...worden zo vele malen gestraft via belastingen...op hun weloverwogen keuze zich niet meer voort te planten. 2. Inmiddels wordt steeds duidelijker dat de lobby de medische wereld stevig in haar greep heeft. 3400 doden per jaar door voorgeschreven medicijnen, terwijl steeds verdergaand onderzoek de werking van gezonde voeding en leefwijzen, kruiden, bv cannabis etc ondersteund in hun werking. Schaf dus meteen de subsidies op de niet organische landbouw...op kiloknallers e.d. af!! Suikertax op frisdranken en snoep...beboet ouders die hun kind diabeet 2 maken door hen verplicht op kookcursussen te doen en laat ze zelf de medicijnen betalen. 3. Ik voel geen enkele solidariteit met mensen meer die door teveel alcohol of roken bv kanker krijgen! 4. Stop onderzoek naar nog langer leven...maar subsidieer onderzoek naar hoe we zo lang mogelijk gezond ouder kunnen worden! Uitzonderingen voor kinderen geboren en mensen die gehandicapt geraakt zijn op grond van feiten als bv dna...Die kinderen en vabies voel ik me solidair mee...maar wems niet meer te betalen voor bv comazuipertjes van 13...Die moeten de kosten maar zelf met hun ouders in een krantenwijk gaan ophoesten!
  2. [verwijderd] 8 december 2017 13:57
    Hi Allemaal,
    Ben nieuw hier, niet om reclame te maken maar wel om inhoudelijk te reageren.

    Eerst antwoord op Verkruimel:
    Mensen die vanwege hun geloofs- of levensovertuiging geen basisverzekering willen sluiten hebben dit recht. Militairen in actieve dienst hoeven geen zorgverzekering te hebben, zij zitten bij de ziektekostenverzekering van Defensie.

    Voor ons allen, toch goed nieuws.
    Zoals je ook leest op www.goedkopezorgverzekering2018.nl gaan we, mensen met modale inkomens, er per saldo op vooruit. Omdat de zorgtoeslag meer stijgt dan de zorgpremie zullen we netto meer overhouden. Zelf heb ik er ook baat bij (2000 bruto inkomsten, mijn toeslagpartner 1000). Zorgtoeslag stijgt dus behoorlijk.

    Hoe ervaren jullie dat hier?
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 907,91 +0,41%
EUR/USD 1,0780 -0,01%
FTSE 100 8.381,35 0,00%
Germany40^ 18.764,50 +0,42%
Gold spot 2.369,62 +1,00%
NY-Nasdaq Composite 16.346,27 +0,27%

Stijgers

BEL 20
+0,58%
AB InBev
0,00%
Ackerm...
0,00%
Aedifica
0,00%
Ageas
0,00%

Dalers

AB InBev
0,00%
Ackerm...
0,00%
Aedifica
0,00%
Ageas
0,00%
Aperam
0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links