Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ArcelorMittal AEX:MT.NL, LU1598757687

  • 24,300 3 mei 2024 17:35
  • -0,030 (-0,12%) Dagrange 24,160 - 24,680
  • 1.804.974

Arcelor Mittal augustus 2016

2.898 Posts
Pagina: «« 1 ... 57 58 59 60 61 ... 145 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. aandeeltje! 12 augustus 2016 18:28
    quote:

    Trader T schreef op 12 augustus 2016 13:57:

    [...]

    Ik begrijp wat je zegt en ik ben ook geen lange zitten blijver maar wat je uiteen zet is niet helemaal waar mbt aandelen.

    in de autohandel of welke handel van gebruiksvoorwerpen dan ook er een eindgebruiker is die door het gebruik in tijd en slijtage etc het product afschrijft. Dit is bij aandelen niet het geval, iemand betaald de daytrader voor zijn behaalde winst.

    Ging ff mis....nu goed.
    nu worden aandelen maar op één plek verhandeld en is er één prijs (op een bepaald moment). Elk aandeel is dan ook hetzelfde. Autohandel is toch echt wel iets ander, maar goed.
    Ik denk dat in de daghandel (of enkele dagen handel) van deze en gene ook veel verliesgevende transakties zijn, maar ja die horen we nauwelijks, ik neem het allemaal maar met een korreltje zout.
    Voor mij is het echter gokken, ik zou echt niet weten wat de koers de komende uren of zelfs dagen gaat doen en ik weet zeker dat ik heel vaak verkeerd zou gokken. 'Beleggen' op zichzelf is echter geen gokken vind ik. Zo rond emissietijd en met de recente stijgingen in grondstof prijzen vind ik het helemaal geen gok: ja de koers gaat oplopen de komende termijn. Ik weet dat er ook opeens weer 10% af kan bij AM. Desalniettemin gaat de koers noordwaarts over enige weken/maanden bekeken (en er komen niet plotsklaps verstoringen). De koers gaat binnenkort gewoon naar boven de zes, dit zou best volgende week kunnen zijn, maar misschien duurt het wel een maand.
  2. Bull and Bear 12 augustus 2016 18:40
    Binnen de aandelenhandel is daytraden een aparte tak van sport. Behoorlijk risicovol en je moet er heel veel tijd in stoppen. Handel je in aandelen dan is het rustiger en je hoeft niet constant op te letten en er kort op te zitten. Op de diverse fora zijn het vooral mensen die op koste tot zeer korte termijn handelen. Eigenlijk is het in de aandelenhandel appels met peren vergelijken. Sommigen worden er in elk geval behoorlijk kribbig en opgejaagd van. Jammer maar het is hun ding dus veel succes meisjes en jongens. Fijn weekend allemaal
  3. [verwijderd] 12 augustus 2016 20:26
    quote:

    Dutchpower schreef op 12 augustus 2016 20:16:

    Heb ik iets gemist? Is ergens de pleuris uitgebroken? Omfg
    In de US staat Arcelor nu op -4,75%!! Dat belooft niet veel goeds voor maandag, gaan we eerst weer helemaal terug naar de € 5.-? Dat zou knap klote zijn. Maar ik zie alle staalaandelen flink naar beneden gaan, US Steel -7%, AK Steel -6% om er maar een paar te noemen :-(
  4. snuf 14 12 augustus 2016 20:58
    quote:

    etap schreef op 12 augustus 2016 20:40:

    Ik ben bewust van het forum weggebleven. Euforie te hoog. Ik werd als bashed afgeschilderd na jaren trouwe dienst hier. Bijna kom ik aan boord. Nog een eurotje eraf.
    Hallo , daar hebben we de negatieveling weer die alleen van zich laat horen als MT door het putje gaat , negatief geklets zitten we hier niet op te wachten schat.!
  5. boxer2 12 augustus 2016 21:20
    Wat word ik toch moe van dit aandeel. Ik heb de hele lijdensweg vanaf circa € 10,- naar beneden meegemaakt. Regelmatig in de daling wat bijgekocht, maar zit nog met behoorlijk verlies.
    De laatste tijd begon ik me wat lekkerder te voelen. De koers liep geleidelijk op en geen overdreven koerssprongen meer. Alles oogde wat stabieler en als klap op de vuurpijl liet AM goede 2e kwartaal cijfers zien.
    Bij mij brak voorzichtig het zonnetje door. Ook de koersdoel verhogingen die volgden gaven me weer vertrouwen dat alles wel goed zou komen. Armpjes over elkaar en maar rustig afwachten.
    Maar dan ineens als iedereen euforisch is over de afgegeven koersdoelen, zakt de koers.
    Vanavond ziet het er aan de overkant uit dat er weer een flinke stap terug gedaan gaat worden.
    Ik besef nu dat ik me heb in laten sussen door de prachtige koersdoelen en realiseer me nu dat de koersdoel verhogingen veel kans zijn afgegeven om Jan particulier op het verkeerde been te zetten.
    Nou hoop ik toch echt dat de misere niet van voren af aan gaat beginnen en de koers weer met procenten tegelijk fors terug wordt gezet.

    Groetjes,
    Boxertje.
2.898 Posts
Pagina: «« 1 ... 57 58 59 60 61 ... 145 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Q1 pleister op de wonde voor stroef ArcelorMittal

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links