Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Brexit of niet?

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 1 augustus 2016 12:39
    Vol ongeloof lees ik elke dag de negativiteit , analisten die telkens weer bedrijven cq banken negatief neerzetten, volgens mij doe de mensen er alles aan om de banken om te stoten , zouden zij zelf niet ook zien dat ze moeten veranderen !!
    Staat de beurs hoog is het niet goed en laag ook niet , ga eens normaal doen
  2. forum rang 6 ttroo 1 augustus 2016 16:26
    De dagen worden steeds interessanter. De Centrale Bank spuugt digitaal geld eruit sneller dan dat er olie wordt opgepompt. Ik noem ze tegenwoordig Central Investment Banks (CIB), want dan zijn ze in feite. Ze beleggen in staatsobligaties en in bedrijfsobligaties. Nog ff en ze gaan beleggen in aandelen. Ze nog hoger brengen. Tja. Pijn nemen doet pijn. En we zijn tegenwoordig allergisch voor pijn nemen. Dus gaan we maar door. Ik zie toch vele rode koersen. (Nog) Geen Paniek. Misschien komt dat nog. Ik vind het gewoon weer ouderwets leuk! Als ik kijk naar de DAX. Die is ineens ruim 150 punten onderweg ff verloren. Dat zijn toch ouderwetse deuken. Ik heb de Dow Jones in 1e instantie op de 18362 gezet. En deze grens is stijgend op dag basis. Kijken of ze er vandaag boven kunnen sluiten. Er onder, zou mijn dag helemaal goed maken. We gaan het zien.
  3. Maan Arkenbosch 1 augustus 2016 21:02
    De Draghi/ECB drukpers obligaties van de zeker failliete zuid EU landen, welke opgekocht worden met Monopoly geld, hebben feitelijk geen waarde. Bij afloop worden ze geherfinancierd dikwijls onder pari. Door de sociale verplichtingen uit te betalen via dit Monopolie geld wordt geen koopkracht of consumeren gecrieerd. Ondertussen wordt door de import van gelukzoekers en open grenzen een loon rivaliteit bevorderd in een verder geautomatiseerde en gerobotiseerde maatschappij. De pensioenfondsen worden opzettelijk geplunderd om zo een angstig spaarvolume te bevorderen. Deze cirkel omlaag moet wel tot sociale onrust en opstanden komen. De cultuur verschillen mett de gelukzoekers zorgen voor oncontroleerbare getto-s. Wanneer beleggers gaan merken dat de opgestapelde drukpers obligaties van de ECB onmogelijk terugbetaald kunnen worden, gaat de rente omhoog, waarna spaarders en beleggers vluchten in betrouwbare valuta en goud/zilver. Ook onroerend goed krijgt het zwaar, omdat het fiscaal extra belast kan worden en de debiteuren achterstanden oplopen. Mogelijk blijft een ingekrompen E.E.G. over, maar dan met soliede landen. Op een goedkope manier komen dan de zuid-E.U. landen van hun schulden af via een vrij waardeloze euro. De bevolking en pensioenfondsen blijven op het slachtveld achter.Ik heb het gevoel dat de 3e week van oktober weer voor een spektakel zorgt.
  4. forum rang 6 ttroo 2 augustus 2016 16:03
    Put your hands up! Eindelijk weer rode koersen. Ik dacht dat ze niet meer bestonden! Dat niemand meer winst hoe ze op het digitale verkoopknop(je) moesten drukken. Nadeel is wel, als ze het eenmaal weten, dan is het meteen massaal drukken op het rode knopje. Er is (nog) geen paniek!
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 887,44 +0,99%
EUR/USD 1,0762 +0,34%
FTSE 100 8.213,49 +0,51%
Germany40^ 18.017,10 +0,67%
Gold spot 2.301,75 0,00%
NY-Nasdaq Composite 16.156,33 +1,99%

Stijgers

Umicore
+6,53%
IBA
+4,89%
SYENSQO
+4,27%
Proximus
+3,65%
Barco
+3,53%

Dalers

bpost
-5,07%
Aperam
-4,56%
Ontex
-2,47%
Kinepolis
-2,08%
Galapagos
-1,32%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links