Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

SFX Entertainment interessant ivm mogelijke overname ?

31 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. svenhedin 11 november 2015 16:19
    Dit fonds op Nasdaq (code SFXE) zou interessant kunnen zijn.
    Er zou een bod van $3,25 in de lucht hangen.
    Dit wordt door "Marktgevoel" als een reele mogelijkheid gezien.
    Koers op dit moment $0,71
    Ik ben gisteren ingestapt.

    Komt van hoger dan $50.
    Er loopt een class-action.
    Goed inlezen.
    Wellicht een gokje waard ?
  2. svenhedin 11 november 2015 16:50
    Bron: Marktgevoel

    Dit aandeel kan in korte tijd verdrievoudigen



    Beste belegger,

    Graag vertellen wij u over het bedrijf en aandeel SFX Entertainment. Het aandeel biedt in onze ogen namelijk enorme kansen. De huidige koers is nog geen dollar en er ligt een overnamebod van meer dan 3 dollar! Zoiets maken we maar zelden mee.

    SFX Entertainment verkoopt tickets voor evenementen met behulp van hun ticketplatform. Het bedrijf is ook betrokken bij de productie en promotie van dancefestivals en evenementen. Verder houdt het zich bezig met de productie van muziektours, merchandising en eigenlijk alle gerelateerde diensten die komen kijken bij festivals en concerten. Enkele van de festivals waar SFX Entertainment bij betrokken is zijn Mysteryland, Sensation en TomorrowWorld. De echte grote namen op dit gebied dus.
    Sinds de IPO van dit bedrijf in 2013 heeft het een aantal onsuccesvolle overnames gedaan, waardoor het aandeel enorm is afgestraft. Het aandeel is nu nog maar een fractie waard van waarvoor het tijdens de beursgang gehandeld werd. In de onderstaande daggrafiek ziet u het dramatische koersverloop van 10+ dollar naar de status van pennystock.




    Het verhaal rondom het overnamebod op SFX Entertainment
    Om het verhaal toch nog tot een goede einde te brengen is het bedrijf eerder dit jaar begonnen met het zoeken naar een partij die het SFX Entertainment zou willen overnemen. Sindsdien is er heel wat gebeurd rondom dit bedrijf, maar het proces loopt heel anders dan normaal. Graag vertellen wij u het interessante verhaal:

    1 >>> Op 25 februari deed Sillerman, de CEO van het bedrijf, een bod van 4,75 dollar op alle uitstaande aandelen om het bedrijf zo van de beurs te halen. Op 26 mei sloot Sillerman een overeenkomst om alle uitstaande aandelen tegen het verhoogde bod van 5,25 dollar te kopen. Sillerman zou alles met zijn eigen vermogen betalen, maar investeerders waren nogal skeptisch of hij hier wel genoeg geld voor had. Het bedrijf zelf was hier ook niet duidelijk over, waardoor het aandeel ondanks het overnamebod in elkaar zakte.

    2 >>> Op 17 juni werd bekendgemaakt dat Sillerman 10 miljoen dollar aan aandelen had verkocht voor een gemiddelde 4,338 dollar per aandeel. Dit was natuurlijk erg vreemd, aangezien hij een bod had gedaan van 5,25 dollar. Waarom zou Sillerman aandelen verkopen voor 4,338 dollar, om ze vervolgens later weer terug te kopen voor 5,25 dollar? Weer was het bedrijf hier erg onduidelijk over waardoor de koers nóg verder wegzakte.

    3 >>> Op 10 juli werd bekendgemaakt dat het bedrijf en Sillerman het eens waren geworden dat SFX Entertainment langer op zoek mocht gaan naar andere geïnteresseerde partijen. Er werd echter geen duidelijkheid gegeven over wie deze partijen waren.

    4 >>> Op 27 juli maakte het bedrijf vervolgens bekend dat er geen beter bod gedaan werd op SFX Entertainment. Tegelijkertijd gaf SFX Entertainment aan dat de overname van Sillerman in het vierde kwartaal afgerond zou worden.

    5 >>> De soap was echter verre van afgelopen. Op 14 augustus werd namelijk aangekondigd dat er interesse voor het bedrijf was, maar dan wel voor een lagere prijs dan dat Sillerman aanbood. Tegelijkertijd werd bekend dat Sillerman niet meer bereid was om 5,25 dollar per aandeel te betalen. De koers dook opnieuw omlaag.

    6 >>> Inmiddels heeft Sillerman deze maand laten weten dat hij SFX Entertainment alsnog van de beurs wil halen, maar dan aan een koers van 3,25 dollar per aandeel. De andere partij is ondertussen gevlogen. De koers is nu 92 dollarcent, want door bovenstaande soap gelooft niemand meer in een goede afloop. Nouja, niemand... wij wel..!


    Lees hier verder over het bijzondere verhaal rondom SFX Entertainment en de unieke kans die dit met zich meebrengt >>>


    Bekijk de video van beursexpert Selwyn Duijvestijn vanaf Beursplein 5 over het overnamebod op het aandeel SFX Entertainment

    (werkt niet meer)





    Copyright © 2015 Marktgevoel BV, All rights reserved.





  3. Marty.mcFly 12 november 2015 17:29
    Koers onder de 60 cent inmiddels, gaat hard naar beneden. Artikel van hen lijkt overigens een copy paste van Seeking Alpha.

    seekingalpha.com/article/3585636-sfx-...

    Lees de comments, het lijkt er op dat de Sillerman een malafide ondernemer is, die met nepbiedingen de koers probeert te manipuleren. Wie weet gaat het toch lukken, het is een gok. We zullen zien.
  4. Marty.mcFly 16 november 2015 10:34
    quote:

    Kahoona1962 schreef op 13 november 2015 12:27:

    Dat een toko als Marktgevoel dit soort bedrijven aanprijst zegt ook genoeg.
    Blijkbaar blijven ze hangen in die dubieuze pennystock rommel. Je kunt best een toegevoegde waarde zijn in het speelveld van de wat speculatievere small-caps, maar dan wel op basis van gedegen research, liefst zelf uitgevoerd uiteraard. Klakkeloos een artikel van een ander kopieren plakken en met veel bombarie presenteren als zijnde eigen vonds, getuigt van weinig smaak om het maar even netjes uit te drukken.
  5. svenhedin 22 november 2015 16:43
    Droevige zaak:
    Spijt van mijn interesse.
    Marktgevoel bedankt !

    Breakout/dwn watch

    0.260.22Overall
    75%
    Mild Bullish
    50
    100
    70%Trade quality

    Possible long
    0%

    Poor short
    Breakout/down trade
    WATCH for breakout above 0.26
    WATCH for breakdown below 0.22
    Narrow price area with both a breakout/down watch, and possible long trade entry

    Pfizergan - The Pfizer-Allergan Deal Vs Obama
    11/19/2015 11:24:00 AM - Seeking Alpha

    Read more: www.nasdaq.com/symbol/sfxe/news-headl...

    SFX Entertainment

    SFX (NASDAQ:SFXE) has been providing plenty of entertainment this year for investors. CEO Bob Sillerman has dropped whatever interest he ever had in buying the company.

    I maintain my view on SFX, that,

    it it is reasonable to interpret the management-led buyout of SFX Entertainment as a dubious to fraudulent effort to buy a company that is worth somewhere in the neighborhood of $0.00.
  6. svenhedin 22 november 2015 16:56
    Voor wat het waard is ?!

    From:
    Yahoo Finance:

    Search Message Boards
    Current Board
    All Boards
    Advanced Searce
    New Topic

    southernlatingent • Nov 20, 2015 3:21 PM
    0users liked this postsusers disliked this posts1Reply
    I am all in and here is why
    The huge drop in pps occurred in one day (yesterday) was with exceptional volume. Support has already started today so this is not a falling knife. Obviously a big institution dumped yesterday and they moved on. This is a bargain pps and I would not be surprised to see this at $1 or more before end... More
    Sentiment: Strong Buy

    Sort: Newest | Oldest | Most Replied Expand all replies
    lastcallalcohol • Nov 20, 2015 6:34 PM
    1users liked this postsusers disliked this posts0Reply
    The "support" is short covering. Take a look at what the short interest was and you'll figure out the "exceptional" volume. Once the short covering dries up they'll be no bid for the stock.

    2 Replies to lastcallalcohol

    southernlatingent • Nov 21, 2015 9:49 AM
    0users liked this postsusers disliked this posts1Reply
    Ofcourse there was some short covering after a dip to a 52 week low but there was not 9M shares covered. Look at the chart - the heavy volume was mostly sells - maybe close to 80% sells which is why it dropped to 0.18. On Friday it looks like half and half so the recovery, bounce, rally, support,... More
    bodybag2006

    • Nov 21, 2015 6:03 AM
    1users liked this postsusers disliked this posts0Reply
    I'll wait till tax loss selling is over to even think about buying this one...
    pleasehelp_hard_earned_money • Nov 20, 2015 5:23 PM
    0users liked this postsusers disliked this posts1Reply
    I really hope so really hope so.
    1 Reply to pleasehelp_hard_earned_money
    southernlatingent

    • Nov 20, 2015 5:45 PM
    0users liked this postsusers disliked this posts1Reply
    The month of Nov has seen SFXE have a $1 fluctuation from 0.18 to 1.18. It should settle around 0.40 - 0.50 in a few days. Wall street is a crooked street. I've heard a quarter of all trades are illegal with insider info. I'll stick my neck out and say that this pps has been maniputed down to demoralizing levels for a reason - to shake everyone out and steal your shares. I would not be surprised if Sillerman withdrew offer as a tactic to tank the pps and get a better bid. Less
    Sentiment: Strong Buy
  7. Marty.mcFly 27 november 2015 08:09
    Het gaat om de waarde. Is het aandeel echt 'mis-priced'? Brandhout kan altijd naar 0. Het probleem bij hen is dat ze geen echte analyse doen om te kijken wat de fundamentele waarde van het bedrijf is, en waarom de markten het verkeerd zien als ze een koopaanbeveling doen. Als je ook maar een minuut naar de balans van SFXE had gekeken, en vervolgens naar de beurswaarde van het bedrijf, zou je dit aandeel nooit aanprijzen namelijk.
31 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 891,13 +0,42%
EUR/USD 1,0775 +0,10%
FTSE 100 8.213,49 +0,51%
Germany40^ 18.217,90 +0,23%
Gold spot 2.329,29 +0,24%
NY-Nasdaq Composite 16.349,25 +1,19%

Stijgers

Umicore
+4,05%
Econoc...
+2,70%
D'IETE...
+2,02%
SHURGARD
+1,84%
Xior
+1,74%

Dalers

bpost
-2,60%
Colruyt
-2,22%
Barco
-1,63%
VGP
-1,51%
Ontex
-1,32%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links