Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

remember november'15

705 Posts
Pagina: «« 1 ... 24 25 26 27 28 ... 36 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. sanderus_1 23 november 2015 12:33
    quote:

    bioscience schreef op 19 november 2015 13:56:

    Sanderus

    Als zelfs analisten het roepen , dan is het zeker iets om over na te denken .
    Overigens ben jij ook degene die steeds het verleden oprakelt en Tigenix daar op afrekent .
    Volgens mij hebben ze geleerd uit het verleden , dus zou je moeten schrijven: die fouten maken ze (hopelijk)niet meer ( tot het tegendeel bewezen is)
    Van mij hoeft het niet speciaal(naamsverandering) , omdat ik vooruit kijk en niet terug en omdat ik weet dat ze een management/ bestuursverandering hebben ondergaan ..Moet ik er wel bij zeggen dat ik pas ben ingestapt enkele maanden voor de fase 3 resultaten CX601 . Voor die tijd had ik me niet verdiept in Tigenix .Mocht een naamsverandering wel nodig zijn en een positief resultaat opleveren : why not ?

    Het blijkt dat de aanloop/ontwikkeling voor stamcellen zo'n 10 jaar geleden is begonnen . (zie berichtgeving in bovenstaande overzichten) Toen waren mensen laaiend enthousiast en de koersen gingen sky high , terwijl de ontwikkeling net begonnen was . Nu zijn we 10 jaar verder en de ontwikkelingen zijn volwassen geworden . Tigenix heeft als eerste stamcel bedrijf de eerste positieve fase 3 resultaten mogen presenteren aller tijden . We staan nu dus aan de vooravond/jaren van oogsten . We hebben er nog nooit zo dicht bij gestaan en de koers staat nog steeds op een zeer laag niveau . Er zijn veel beleggers afgehaakt omdat het allemaal te lang heeft geduurd . Nu we bijna zo ver zijn zie je nog steeds mensen (onwetend ) verkopen . Dit zijn juist de momenten waar je (volgens mij)bij moet zijn . Bij GLPG zag je het ook . Er hebben heel veel mensen verkocht nog net voor de grote ontwikkeling/stijging begon ( ik ook helaas) . En dan te weten dat GLPG nog een lange weg te gaan heeft voor er zelfs maar een fase 3 resultaat bekend gemaakt gaan worden ( laat staan of het positief is)

    CX601 een kleine markt !? Ik noem minimaal 350 miljoen potentieel voor een bedrijf met marktwaarde 150-160 miljoen niet klein! Ik verwacht zelf echter een veel hoger potentieel aangezien er gewoon (nog) geen werkend alternatief op de markt is .
    Nogmaals . Vergis je niet in de kracht van social media en verkopen !.Ik ben zelf 50+ en had niet kunnen dromen dat social media/telecom etc zo zouden boomen . Anders had ik wel vol ingezet op facebook/apple/google

    Je hebt gelijk als je zegt dat de markt voor cardio veel groter is/kan worden dan CX601. Zeker als je weet dat Tigenix daar wederom ( ook met CX601) trendsetter zal kunnen zijn bij goede resultaten .Dit heb ik overigens constant geroepen dat dat de echte blockbusters kunnen worden .(samen met eventueel sepsis)

    CX601 kunnen ze zeer goed gebruiken om de verdere pipeline inclusief cardio verder te ontwikkelen .De echte klappers komen dan later wel .

    prettig weekend allemaal !

    Bioscience,
    Met kleine markt bedoel ik in aantal patiënten en niet omzet. Verder stel ik vast dat het management geen guidance gegeven heeft en dit ook nog nooit heeft gedaan voor CX601. Bravo spreekt van een miljarden markt maar dat is nog altijd iets anders dan zeggen hoeveel ze denken te verkopen.

    De persoon die dit aan Swinger heft verteld is een verkoper en niemand van het management en dat is nog altijd een hemelsbreed verschil, dit is ook een “off the record” uitspraak van die man tegen 1 persoon.

    Ook spreekt de man van US en EU markt tesamen. Zoals je weet is die VS markt nog zeer veraf dus moet je dit voorlopig zeker door 2 delen. Moesten ze besluiten om alles via een partner te verkopen dan mag je in normaal rekenen op een 25% (tot 30) wat in de kas van Tigenix gaat komen.

    Verder zegt die persoon ook nog : voorzichtige schatting +/- 800 miljoen dollar, worstcase +/- 350 miljoen dollar.

    Ik zou zeggen eerst zien en dan geloven en vooral bescheiden blijven.
  2. [verwijderd] 23 november 2015 17:13
    CX601 heeft een Orphan drug(bijzondere ziekte) status Sanderus . Dit houdt inderdaad in dat het aantal patiënten kleiner is dan gemiddeld , anders krijg je deze status niet .
    Dit houdt echter dus wel in dat je weinig tot geen concurrentie hebt !. De concurrentie die Tigenix in eerste instantie zal hebben is van Remicade en Humira . Als blijkt dat CX601 wel werkt en Remicade en Humira niet of nauwelijks ? Weg concurrentie !
    Welke gek gaat er een product gebruiken waarvan je weet dat het niet of nauwelijks werkt , terwijl er een nieuw werkzaam alternatief is ? Juist niemand .
    Tigenix zal daardoor sneller kunnen scoren met verkopen . De patiënten en artsen zullen hier in mee werken door de mediaboom /gratis reclame .
    Overigens staat de prognose gewoon op de corporate presentation pagina 23 !.
    tigenix.com/public/uploads/files/2015...
    Als we dus uit gaan van minimaal 350 miljoen , dan is dit zeer conservatief . Op basis van dit cijfer zou Tigenix dus al zwaar onder gewaardeerd zijn bij een huidige beurswaarde van 160 miljoen .Moet je voor stellen als 700 miljoen bereikt kan worden .
    Overigens ben ik het eens met een stelling van Hollandse nuchterheid .Eerst zien dan geloven . In dit geval zal je toch echter ergens van uit moeten gaan , anders zou je alle waarderingen van ieder (biotech)bedrijf op zijn kop zetten .
    Tigenix heeft al bewezen dat ze prachtige fase 3 resultaten hebben gerealiseerd . Dit gaat gewoon verder evolueren . Als dit gaat lopen , dan zijn koersen van 3-4 euro makkelijk realiseerbaar . Al zeer mooi , maar nog geen kaskraker .
    Die kan gaan komen met het cardio gebeuren .
    Ik blijf het herhalen . Dat dit aandeel nog op sinterklaasprijzen onder de euro staat is mij een zeer groot raadsel . (of is het toch die naam ?)
  3. [verwijderd] 23 november 2015 17:37
    quote:

    Sky-jumper schreef op 23 november 2015 14:40:

    Alleen die computerhandelaars worden slapend rijk ....verder geen animo.
    De aanslagen werken reeds verlammend.
    Inderdaad duidelijk computer handel .Laag volume , maar wel mooi naar beneden gedirigeerd . Dank je wel sinterklaasje .
  4. [verwijderd] 23 november 2015 19:01
    quote:

    cruiser2010 schreef op 23 november 2015 18:50:

    @springinhetveld excuses moest toch even 8 uurtjes werken

    lees pagina 36 van coporate presentation tigenix november 2015 ,
    ze zullen niet op kerst avond het nieuws rond alloCSC-01 en cx611 brengen dit worden wel de pijlers in de toekomst van dit bedrijf.

    Maar wat zie ik dan op pagina 36?
    Zie een open tickbox en dat is de "4Q15 Phase 2 enrollment completed" voor AlloCSC-01. Wat ja alleen maar de patienten werving/selectie is en dus echt niet veel koers relevantie heeft. Voor CX611 staat er nix meer op het programme in 2015. Wat zie jij op pagina 36 wat ik niet zie (een van ons tweeen is waarschijnlijk overspannen met al die lange werk uren).
705 Posts
Pagina: «« 1 ... 24 25 26 27 28 ... 36 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 910,59 +0,71%
EUR/USD 1,0771 0,00%
FTSE 100 8.433,76 +0,63%
Germany40^ 18.773,50 +0,47%
Gold spot 2.360,72 0,00%
NY-Nasdaq Composite 16.340,87 -0,03%

Stijgers

UCB
+3,58%
Ontex
+2,78%
Lotus ...
+1,75%
Ageas
+1,69%
bpost
+1,61%

Dalers

Bekaert
-2,79%
Solvay
-2,15%
Xior
-2,03%
Deceun...
-1,96%
VGP
-1,65%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links