Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Wanneer wordt FAGRON overgenomen?

101 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 hirshi 16 november 2015 18:05
    quote:

    greenstocks schreef op 16 november 2015 17:57:

    Waar baseren jullie die overname op "voor de kerst"...

    Geen idee want ik behoor niet tot "jullie".

    Wat ik denk is dat bieders rustig de depreciatie van de koersen afwachten tot het moment gekomen is dat zij in de strijd gaan.

    Want er zijn meerdere geïnteresseerde partijen als ik er vanuit mag gaan dat de CEO de waarheid spreekt.

    Haast hebben ze niet. Een strategische keuze waar ik in kan komen.

  2. forum rang 9 objectief 16 november 2015 19:09
    quote:

    greenstocks schreef op 16 november 2015 17:57:

    Waar baseren jullie die overname op "voor de kerst"...

    Mijn verwachting is binnen enkele weken en voor de kerst, omdat de onderhandelingen al redelijk lang lopen. Weliswaar zit het bedrijf in vele landen, waardoor de waardebepaling complex is, maar over de jaarwisseling tillen lijkt me uitgesloten en tussen kerst en nieuw gebeurt er niks.
  3. forum rang 7 hirshi 16 november 2015 19:16
    quote:

    fred12345 schreef op 16 november 2015 19:09:

    [...]

    Mijn verwachting is binnen enkele weken en voor de kerst, omdat de onderhandelingen al redelijk lang lopen. Weliswaar zit het bedrijf in vele landen, waardoor de waardebepaling complex is, maar over de jaarwisseling tillen lijkt me uitgesloten en tussen kerst en nieuw gebeurt er niks.
    Geïnteresseerden zullen alle tijd nemen voor hun afwegingen.
    Ik denk niet dat al onderhandelingen plaats vinden.
    De boekhouding is opgevraagd en gegadigden bestuderen die.
    Verder valt er weinig over te zeggen.
    Op de huidige koers van € 16,81 wel een gokje waard lijkt me.
  4. forum rang 7 ffff 17 november 2015 13:28
    Fred,

    Je hebt het blijkbaar moeilijk met mij! Kom je toch weer tot zo'n domme posting. Waarbij je weer te kennen geeft de mening van andere beleggers niet te kunnen apreciëren ook al zit zo'n belegger.......sinds de IPO van Fagron al in dat aandeel.

    En ook al heeft die bezoeker ffff hier nog een draad over Arseus ooit lopende gehouden. Ik denk zelfs enkele jaren.

    Nogmaals sinds de IPO en heeft hij een dossier van Arseus die jij in je stoutste dromen niet had kunnen voorstellen.

    Wat mij betreft wordt er 30 Euro per aandeel geboden, of 50 Euro.
    Maar, domme Fred.....DAT was de vraag niet van de openingsposting.

    JOUW onderbouwing bij : " Over de jaarwisseling tillen is uitgesloten " is wel ontzettend mager. Namelijk: Helemaal geen onderbouwing. Zoals ik al eerder opmerkte in een andere woordenwisseling met jou : Verder dan tot 5 tellen komt hij niet.... Dan houdt het op !

    Peter
  5. forum rang 7 ffff 17 november 2015 13:35
    Toevallig volg ik die Coucke al wat jaartjes.
    Welke van zijn investeringen zijn niet goed gelopen volgens jou?

    Mariana,

    Toevallig volg ik Marc Coucke net als jij nauwgezet, maar blijkbaar doe ik dat volgen stukken beter dan jij......

    Dat komt wellicht Mariana, omdat ik een archivaris ben en al tientallen jaren geleden beseft heb, dat een mens in de beurswereld niet alle kan onthouden en daardoor er goed aan doet een archief op te starten.

    En als je dat nu gedaan had over super-ondernemer Mrc Coucke en vooral de laatste jaren over BELEGGER Marc Coucke, dan zou je geconstateerd hebben dat Marc als ondernemer ongeëvenaard is, maar als belegger, dus als investeerder in andere bedrijven ,tot nu toe, ook steken heeft laten vallen. Maar wellicht wordt Marc ook een langetermijnbelegger en worden de beleggingen die het to nu toe beroerd doen...ooit over enkele jaren toch nog iets.

    Kortom Mariana: BETER volgen !

    Peter
  6. forum rang 7 ffff 18 november 2015 11:53

    Inderdaad, hirshi: Hieronder zojuist gepubliceerd in De Tijd, door een Redactie die de gang van zaken nauwgezet DAGELIJKS volgt. Om de paar dagen verschijnt er wel een artikel over Fagron in De Tijd, want d'r gebeurt daar veel.

    Als je ergens over mee wilt pratn en geen prietpraat wil verkopen, MOET je het dagelijks volgen. Overigens hirshi, de vraagstelling was niet of er een keer koerswinst komt, de vraagstelling en discussie was en is in deze draad of Fagron wordt overgenomen.
    Geen prietpraat verkopen, hirshi, maar scherp aflijnen waar de discussie over gaat...... Blijkbaar moeilijk voor sommige lezers!

    Zojuist dus onderstaande:

    Fagron

    Grote beleggers lijken stilaan te concluderen dat bij Fagron de onzekerheid stilaan te groot is. De specialist in magistrale bereidingen zette zichzelf begin oktober samen met een dot van een winstwaarschuwing in de uitverkoop, maar sindsdien is het oorverdovend stil. Het Amerikaanse onderzoek naar de wel heel agressieve prijszetting bij sommige Amerikaanse apothekersketens helpt de zaken ook niet echt vooruit, net als de radiostilte bij het bedrijf zelf over de zaak.

    Fagron deelt mee dat drie grote beleggers, BNP Paribas Investment Partners, Consonance en Fidelity (FMR) vorige week via de verkoop van stukken onder de grens van 3 procent gezakt zijn. Vooral de terugtocht van vermogensgiganten BNP en Fidelity is opvallend. De twee controleerden begin dit jaar nog meer dan 5 procent van het kapitaal. Het al weken extreem volatiele aandeel herstelt niettemin 4,2 procent tot 18,80 euro.
  7. forum rang 7 ffff 19 november 2015 10:45
    quote:

    hirshi schreef op 18 november 2015 15:03:

    Voel je aangesproken Peter?
    En wie bepaalt hier de vraagstelling?
    Natuurlijk voel ik mij aangesproken! Opvallend hoe sommige posters hier in de KK van IEX die vrijwel nooit een onderbouwde reactie kunnen geven, de reactie van mensen die een bedrijf al vele jaren nauwgezet volgen en hier in de KK tientallen postings in al die jaren geplaatst hebben over Arseus vanaf zijn IPO, proberen onderuit te halen!

    Uiteraard ken ik je gedrag al vele, vele jaren en het verwondert mij dus niks. Het is de aard van het beestje Hirsch.

    Je opmerking dat " niemand" de koers weet, behalve Peerke, is een open deur intrappen. Het gaat om een verwachting te posten wat er gaande is bij Fagron en bij het fiancieel dagblad De Tijd volgen ze Fagron wel erg nauwgezet. Als morgen Fagron toch wordt overgenomen hebben zij en ik het verkeerd ingeschat, maar..... d'r wordt niet zomaar iets geroeptoeterd van het kaliber " prietpraat".

    De vraagstelling wordt in de eerste posting geplaatst. Dat de KK vaak een rommelig zooitje wordt omdat posters ineens over iets anders beginnen, wil niet zeggen dat je zoiets moet stimuleren. Integendeel: Houd je bij het onderwerp.

    Overigens gaat het weer lekker op de beurs.... !

    Peter

  8. forum rang 7 hirshi 19 november 2015 12:58
    Peter,

    Je kunt nog zoveel ervaring hebben (ik weet trouwens wel bijna zeker dat ik meer ervaring heb) maar over wat er met Fagron gaat gebeuren is puur speculeren. Prietpraat, mogelijk om de koers te drukken.

    Wat achter de schermen gebeurt weten we niet. Wat we weten is dat er verschillende partijen geïnteresseerd zijn in een overname. Dat is wat de CEO te melden had. Dat de kans op een overnamebod dus aanwezig is, is evident. Zo denk de RABO-bank er ook over en zij zijn niet de enige.

    Dus nogmaals:
    Niet "De Tijd" zal het uitwijzen, maar de tijd.
  9. forum rang 7 ffff 20 november 2015 15:59
    Zit hier een beetje te grinneken!

    Waarin heb je nu ineens méér ervaring dan ik? Ik probeer dat in te vullen, maar kan tot dusver niks vinden.
    Overigens is iedere koersvoorspelling een stuk speculeren, want een mens weet nooit of alles over een bedrijf bekend is.

    Als je de CEO van Fagron al wat langer gevolgd had, dan weet je dat je zijn uitlatingen, zijn persmededelingen, met de nodige scepsis moet nemen! Daar heeft hij dus zelf voor gezorgd de afgelopen twee jaar. Hij had inderdaad te melden dat er partijen geïnteresseerd zijn, alleen....hij had in verleden wel meer te melden....en dat bleek toch allemaal niet zo uit te pakken. Zoiets ondergraaft je geloofwaardigheid, betrouwbaarheid, bij beleggers die je uitlatingen archiveren, volgen en...na enige tijd hun conclusies trekken.

    Hetgeen uiteraard NIET betekent dat de overname niet zou kunnen. Alles kan, maar wat gehype, wat promotie daar zijn ze bij Fagron niet vies van.

    Peter

  10. forum rang 7 hirshi 20 november 2015 21:05
    Peter,

    Ik heb Fagron/Arseus in het verleden intensief gevolgd, veel in gehandeld en er goed aan verdiend.

    In de slotveiling van vandaag is kennelijk een grote verkooporder geplaatst. Mysterieus, maar het geef geen goed gevoel.

    Hoe dan ook, een eventuele overname is nog steeds mogelijk en verder denk ik dat verdere discussie over dit aandeel beter op het Fagronforum gevoerd kan worden.

  11. forum rang 7 ffff 23 november 2015 11:50
    Greeenstocks,

    Je hebt het grote geluk dat het niveau in de KK al jaren beroerder en beroerder wordt. Wanneer posters met uitgesproken " forumvervuilingspostings" komen en je zegt daar als lezer van de KK van IEX iets van dan......... haalt tot mijn stomme verbazing de moderator die kritiek weg.

    Kortom: Open maar steeds opnieuw draadjes met hetzelfde onderwerp en vergeet gewoon de postings van beleggers die er al jaren mee bezig waren/ zijn en laat gewoon je EIGEN draadje over dit onderwerp van een week geleden links liggen. Wat een zootje!

    Greenstocks, kom nu eens met een ONDERBOUWING van je in mijn ogen forumvervuilende posting deze ochtend.

    Peter
101 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 912,23 -0,42%
EUR/USD 1,0858 +0,00%
FTSE 100 8.254,18 -0,76%
Germany40^ 18.672,00 -0,03%
Gold spot 2.359,83 -0,06%
NY-Nasdaq Composite 17.019,88 +0,59%

Stijgers

IBA
+1,86%
Melexis
+1,14%
bpost
+1,03%
WDP
+0,75%
TINC
+0,68%

Dalers

Retail...
-6,70%
DEME G...
-2,47%
AB InBev
-2,04%
KBC Groep
-1,50%
Kinepolis
-1,41%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links